بازم شب جمعه شد و من وقت آزاد و حال و حوصله ام هم بیشتر

هفته پیش بازی زن و شوهری انجام دادیم که با استقبال گسترده ای مواجه شد و همگی فکر تاهل افتادند و حسب اطلاعات رسیده تاکنون 689 نفر از سنترالی ها در این چند روز مزدوج گردیدند! خوب بحمدلله توفیق داشتیم بخت خانم ها و آقایان محترم را باز کنیم!
این دفعه یک حال باحال تر بهتون میدم..یک سایت دیگه پیدا کردم کرکر خندس...سعی کنید با مرورگر فایر فاکس بروید داخلش راحت تره...مدتی صبر کنید تا 1.5 مگ 100 درصد لود شود و سایت بالا بیاد...بعدش هزاران آپشن جلوی روی شماست..همه رقم هست..اهرچی میخوای میتونی با چیزایی که داره برای خودت درست کنی..
شما هم دست بکار بشین و با کمی حوصله و ذوق قیافه خودتان را طراحی کاریکاتوری کنید..ابزار خام تا دلتون بخواد داره...کمپین این را در شبکه های اجتماعی دیگر انجام دادیم خیلی خندیدیم با چیزایی که بروبچ دست کردند!
شما نیز ذوق خود را امتحان کنید..کار با سایت بسیار راحت هست..یکم حوصله میخواد و دانستن انگلیسی در حد وات تایم ایز ایت

اینم آدرس سایت..همانطور که گفتم یکم صبر کنید تا کامل لود بشه و بعدش خودتون را با ابزار موجود اعم از چهره و چشم و دهن و کلاه ... لباس و همه چی درست کنید!خوشبختانه تصاویرش کارتونی است و لختی مختی هم نداره و مثل تاپیک قبلی مشکلات سانسوری پیش نمی یاد!
من اینروزا بدجور اندر کف قهرمان شدن آرژانتین در جام جهانی هستم به ذهنم رسید اگه قهرمان نشه چه شکلی میشم! این جوری شدم

اینم میلاد بعد از قهرمان نشدن آرژانتین با عینک ریبون و چهره متوهم!

آدرس
Please Login or Register to see this code
بسم اللله شروع کنید..بر میگردم نبینم تاپیک به قعر جدول رفته باشه ها....بازی بعدی سعی میکنم از این هم باحال تر باشه
فعلا مخلص همگی