تفاوت های ما و ژاپنی ها !!!!!!!!!!!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

تفاوت های ما و ژاپنی ها !!!!!!!!!!!!!!!!

پست توسط AGeNiS1 »

در مهد کودک های ژاپن مسابقه ای تحت عنوان صندلی بازی برگزار می شود در این مسابقه 9 صندلی قرار داده می شود و به 10 کودک می گویند در صورتی برنده مسابقه می شوند که بعد از اتمام صدای موسیقی هر 10 نفر روی صندلی نشسته باشند به همین دلیل بچه ها تلاش می کنند در کنار هم بنشینند و حتی با در آغوش گرفتن یکدیگر برای همه جایی باز کنند.به این ترتیب کار گروهی را فرا می گیرند.
.
.
.
.
در مهد های ایران هم بازی صندلی بازی اجرا می شود اما تفاوت آن در این است که به 10 کودک می گویند کسی در مسابقه پیروز می شود که بعد از اتمام صدای موسیقی روی صندلی نشسته باشد (معنای ضمنی آن اینست که آن بی عرضه ای که پس از اتمام موسیقی جایی برای نشستن پیدا نکرده باشد بازنده است) تصورش را می توانید بکنید بچه ها برای پیروز شدن چه تلاشی می کنند . اما فکرش را هم نمی کنید که چه مفهوم مخربی را به آنها آموزش می دهیم اینکه به فکر خودت باش جایگاه خودت را حفظ کن و اصلا به دیگران کاری نداشته باش که چه می کنند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

Re: تفاوت های ما و ژاپنی ها !!!!!!!!!!!!!!!!

پست توسط Mr.Amirhessam »

من هم با مطلب شما موافق هستم،برای بار چندم میگم فرق انتقاد و تخریب هنوز در جامعه ما مشخص نیست،این گونه مقالات و نوشته ها بیشتر جنبه تخریبی دارند تا انتقادی هرچند که حقیقت دارند.

ارادتمند شما امیرحسام :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 276 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

Re: تفاوت های ما و ژاپنی ها !!!!!!!!!!!!!!!!

پست توسط night triper »

یه دستگاه اکسترودر آلمانی داشتیم نصب میکردیم یکی از بچه ها گفت اون اکسترودر انگلیسه بهتره یارو فهمید گفت چی میگه هر کاری کردم نشد بپیچونم طرفو مجبور شدم بهش بگم گفت بهش بگو بیاد و بپرس چرا اینجوری فکر میکنه وقتی فهمید زنگ زد آلمان و حدود 2 ساعت برای من و اون همکارم توضیح میداد که تکنولوژی به کار رفته در دستگاه اونها مدرنتر و به روزتره

به امید روزی که از هر انتقاد برای بهتر شدن استفاده کنیم و با دلیل و منطق انتقاد و یا حتی تخریبها رو پاسخ بدیم 8->
تصویر
[FONT=Times New Roman]منتظران مهدی بدانند حسین را منتظرانش کشتند!! 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”