طلاق به خاطر تماشاي مسابقات جام جهاني!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

طلاق به خاطر تماشاي مسابقات جام جهاني!

پست توسط AGeNiS1 »

همشهری: تماشاي مسابقات جام جهاني فوتبال، باعث شد اختلاف بين زوج جوان آنقدر بالا بگيرد كه آنها با حضور در دادگاه خانواده، دادخواست طلاق توافقي بدهند. زن جوان درحالي‌كه مقابل قاضي عموزادي - رئيس شعبه 268 دادگاه خانواده- قرار گرفته بود از علاقه‌اش به تماشاي مسابقات فوتبال داخلي و خارجي گفت و افزود: 20 روز قبل، زماني كه تازه بازي‌هاي مرحله اول جام جهاني فوتبال آغاز شده بود، يك روز درحالي‌كه من سرگرم تماشاي بازي تيم مورد علاقه‌ام در جام جهاني بودم، همسرم به خانه بازگشت.

او بعد از عوض كردن لباس‌هايش به دستشويي رفت اما درست همان زماني كه بازي به جاي حساسش نزديك شده بود، مرا صدا زد و از من يك قالب صابون خواست تا دست‌هايش را بشويد. من كمي به درخواست همسرم بي‌توجهي كردم و همين مسئله باعث شد تا همسرم عصباني شود.

زن جوان ادامه داد: همسرم با عصبانيت مقابل تلويزيون قرار گرفت و از من خواست تا به او يك قالب صابون بدهم، من هم كه از رفتار همسرم ناراحت شده بودم ديگر با او صحبت نكردم و همين اتفاق باعث شد تا در طول مدت كوتاهي چندين بار با هم مشكل پيدا كنيم و اختلافمان شديد و شديدتر شود.

اين زن در ادامه اظهاراتش به قاضي عموزادي گفت: ما با هم در طول چند سال زندگي مشترك، هيچ وقت مشكلي نداشتيم و با هم به‌خوبي و خوشي زندگي مي‌كرديم ولي انگار بازي‌هاي جام جهاني بهانه‌اي بود براي اينكه من و همسرم متوجه شويم با هم مشكل داريم و حالا چون تحمل اين شرايط برايمان ممكن نيست، مي‌خواهيم به‌صورت توافقي از يكديگر جدا شويم.

در ادامه جلسه دادگاه مرد جوان نيز در پاسخ به سؤال قاضي درباره دليل جدايي از همسرش گفت: من و همسرم با هم بر سر مسائل مختلفي توافق نظر نداشتيم اما يكديگر را تحمل مي‌كرديم اما حالا متوجه شدم كه همسرم به ديدن بازي‌هاي جام جهاني بيشتر از نيازهاي من اهميت مي‌دهد بنابراين، جدايي درخواست هر دوطرفمان است و ما به اين نتيجه رسيده‌ايم. حالا هم درخواست طلاق توافقي داريم.

قاضي عموزادي- رئيس شعبه 268 دادگاه خانواده- با توجه به اظهارات زوج جوان آنها را براي ادامه زندگي تشويق كرد و از آنها خواست براي مشاوره مراجعه كنند اما زماني كه با پافشاري اين زوج جوان در اجراي حكم طلاق روبه‌رو شد، اقدام به صدور حكم جدايي كرد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12100 بار
تماس:

Re: طلاق به خاطر تماشاي مسابقات جام جهاني!

پست توسط Mohammad 1985 »

واقعا مسخرس ! :x
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”