هم سنگر Centralclubs درگذشت...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

هم سنگر Centralclubs درگذشت...!

پست توسط Mil@d »

انا الله و انا الیه الراجعون!تصویر

بدینوسیله عروج جانسوز و ملکوتی مرحوم و مغفور Privateimage...! یار غار و رفیق دیرین کاربران در امر آپلود عکسهای نظامی-فرهنگی-هنری- و شخصی را به عموم مصیبت زدگان تسلیت و تعزیت عرض نموده و از مدیریت سنترال عاجزانه درخواست یک سرور اختصاصی برای عکسهایمان داریم!

همه خاطراتمان پرپر شد!(گریه حضار-اسمایلی بزن بر سر و سینه!!)

با الهام از زنده یاد رهی معیری شاعر معاصر ! سروده زیر را در این شب ستاره بازان پیشکش می کنم!

یاد ایامی که پرایویتی داشتیم در میان سنترال آشیانی داشتیم

گرد آن عکسها می سوختیم پروانه وار پای آن سرو روان اشک روانی داشتیم

.
.
حی علی الحالگیری!!!

بنده با مرحوم پرایوت ایمیج دورانی داشتیم! از کودکی با هم بزرگ شدیم! مرد خوبی بود! مجرد بود! میخواست زن بگیره! ناکام از دنیا رفت! چهره زیبایی نداشت! کلا بهش می اومد مشکل روانی داشته باشه! قرار بود بریم پیش یه سری روانشناس یک مقدار کار صنعتی روش صورت بگیره! کاری از پیش نبردن!تصویر بردیمش پیش یک برقکار خرم ابادی! اونم زد 360 ولت برق بش وصل کرد!تصویر کارمون نشد! بعدش یک بابایی گرافیست بود! زد کل دکوراسیونش را تغییر داد!تصویریک نفر شیمیایی بود زد الکلی اش کرد تصویرو خواست با معده اش اورانیوم غنی کند! البته یواشکی مرگ بر اسراییل هم در این لحظات گفت!!یک نفر چند تا حدیث بهش یاد داد!یک نفر قرص زناکس با کله پاچه بهش داد و فضایی اش کرد!! یک نفر بهش گفت تو سایتت وهابیه! برو نجس! برو نبینمت دور و بر سنترال!
یک نفر هم لاف بهش یاد داد!تصویردر نهایت یک بابابی متالوژییست بود! انداختش تو کوره آدم سوزی از چربی بدنش صابون درست کرد!تصویر

تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: هم سنگر Centralclubs درگذشت...!

پست توسط SAMAN »

اما این امکان وجود داره که با دادن یه شک به زندگی دوباره برگرده! چون اعلام کرده موقتا" دردسترس نیست! به عبارتی تو کماست! ( شاید مثل مرض فوربیدن خودمون) دکترا اعلام کردن میلاد! ( دنبال ارثیه افتادی هنوز هیچی نشده تصویر)

کاش برگرده! تمام اطلاعات (عکس ها) رو با این سایت آپ کردیم و حالا رودست خوردیم! تصویر

من هنوز بهش امیدوارم! تصویر تصویرچون مهم اینه که فیل نشده !
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

سلام
البته دوستان به خوبي سايتهاي آپلودگر رو مي شناسند. اينهم دو سايت جايگزين كه البته گويا براي فرومها، گزينه Thumbnails يا كوچك شده ندارند و تنها براي وب سايتهاي چنين امكان منظور كرده اند:
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بابت یک مسئله سر زدم به سنترال که چشمم افتاد به اینجا. شاید تبلیغ حساب شود شاید اما کاملاً مرتبط با مبحث هست:

ارسال تصاویر به کمک سایت RedHue،

کافی است در صفحه ارسال مطلب، عکس خود را انتخاب کنید و کلید Upload را بزنید. (البته این قابلیت در سنترال نیست - اما در صورت تمایل مدیرانش قابل افزودن هست).

سپس در پنجره باز شده، شاهد عکس بارگزاری شده و البته چند خط کد زیر آن هستید. در اینجا به شرح این لینک ها و مواردی که مناسب ارسال عکس در مجموعه نگار است می پردازیم:

تصویر

Direct Link

که در خط اول در اختیار شما قرار می گیرد، در حقیقت لینک مستقیم تصویر بوده که با وارد کردن آن در مرورگر شاهد عکس خود خواهید بود.

جهت استفاده از این لینک در مجموعه نگار، در ویرایشگر خود کلید تصویر را بزنید، سپس در کادر باز شده ، کد مربوط را وارد کنید. شاهد آن خواهید بود که عکس در مطلب شما نمایش داهد خواهد شد.

نگران ابعاد آن نباشید، هنگام ارسال پست، به طور خودکار تصویر شما کوچک میشود و پیوندی به تصویر در ابعاد واقعی ایجاد خواهد شد.

Thumbnail for Forum

این حالت بهترین شیوه نمایش برای تصاویر سنگین و سایز بزرگ می باشد. یک نمایه کوچک از تصاویر به همراه لینک به سایز واقعی آنها.

جهت استفاده از این کد در مجموعه نگار، کافی هست درست همان کد را در هرقسمت که خواستید بدون هیچ تغییری کپی کنید. و مطلب خود را ارسال کنید. دقت کنید، کد مربوط به Forum که در عکس هم شماره گذاری شده است منظور است نه کد بالایی آن.

Hotlink for Forum

این هم یک حالت دیگر است، که هم به عکس لینک دارد و هم سایز واقعی را نشان میدهد، استفاده از این کد نیز آسان و بدون نیاز به ویرایش میباشد.

این حالت برای زمانی خوب است که شما می خواهید امکان رتبه دهی و نظرسنجی از کاربران را در گالری تصوایر خود در REDhue بدهید و البته تصویر هم در سایز واقعی خود باشد.

در کل بهترین شیوه Thumbnail for Forum می باشد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

میلاد جان، از اونجایی که این سایت با پسوند ir ثبت شده احتمال فیل شدن اون در آینده هست یا نه؟
و اینکه آیا سایت دارای پشتیبانی قوی هست و توان ادامه کار دارد؟

سوال دوم رو بخاطر این پرسیدم که سایتی مثل shareiffic هم دارای امکانات خوبی بود اما نمی دانم چطور شد که کلا جمع شد و همه عکس های آپلودی بنده و یکسری از دوستان از دست رفت.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

yasermym,

تا اینجا مشکلی پیش نیامده است. همانطور که پیداست این نسخه آزمایشی سایت است که در دسترس قرار گرفته است. اما با توجه به همکاری با واحد نظارت، بعید میدونم مشکلی از نظر فیلتر شدن پیش بیاد.

فقط ممکن است لازم شود در آینده این سایت به یک سرور مجزا منتقل شود، به علت لود بالای سرور به دلیل تعدد آپلود. که با تعداد تصاویر آپلود شده فعلی، این موضوع ضرورت ندارد و شاید 100 برابر این حجم هم ظرفیت سرویس دهی وجود داشته باشد.

از نظر نظارت، 3 سطح نظارتی تعریف شده است که انشاالله پس از بارگذاری نسخه اصلی سایت، از بین کاربران فعال و البته شناخته شده، در این 3 سطح مدیرانی نصب خواهند شد تا هم بر تصاویر نظارتی اعمال شود، هم بر نظرات.

چرا که در این سایت شما میتوانید به تصویر امتیاز بدهید (ستاره)، یا حتی در زیر تصویر نظر خود را بیان کنید. به این ترتیب اگر یک تصویر در چندین سایت مورد استفاده قرار گرفته باشد، سایت RedHue مکانی هست که تمام بیینندگان نظر شما را در مورد تصویر خواهند دید.

به هر حال با توجه به استقبال خوب کاربران و البته حجم اندک تصاویری که نیازمند حذف بودند، آن هم در یکی از بحرانی ترین مقاطع (پس از انتخابات) روند قابل قبولی طی شده و انشاالله به زودی دامنه مستقیم برای این سایت نیز به ثبت خواهد رسید.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اگر ارتش آزادی بخش موفق به آزادی سازی سنترال بشه قول می دم بعد از ادمین شدن سرورهای اختصاصی برای آپ لود عکس بخرم !
حالا فعلا تا اون زمان از سایتهای زیادی که کار آپ لود مجانی رو انجام میدن کمک بگیرن
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

پست توسط AGeNiS1 »

السلام علیک بر همه
من درگذشت این شخص فرضی رو تبریک!میگم ولی 1سایت آپلود عکس مینویسم شاید خوشتون آمد.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

میلاد! ( دنبال ارثیه افتادی هنوز هیچی نشده )

سهم خودم را بدهد! ارث بقیه را میدم خیریه! هرچی هم اضاف موند تو بازار آزاد آبش میکنم!
شاید تبلیغ حساب شود

راحت باش عزیزم! چون قطعا تبلیغ محسوب می شود!
ارسال تصاویر به کمک سایت RedHue،

من حتی اگر خودم هم آپلود سنتر بزنم بهش اعتماد نخواهم داشت!
تضمین عینی بده که این سایت جنابعالی در آینده دچار عقوبت نشود! من عکس مرغ همسابه و در بدترین حالت کشتن سوسک و مارمولک را هم دیگر در آپلود سنترهای مشکوک به شک قرار نخواهم داد! دار و ندارمون غارت شد رفت!
از اونجایی که این سایت با پسوند ir ثبت شده احتمال فیل شدن اون در آینده هست یا نه؟

حاج آقا مسئلتن!
از نظر شرعی تفاوت بین ir و com در حکم فیل تر چیست؟

-----------------------------
من موقتا به redhue که از اخترعات میلاد نگار است کوچ میکنم ولی اگر بلایی بر سر عکسهایم بیاید دیه می گیرم!

ضمنا دیه هر عکس در ماه های حرام دو برابر خواهد بود!

آخرین خبر:

مراسم تشییع پیکر مرحوم پرایوت ایمیج عصر فردا از مقابل منزل آن مرحوم به سمت قبرستانی ناشناخته برقرار خواهد بود! از عموم سنترالی های داغدار خصوصا سامان و خودم و بقیه و بقیه شون دعوت میکنم در این وداع حضوری حماسی به هم رسانند! ناهار هم داده نمی شود!تو راه ساندیس و کیک بخورید!

---------------------------
حالا تریپ جدی:

2 سوال شفاف از آقا مهدی!
(البته این قابلیت در سنترال نیست - اما در صورت تمایل مدیرانش قابل افزودن هست).

1.با نظر میلاد نگار مبنی بر افزودی redhue به سنترال موافقید؟
2.راه اندازی آپلود سنتر سنترال چه مشکلات و چه مزایایی دارد و آیا امکانش هست؟ البته بهتر است سرویس دهی این آپلود سنتر اگر بر فرض محال راه افتاد محدود به اعضای سایت باشد و یاجهنم ضرر اعضای فعال سایت!!!
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

داشتم میرفتم بخوابم اما به خاطر سوال شرعی جواب دادم. :grin:

حتی اگر خودم هم آپلود سنتر بزنم بهش اعتماد نخواهم داشت!

این که عوارض تماشای ماهواره هست ... :-) بحث اعتماد نیست، مسئله امید هست :D

امیدوارم مشکلی پیش نیاد، چون وقتی در سال جاری میلادی فهرست سایت های بزرگی که به مشکل برخوردند را مرور کنیم میفهمی مسئله امید داشتن است نه اعتماد.

من در حال طراحی یک اسکریپت کاملا مستقل برای آپلود سنتر عکس هستم که در آینده جایگزین این سیستم خواهد شد حدود یک سال شاید بیشتر. البته تصاویر و آلبوم های کاربران منتقل خواهد شد و همه چیز محفوظ است.

از نظر شرعی تفاوت بین ir و com در حکم فیل تر چیست؟

از نظر فنی هیچ. اما از آنجا که در ایرنیک (مرکز ثبت ir.) مالک دامنه همیشه شفاف است (جدا از رابط مالی و رابط فنی) بنابراین کمتر سایت های در این دامنه پدیدار میشود که اهداف و مسیرشان خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد چرا که به سادگی قابل تعقیب هستند. قبلا استفاده از whois و شناسایی مالک دامنه را آموزش دادم در همین سنترال.

اما با توجه به قوانین جرایم رایانه ای، دیگر مسئله فرق داره و بسیاری از مسدود شدن ها متفاوت از گذشته هست و طرف نگران تعقیب نیست و سایت ir. هم به قول شما فیلی میشود. البته با پیگیری و رفع مشکل دوباره در دسترس خواهد بود.

اگر کسی در این باره مشکل داشت (در دسترس نبودن سایتش) و مطمئن بود طبق قوانین جرایم رایانه ای مشکلی نداره، ما کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم. البته اول خودش قوانین جرایم رایانه ای را مطالعه کامل کند و اشکالات احتمالی را رفع.

(البته این قابلیت در سنترال نیست - اما در صورت تمایل مدیرانش قابل افزودن هست).

این پیشنهاد نبود داداش. منظورم کل ماجرا بود ... مگه میخوای سایت ما به مرض چند وقت پیش سنترال دچار بشه ... من گفتم ظرفیت 100 برابر را داره نه چند هزار برابر !

مطمئناً آقا مهدی اطلاعات کاملی در این رابطه دارند. به هر حال اگر کمکی از من هم بر بیاد در خدمت هستم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

یک خبر خوب !
طبق آخرین اخبار دریافتی Privateimage زنده هست و با تلاش گسترده پزشکان و به لطف دعای شما مردم گرامی از کما خارج شده ! و حال عمومی وی رضایت بخش اعلام شده .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mil@d,
1- خير، به همون دليلي که فعلا خود انجمن آپلود سنتر اختصاصي راه اندازي نخواهد کرد، اين آپلود سنتر نيز معيارهاي مورد نظر رو نداره که به صورت رسمي معرفي بشه، اما به هر حال دوستان ميتونند در هر آپلود سنتري تصاوير رو قرار دهند
2- مدتهاست به اين فکر هستم، اما برخي موانع وجود داره که ايجاد اون رو اطمينان بخش نميکنه، اگر راه حلي براي اين موضوع پيدا کنم، حتما ايجاد خواهد شد

البته فعلا که ظاهرا آپلود سنتر مورد بحث مجددا به سرويس برگشته، از طرفي سياست آپلود در سرورها و سرويسهاي مختلف اطمينان بخش تر هست

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”