به این سایت سر بزنید ......جالبه
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار
به این سایت سر بزنید ......جالبه
با سلام
دوستان گرامی بر روی لینک زیر کلیک کنید تا خودتون ببینید
[External Link Removed for Guests]
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم
-
- سپاسهای ارسالی: 29 بار
- سپاسهای دریافتی: 41 بار
Re: به این سایت سر بزنید ......جالبه
مكانيزم كار اين سايت خيلي سادست.
شما وقتي عدد به دست امده رو ميخواهيد توي اون اعداد پيدا كنيد.طبيعتا موي رو روش ميبريد و اينطوري پيداش ميكنيد.
خوب اين سايت هم به اين دليل ميتونه ببينه كه عدد انتخابي شما چي بوده.ومثلا شما رو غافلگير كنه!
براي غافلگير كردنش ما وقتي عدد رو پيدا كرديد موس رو روي يك عدد ديگه نگهداريد و نتيجه روببينيد
شما وقتي عدد به دست امده رو ميخواهيد توي اون اعداد پيدا كنيد.طبيعتا موي رو روش ميبريد و اينطوري پيداش ميكنيد.
خوب اين سايت هم به اين دليل ميتونه ببينه كه عدد انتخابي شما چي بوده.ومثلا شما رو غافلگير كنه!
براي غافلگير كردنش ما وقتي عدد رو پيدا كرديد موس رو روي يك عدد ديگه نگهداريد و نتيجه روببينيد
- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
خودایش خیلی جالب بود، من 5 دفعه امتحان کردم درست دراومد. به قول دوستمون موس رو هم جای دیگه نگه داشتم اما بازم جواب رو درست حدس زد.
تازه اول عدد رو بدست می آوردم و بعد شروع به انجام عملیات می کردم، یعنی فقط به عدد خوم که از قبل حساب کرده بودم نگاه می کردم.
اگه حدس زدید رمز کار چیه.
اگه دوستان جواب رو ندادن بعدا میام و رمز کار رو می گم.
تازه اول عدد رو بدست می آوردم و بعد شروع به انجام عملیات می کردم، یعنی فقط به عدد خوم که از قبل حساب کرده بودم نگاه می کردم.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
این یک بازی ریاضیه.اگر این اعمالی گه گفت رو انجام بدید حتما به عددی با مضرب 9 میرسید.مثلا 9 و 18 و 27 و 36 و .... و شکل تمام اشکال اعداد مضرب 9 هم یکسانه و توی هر دور بازی فرق میکنه.
به همین سادگی.
به همین سادگی.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار
StrikeEagle نوشته شده:مكانيزم كار اين سايت خيلي سادست.
با سلام:
دوست عزیز نیاز نیست موس رو روی عدد ببرید( اگر حتی موس رو هم تکان ندهید عدد رو به شما میگه)
با تشکر
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
yasermym نوشته شده:خودایش خیلی جالب بود، من 5 دفعه امتحان کردم درست دراومد. به قول دوستمون موس رو هم جای دیگه نگه داشتم اما بازم جواب رو درست حدس زد.
درسته من اصلا موس رو گذاشتم گوشه صفحه ده بار با عدد هاي كاملا متفاوت امتحان كردم و هميشه در ست ميگفت.
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 203 بار
- سپاسهای دریافتی: 427 بار
من هرچی فکر کردم عقلم به جایی نرسید به احتمال فراوان این یه سایت جادویئیه ولی مشکلش اینجاست که وقتی ماتوذهنمون عددی رو انتخاب نمیکنیم وبه شکلها نگاه هم نمیکنیم خودش شانسکی یه نمادی رو میاره.
- محل اقامت: کرمان/رفسنجان
- سپاسهای ارسالی: 10774 بار
- سپاسهای دریافتی: 12391 بار
- تماس:
نه
اصلا جادویی نیست
بلکه همانطور که دوستمون mahdi mahdaviگفتند هر عدد 2 رقمی که پیدا کنیم و کارهایی که گفته انجام بدیم مضرب نه میشه و اگر توجه کنید اعدای که در مضرب های 9 هستند شکلشون یکیست.اگر میتونست عدد رو حدس بزنه نمیگفت شکل مورد نظر رو نگاه کنید
به هر حال تا قبل از اینکه به این راز پی ببری سر کاری خوبیه
اصلا جادویی نیست
بلکه همانطور که دوستمون mahdi mahdaviگفتند هر عدد 2 رقمی که پیدا کنیم و کارهایی که گفته انجام بدیم مضرب نه میشه و اگر توجه کنید اعدای که در مضرب های 9 هستند شکلشون یکیست.اگر میتونست عدد رو حدس بزنه نمیگفت شکل مورد نظر رو نگاه کنید
به هر حال تا قبل از اینکه به این راز پی ببری سر کاری خوبیه