شايد خيلي از شما ها با خشكي و ترك خوردگي لب ها مواجه هستيد ، به خصوص خانم ها كه بيشتر مراقب زيبايي لب خود هستند . لب ها عضوي از بدن هستند كه ممكن است ترك خوردگي انها علاوه بر كمي املاح بدن بخصوص ويتامين E دلايل ديگري هم داشته باشد.
خوردن غذاهاي خيلي گرم و خيلي سرد ، اضطراب ، لب گزيدگي ، دود سيگار و ...همه بر روي لب كه پوستي نازكي هم دارد تاثير مي گذارد .
اما چه كار بايد كرد كه لب ها ترك نخورد ؟
دكتر نعمتي مي گويد :
1)بهتر است كه در روز اب زيادي بخوريد .
2)در بيشتر مواقع استفاده از رژ لب هاي نامرغوب و به عبارتي بهتر تقلبي ، باعث الرژي مي شود . اين الرژي باعث ترك خوردگي مي شود . پس از به كار بردن رژهاي تقلبي دوري كنيد .
خيلي از زنان عادت دارند كه پيش از استفاده از رژ لب ، لب هاي خود را با چرب كننده ها مرطوب كنند . اين عادت خوبي است براي جلوگيري از ترك خوردگي .
خيلي ها عادت دارند كه لب هاي خود را با اب دهان تر كنند ، اما اين عادت اشتباه است ، چرا كه خشك شدن بزاق روي لب ، بد تر باعث ترك خوردگي لب ها مي شود .
سعي كنيد لب هايتان را با ويتامين E هميشه چرب كنيد ، البته ممكن است در بعضي مواقع هم به خاطر نبود ويتامين B در بدن لب ها دچار ترك خوردگي شوند .
از رژ هايي كه رنگ پرتقالي و قهوه اي دارند كمتر استفاده كنيد چون باعث زرد شدن دندان ها مي شود .
هنگام خريد رژ لب ، هرگز تستر را روي لب خود امتحان نكنيد . اين كار بسيار غير بهداشتي است . بهتر است رژ را روي نوك انگشتان خود امتحان كنيد .
از لبان خود مراقبت كنيد
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
Leila, اره موافقم ولي من قبلا اين مشکل خشکي رو داشتم ولي الان ندارم 

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
لب يك از مهمترين اجاي دهان است در صورتي كه لب دچار آسيب ديدگي شود از جمله (خشكي لب. ترك خوردگي و پاره شدگي )غذا خوردن براي ما سخت استو در اين موقه ميكروب هاي از طريق لب وارد پوت مي شو ند و باعث بيماري هاي پوستي ازجمله:قارچ ازنو حاد مي گردند
در صورت خشكي وترك خوردگي لب بهتر است از پماد ويتامين AD
-----------------------------------------------------------------------
يارب ي=به خدايي خدايت وانگهه با كمال پادشايت از عشق به غياتي رسانم كاو ماند اگر چه من نمانم[External Link Removed for Guests]
در صورت خشكي وترك خوردگي لب بهتر است از پماد ويتامين AD
-----------------------------------------------------------------------
يارب ي=به خدايي خدايت وانگهه با كمال پادشايت از عشق به غياتي رسانم كاو ماند اگر چه من نمانم[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
Leila, ممنون
مطالب شما جالب آموزنده و خواندني بود . من خودم از برق لب استفاده ميكنم و به دوستان هم پيشنهاد ميكنم كه
استفاده كنند ( دوستان پسر)
اما من متوجه نشدم كه اي جمله چه ارتباطي به اصل تاپيك ( مراقبت از لب ها ) داشت
"" از رژ هايي كه رنگ پرتقالي و قهوه اي دارند كمتر استفاده كنيد چون باعث زرد شدن دندان ها مي شود ""
مطالب شما جالب آموزنده و خواندني بود . من خودم از برق لب استفاده ميكنم و به دوستان هم پيشنهاد ميكنم كه
استفاده كنند ( دوستان پسر)

اما من متوجه نشدم كه اي جمله چه ارتباطي به اصل تاپيك ( مراقبت از لب ها ) داشت

"" از رژ هايي كه رنگ پرتقالي و قهوه اي دارند كمتر استفاده كنيد چون باعث زرد شدن دندان ها مي شود ""

به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .
ليلا خانوم شما مطلب خوبي رو بازگو كرديد ولي اي كاش در موردش بيشتر تحقيق مي كريد مقلا در مورد لب شكري ها مطلبي پيدا مي كرديد و يا راهاي ترك بد عادتي براي كندن پوست رو لب و بازي نكردن با لب بالاييي كه اكثر افراد بهش دچارند راستي اگه مواد غذايي كه باعث افزايش ويتامين E هستند رو هم ذكر كنيد .ممنون 

my GF kill me if I speak with U
- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
Admiral, در مورد ويتامين اي به مبحث ويتامينها مراجعه كني
بهتر جواب ميگيري :
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=4642
بهتر جواب ميگيري :
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=4642
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
Leila, دقيقا منم بوست لبم رو ميکنم و اين که وقتي عصبي ميشم اين مورد بيشتر اتفاق ميفته

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.