شيوه دوش گرفتن اشخاص ميتواند اطلاعات زيادي را در خصوص نوعشخصيتتانبگويد. براي بعضيها ممکن است تنها پنج دقيقه زمان لازم باشد امابرايبعضي ديگر اين زمان به بيش از ۲۰ دقيقه ميرسد. استيون اسکچر،روانشناسآمريکايي معتقد است هر کاري که ما انجام ميدهيم بازتابي ازشخصيت واقعيما است و حمام نيز جايي اختصاصي است که ما در آنجا آزاد هستيمتا خودمانباشيم بنابراين عادات حمام کردن ميتواند حاوي اطلاعات مفيدشخصيتي باشد.
حمام نتيجهگرايان
معمولا حمام کردن افراد فعال ۶تا ۱۰ دقيقه طول ميکشد. ليف زدن، شامپويسر، آبکشي موها و سپس ماموريتتمام ميشود. اگر در اين گروه قرار داريدويژگي شما اين است که هميشه درانجام کارها به دنبال يافتن راه حل سريع ومناسب هستيد. شما دقيقا ميدانيدکه چه کاري ميخواهيد انجام دهيد و کارخود را با کيفيت انجام ميدهيد. شمافردي هدفگرا هستيد و شخصيتي از نوعشخصيت A داريد. افراد داراي اين شخصيتافرادي هستند که خونسرد نيستند،زمان برايشان بسيار مهم است، بعضي مواقع درارتباط با موقعيت خود احساسعدم امنيت ميکنند، حس رقابت دارند، پرخاشگرهستند، معمولا چند کار را باهم انجام ميدهند و معتاد به کار ميشوند وکمترين تاخير در انجام کارهاهم آنها را ناراحت ميکند.
حمام نمايشيها
حمامجايي است کهشما از قيد و بندهاي خود رها ميشويد و درون خود را آشکارميسازيد. مثلاگاهي ممکن است شما وانمود کنيد که بطري شامپو ميکروفون استو صداي شرشر آبصداي کف زدن و تشويق است. شما در روياي اجراي يک نمايشنامههستيد و تنهاميتوانيد پشت درهاي بسته آن را به نمايش بگذاريد. به گفتهاسکچر اين گونهافراد شخصيت جالبي دارند، اما پشت درهاي بسته بيشتر احساسامنيت ميکنند.
حمام در جستجوي آرامش
شما حمام کردن را بيش ازحد طبيعي دوست داريد، چون حمام کردن به شما انرژيرا که ميخواهيد ميدهد.درست مانند اين است که شما بخواهيد دوباره خود راشارژ کنيد. براي شما حمامکردن مثل نوشيدن يک فنجان قهوه است در اين صورتشما از جمله افرادي هستيدکه هميشه نياز به نيروي کمکي از بيرون دارند. چهاين نيروي کمکي والدينتانباشد يا معلمتان يا رئيستان. شما هيچگاهخودتان شروع نميکنيد اما با کمکديگران ميتوانيد به هدف برسيد.
حمام خيالبافان
شما چه به فکرثبت اختراعي باشيد يا فکر حل مشکلات روزمره خود باشيد، اگرخيالباف باشيد،از آن دسته افرادي هستيد که مشتاق هستند زماني را به تفکراختصاص دهند. شماآدم خيال بافي هستيد و اين خيالبافي را بيشتر زير دوشانجام ميدهيد. حمامبراي شما جايي است که به روياهايتان فکر ميکنيد والبته در برخي افرادبهترين افکار در حمام به ذهن آنها خطور ميکند.
منبع : ريدرزدايجست
حمام رفتن افراد مختلف و شناخت شخصیت آنان
مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
حمام رفتن افراد مختلف و شناخت شخصیت آنان
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: حمام رفتن افراد مختلف و شناخت شخصیت آنان
حالا یکی مثلا سالی یه بار بره حموم و اونم 1 دقیقه بره زیر آب و بیاد بیرون حکمش چیه ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
ببخشید حکم کسی که 1 الی 2 ساعت در حمام است چیه؟
خودم رو نمیگم(حداکثر 15 دقیقه!) ولی چنین کسی را سراغ دارم

- محل اقامت: Victoria, Australia
- سپاسهای ارسالی: 6778 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:ببخشید حکم کسی که 1 الی 2 ساعت در حمام است چیه؟
سلام
دوستان عزيز ، درسنه كه شخصيت يك كل منسجم و مي شه بر اساس رفتارها و عملكرد فرد در زندگي شخصي اش ، آن را شناخت، ولي از آنجايي كه انسان يك موجود پيچيده است نمي توان بر اساس يك پژوهش، حكم كلي داد و اون رو به كل جامعه انساني تعميم بديم، تمام پژوهش هايي كه در بر روي انسان، انجام مي شود در يك جامعه مشخص شده ، صورت مي گيرد ودر اين قبيل موضوعات مثل شناختن شخصيت از روي حمام رفتن افراد و يا گروه خوني يا نوع لباس پوشيدن آنها و نوع ساعت و ....،اگر نتايج اين تحقيقات صحت داشته باشد صرفا در مورد همان جامعه محدود است و زماني مي توان آن را به طور كلي تعميم داد، كه به صورت گسترده اي و چند بار اين پژوهش ها صورت بگيرد . به طور كلي اين قبيل موضوعات اعتبار بسيار كمي دارد.
و همينطور كه قبلا مهشيد بانو گفته :
mahshid-banoo نوشته شده:
این دسته از مطالب پایه ی علمی نداشته و بیشتر جنبه ی سرگرمی داره![]()
![]()
با آروزي موفقيت براي همه شما دوستان عزيز
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود