چهارشنبه 22 شهريور مصادف با 25 شوال سالروز شهادت جانگداز ششمین اختر تابناک ولایت و امامت ، سرور مذهب تشیع امام جعفر صادق (علیه السلام) را به محضر مقدس منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه شریف) و تمامی مسلمین جهان و شیعیان ارادتمند آن امام بزرگوار تسلیت و تعزیت عرض می کنم.
احادیثی پربار از امام جعفر صادق (علیه السلام) :
[HR]
محمد بن سلیمان الدیلمی عن أبیه قال : قلت لابی عبدالله - علیه السلام - فلان بن عبادته و دینه و فضله ! فقال : کیف عقله ؟ قلت : لا أدری : فقال : ان الثواب علی قدر العقل.
امام جعفر صادق (ع) : سلیمان دیلمی می گوید : به امام صادق - علیه السلام - عرض کردم فلانی در عبادت و دیانت و فضیلت چنین و چنان است. فرمود : عقلش چگونه است؟ گفتم نمی دانم. فرمود : پاداش به اندازه عقل است.
منبع : اصول کافی ، ج 1 ، ص 12
[HR]
اذا أراد الله بعبد خيرا زهده في الدنيا و فقهه في الدين و بصره عيوبها و من أوتيهن فقد أوتي خير الدنيا و الاخرة .
امام جعفر صادق (ع) : چون خدا خير بنده اي را خواهد او را نسبت به دنيا بي رغبت و نسبت به دين دانشمند كند و به دنيا بينايش سازد و به هر كه اين خصلتها داده شود خير دنيا و آخرت داده شده.
منبع : اصول كافي ، ج 3 ، ص 196
[HR]
اَلنَّومُ راحَةٌ لِلجَسَدِ وَالنُّطقُ راحَةٌ لِلرّوحِ وَالسُّكوتُ راحَةٌ لِلعَقلِ.
خواب، آرام بخش جسم است، سخن گفتن آسايش روح است و سكوت، سبب راحتى عقل است.
منبع : من لايحضره الفقيه، ج4، ص402، ح5865
[HR]