پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1863
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۳:۴۲ ب.ظ
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط AGeNiS1 »

جزیره جهان از ۳۰۰ جزیره دست ساز به شکل نقشه جهان ساخته شده. و آنقدر بزرگ است که از فضا قابل رویت است.



300 جزیره کوچک به شکل قاره های زمین!!
جزیره جهان از ۳۰۰ جزیره دست ساز به شکل نقشه جهان ساخته شده و آنقدر بزرگ است که از فضا قابل رویت است. این جزیره زاییده فکر شیخ محمد بن راشد آلمکتوم، حکمران دوبی میباشد. اندازه هر جزیره از ۲۳۰۰۰ متر مربع تا ۸۴۰۰۰ متر مربع متفاوت است و ارتفاع آن بین ۵۰ تا ۱۰۰ متر از سطح دریاست. مساحت آن ۹ کیلومتر طول در ۶ کیلومتر عرض میباشد و توسط یک موج شکن بیضوی شکل احاطه شدهاست. مسافت بین جزایر توسط قایق یا هلیکوپتر طی میشود. قیمت هر جزیره از ۱۵ میلیون دلار تا ۴۵ میلیون دلار متفاوت است. لایروبی از سال ۲۰۰۴ آغاز شدهاست و تا سال ۲۰۰۷م ۹۰٪ آن تکمیل خواهد شد. این جزیره در ۴ کیلومتری ساحل منطقهٔ جمیرا واقع شده و نزدیک جزیره نخلی جمیرا میباشد.

شش سال از زمان آغاز ساخت این جزیره های مصنوعی می گذرد. تلوزیون نشنال جیوگرافیک آمریکا در گزارش جدیدی از این نقشه پرده بر می دارد. ساخت مجمع الجزایری به شکل نقشه جهان! دبی سه جزیره مصنوعی را در خلیج فارس در دست ساخت دارد. پیش بینی می شود هشتاد هزار نفر در هشت هزار آپارتمانی که در آنها ساخته می شوند ساکن گردند. کار ساخت این جزایر شش سال به درازا خواهد کشید.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
در پروژه جدید سرمایه گذاران اینبار نه تنها ویلای اختصاصی خود بلکه جزیره خاص خود را نیز می توانند داشته باشند! نقشه جدید بسیار پیچیده تر از نقشه جزیره نخل است. جزیره ای به شکل نقشه جهان! این جزیره یکی از دیدنی های دنیا خواهد شد. طراح این جزیره لوئیس آجیمیل آمریکایی است. او می گوید که چنین طرحی در جهان منحصر به فرد است و کاریست که تاکنون بشر انجام نداده است. این مجمع الجزایر ( جهان) نام دارند و از هم اکنون میلیونر های دنیا برای پیش خرید جزیره های کوچک و اختصاصی آن راهی دبی شده اند.

جزایری که می توانند تا 38 میلیون دلار خریده شوند. البته می توان در جزایر مشترک آن آپارتمانی سه اتاقه را به قیمت دو میلیون دلار هم برای خرید پیدا کرد. البته هنوز راه درازی تا پایان یافتن پروژه مجمع الجزایر (جهان ) باقی مانده است. پنج سال دیگر برای تکمیل ساخت جزیره وقت لازم است ( سال 2014 ) و ساخت خانه ها و آپارتمانهای آن نیز دو سال زمان خواهد برد.

این جزیره در زمان اتمام پذیرای ۵۰۰۰۰۰ هزار نفر خواهد بود. حدودا ۴۰ هزار کارگر درگیر ساخت آن هستند در جزیره یک مونوریل با ظرفیت حمل ۲ تا ۳ هزار مسافر در روز به خارج و داخل جزیره ساخته خواهد شد.
ناظران این طرح یعنی (سلطان بن سلایم و حمزه بن مصطفی) معتقدند که با ساخت این مجمع الجزایر شگفت انگیز نام دبی بر نقشه جهان خواهد درخشید! علاقمندان به زندگی در این جزایر کوچک می توانند از میان سیصد جزیره سنگی و مصنوعی آن که ساخته می شوند هر کجای نقشه جهان را که دوست داشته باشند برای زندگی انتخاب کنند . ویلای آنها ممکن است در جای فرانسه یا انگلستان باشد و یا هر کدام از ایالات متحده آمریکا.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 556
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۵ آذر ۱۳۸۵, ۱۲:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط HASAN BARATY »

اخه اینهم شانس بود خدا به ایران داد.توی زاپن برای اینکه به اکوسیستم اسیبی نرسه میان با یک هزینه سرسام اور روی اقیانوس فرودگاه شناور میسازن و سالی دهها میلیون دلار فقط خرج میکنن تا نره زیراب اونوقت این همسایه های عتیقه ما برای به دست اوردن چند کیلومتر زمین سالی میلیاردها تن خاک می ریزن توی خلیج فارس حالا اگر نسل مرجان ها منقرض شد.دلفین ها و ماهی ها و نهنگها به تارخ پیوستن اهمیتی نداره مهم اینه که یک کشور چند صد هزار نفری سالی 1.5 میلیون بشکه نفت صادر میکنه نمی دونه چطور خرج کنه .نخل میسازن .کره زمین میسازن.یکیشون اسم خودشو روی زمین مینویسه ماهواره ها ببینن.تصویرتصویرتا چند وقت دیگه منظومه شمسی درست میکنن تصویرتصویرتصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 225
تاریخ عضویت: جمعه ۲۲ تیر ۱۳۸۶, ۹:۳۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط shaman »

دوست منHASAN BARATY :razz: :razz:

این کشور با به کار گرفتن درسته پول نفت هدفش این هستش که دوبی‌ به بهترین مقصد توریستی تبدیل بشه که بسیارم تا الان موفق بوده که چند سال دیگه که نفتش تموم شد از یه راه دیگه ۱۰۰ برابرشو در بیاره وگرنه واسه قشنگی‌ این کارارو نمی‌کنه، حالا ما تو کشورمون اینهمه امکانات داریم یه ذره بهش نرسیدیم که ۴تا توریست بیان ضربشو در دراز مدت حس خواهید کرد
ways of the West
wisdom of the East
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 440
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۹, ۱۱:۲۸ ق.ظ
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط kalafe2006 »

ما عادت کردیم عقده های درونی خودمون رو بخاطر بی لیاقتی مسئولانمون اینجوری نشون بدیم . عرضه استفاده از آثار باستانی که داریم رو نداریم و می خواییم اونها رو خراب کنیم ، منابع طبیعی رو که داریم به نابودی کشوندیم ، اونوقت وقتی یک کشور همسایه به قول شما چند صد هزار نفری دست به ساخت چنین مجموعه هایی میزنه که چندین هدف رو با هم دنبال میکنه اونها رو به عنوانهای الکی به باد تمسخر میگیریم .
چقدر فکر کردیم که چند سال دیگه که نفت تموم شد چکار باید بکنیم ؟ به چه چیزی باید دلمون رو خوش کنیم ؟ نسل های بعدی ما به خاطر این بی عرضگی ما و بی لیاقتی مدیران ما به چه خواهند گفت ؟ همه یادشون رفته که مسئولین در خدمت مردم هستند نه مردم در خدمت اونها . اونوقت به خاطر افکار عصر حجری عده ای نه تنها نمی تونیم از منابعی که داریم برای رشد و توسعه کشورمون بهره ببریم بلکه باید به دست خودمون هم خرابشون کنیم .
درآمد از مصر از صنعت توریست بیشتر از درآمد ما از نفت ، امارات هم همینطور و چند جای دیگه . مگه چه چیز ما از اونها کمتره ( به جز افراد با لیاقت و با کفایت و دانا ) که نباید تقریبا هیچ سهمی از صنعت توریسم دنیا داشته باشیم ؟
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
Major I
Major I
پست: 863
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳ ب.ظ
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط FARSHAD.ADL »

باز این عربا دمشون گرم با این که بی عرضن ولی پولشونو واسه خودشون خرج میکنن.بدبخت ملت ما هیچ نمیدونن پول نفتشون از کجا سر درمیاره.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 556
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۵ آذر ۱۳۸۵, ۱۲:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط HASAN BARATY »

[FONT=Century Gothic]سلام بر همه دوستان عزیز: تصویرتصویر
 [FONT=Century Gothic]من نمی دونم چرا هر بحثی در اقتصاد.هوافضا.اتومبیل .درمان پوکی استخوان .موشک کروز دوربرد و.... صورت میگره به یکباره عده ای ان را به مباحث پایان ناپذیر سیاسی میکشن.اینکه امارات یا هر کشور دیگر در سرزمین خودشون که ابهای سرزمینی هم جز ان است چه میکنن و چه برنامه ای دارن به خودشون مربوطه اما این نباید به منزله اسیب رساندن به سایر ملتها شود.مثال خدمتتون عرض میکنم:تصویرتصویر
همیشه بادهایی که از سمت مدیترانه می اومد منشا بارانهای بسیار خوبی در غرب ایران بود و شما اگر به این مناطق سفر کنید سرسبزی و زیبایی وصف ناپذیر ان را مشاهده میکنید .و این روندی بوده که در طی میلیون ها سال اتفاق افتاده اما در اثر کارهایی مثل ساخت سد روی سرچشمه های رودهای عراق در ترکیه که مهمترین انها اتاتورک است و سدهای فراوان ساخته شده در ایران و و استفاده های نادرست در عراق منطقه به مکانی کاملا خشک تبدیل شده و به دلیل نوع خاک با یک وزش باد حجم زیادی از ریزگردها وارد اسمان ایران می شوند و با تشدید این وضعیت بر حجم و گستره انها هم افزوده میشه . یعنی همان باد نشاط اور غربی که همه منتظر وزیدنش بودن تبدیل به غباری شده که چون روی درختان مینشینه و موجب اختلال در فتوسنتز میشه در نتیجه بسیاری از باغداران به خاک سیاه نشستن و مشکلات تنفسی بیداد میکنه طوریکه خیلی ها قصد مهاجرت به سرشون زده.حالا که نتیجش رو دیدید کنفرانس بین المللی برگزار میکنین که مثلا 1 میلیارد دلار ناقابل که هیچکس هم زیربار پرداخت اون نمیره ظرف 5 سال سرمایه گذاری کنین که تازه وضعیت از این هم بدتر نشود .همین دریاچه ارومیه اگر خشک شود شما میدونین علاوه بر ایران چه ضرر هنگفتی به ترکیه زده میشه چون بسیاری از باغ های انگور این کشور وابسته به رطوبتی است که ناشی از این دریاچه است.امارات می خواهد در توریسم سرمایه گذاری کنه به خودش مربوطه اما چرا به جای خاک ریزی شناور جزیره ها رو نمیسازه.همین الان توی کشور فکر میکنم هلند طرح های خانه سازی شناور در حال انجام است. مثالی اززاپن رو هم عرض کردم .در کشور ما در کیش طرحی به عنوان هتل 5 ستاره لوتوس در حال ساخت است که در ابتدا قرار بود خاک بریزن که منجر به نابودی مرجان ها میشد طرح را متوقف کردن تا اینکه پیمانکار سرانجام مجبور به شمع کوبی به جای خاک ریزی بشه. همسایه های ما بخاطر اینکه کمتر از جیب شیوخشون خرج بشه و بیشتر درامد نصیبشون قطعا براشون صرف نمیکنه از فناوریهای مدرن بهره ببرن بهترین راه میشه ریختن چند میلیارد تن خاک توی خلیج فارس .جناب kalafe2006 شما از یک طرف می فرمائید ناراحتیت که منابع طبیعی در ایران داره از بین میره بعد از طرف دیگر از این طرح های ضد محیط زیست که بخش اعظمی از جانداران دریایی را نابود میکنه اثار مخربش رو در بیچارگی ماهیگیران و نابودی شیلات و...در اینده هویدا خواهد کرد به این شدت حمایت میکنید.ضمن اینکه خیلی هم به تبلیغات توجه نکنین اگر یکبار به دبی سفر کنید خواهید دید که تقریبا از هر 5 توریسم 4 نفر ایرانی هستن.عربها فقط توی جذب گردشگر ایرانی موفق بودن وگرنه اروپائی که دمای هوا میرسه به 35 درجه رو به قبله دراز میشه کی بلند میشه بیاد تو دمای 50 درجه امارات برای تفریح.خود اینها توی 5 ماه اول سال میرن سوئیس و کانادا و... ضمن اینکه در مورد سایر موارد تبلیغی مثل دلالی مسکن و ارزانی کالاها هم اگر از انها که این مسیر را طی کردن و تمام پولهاشون در این سراب دود شد رفت هوا بپرسین سخن های زیادی برای گفتن دارن.که من از اینها سراغ دارم کسی که تمام امولش رو فروخت شد 360 میلیون برد در امارات خانه خرید که در اینده گران بشه بفروشه احتمالا میلیاردر بشه اما به دلیل ورشکستگی اقتصادی همون خونه رو الان فروخته 160 میلیون برگشته ور دل خودمون از دروغ بافی های رسانه ای شیوخ عرب صحبت های جالبی میکنه.بین واقعیت تا سراب رسانه ای تفاوت فراوان وجود داره.
 
[FONT=Century Gothic] تصویرتصویرتصویرتصویر  
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

ذکر برخی نکات جهت شفاف سازی حقایق و جلوگیری از تشویش افکار کاربران گرامی, ضروری به نظر میرسد:

1- در حال حاضر مراحل ساخت و بستر سازی جزایر مصنوعی 3 گانه شامل: جمیرا (Jumeirah Palm), دیره (Deira Palm) و جبل علی (Jebel Ali Palm) از لحاظ زیر ساخت و عملیات انباشت برتونیت در کف دریا به پایان رسیده است و تنها پروژه در دست اقدام, ساخت جزیره (جهان) و یا همان World میباشد که موضوع تاپیک نیز پیرامون آن است. متاسفانه نکته ای که اکثر خبرگذاری های داخلی به آن توجهی ندارند, بحث اقدامات پیشگیرانه کنسرسیوم مشترک "نخیل" (پیمانکار ساخت جزایر مصنوعی در امارات) در جهت کاهش و عدم آسیب رسانی به اکو سیستم های طبیعی منطقه میباشد. نتایج آخرین تحقیقات دانشمندان آمریکایی و انگلیسی بر روی زیست بوم ها و اکو سیستم های مناطق جمیرا و زعبیل در دبی (محل اصلی ساخت جزایر 3 گانه), حاکی از آسیب های بسیار اندک میباشد.

 [External Link Removed for Guests]
جزیره World - سمت راست
 
2- در حال حاضر منطقه جمیرا فاقد پوشش های مرجانی است و اکو سیستم اصلی آن ماهیان آبزی میباشند. هم اکنون پروژه مشترکی در میان دبی و هلند در دست اجرا میباشد که نه تنها اکو سیستم منطقه از لحاظ کمیت و کیفیت تغییری نخواهد داشت, بلکه اکو سیستم جدید شامل ماهیان زینتی و دلفین ها نیز ایجاد میگردد. در حال حاضر اکو سیستم های جدید امارات, بالغ بر 38000 گونه دریایی را پوشش میدهند!

3- با توجه به بستر سست خلیج فارس در سواحل امارات و همچنین وجود جریانات دریایی و منشا برخی طوفان های سهمگین, ساخت جزایر مصنوعی با محیط بالغ بر 520 کیلومتر خط ساحلی, با استفاده از روش شناور سازی امکانپذیر نمیباشد. همچنین روش ساخت مذکور بسیار گرانتر از قرارگیری شمع در دریا است!

 [External Link Removed for Guests]
 
4- رکور اقتصادی امارات که این روزها بسیار نام آن را میشنویم, در واقع کاهش شاخص رشد اقتصادی آنها میباشد که بخشی از آن نیز به دلیل رکود جهانی و مشابه دهه های گذشته است. در حال حاضر اقتصاد این کشور نه تنها دچار رکود کلی نیست, بلکه حجم تبادلات اقتصادی نیز رو به افزایش است. به عنوان مثال چنانچه تبادلات آبی ایران و امارات قطع گردد, بیشترین متضرر کشور عزیزمان میباشد! همانطور که پیشتر از این نیز خدمت دوستان عرض نمودم, در سال 2010 میلادی, تنها درآمد فرودگاه آل مکتوم دبی از فروش آب معدنی بالغ بر 44 میلیون دلار بوده است! در واقع کلیه موارد فوق ناشی بر برنامه ریزی های دراز مدت کشور امارات در جهت افزایش ضریب بهره وری و مدیریت منابع گردشگری و اقتصادی میباشند.

 [External Link Removed for Guests]
Jumeirah Palm 

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 556
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۵ آذر ۱۳۸۵, ۱۲:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط HASAN BARATY »

سلام جناب CAPTAIN PILOT تصویرتصویر
بررسي ساخت جزاير مصنوعي در خليج هميشه فارس از منظر حقوق بين‌الملل

ساخت جزاير مصنوعي امارات متحده عربي، هشداري است كه در آينده مي‌تواند توقعات اين كشور را براي تغيير مرز‌هاي آبي با ساير كشور‌هاي حاشيه خليج فارس دچار ترديد كند. اين موضوع با مدنظر قرار دادن منابع عظيم نفتي و گازي منطقه وسوسه‌ها را براي طرح اين ادعاي احتمالي از سوي اين كشور هميشه مدعي نسبت به آب و خاك ساير كشور‌ها، دوچندان مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)،‌ مرتضي شکري كارشناس حقوق بين‌الملل در مطلبي با عنوان «ساخت جزاير مصنوعي امارات در خليج فارس از منظر حقوق بين الملل» با نگاهي حقوقي به وضعيت ساخت اين جزاير، ياد‌آور شده است كه بعيد نيست امارات متحده عربي با توجه به منفعت حاصله از اين ادعا، در سال‌هاي آينده بر اساس قاعده تعيين مرز آبي دو كشور از خط ساحلي كه بر اساس آن «آب‌هاي تحت حاكميت» 12 مايل و «آب‌هاي تحت صلاحيت» 200 مايل از مرز خاكي هر كشور فاصله دارد، نسبت به گسترش مرز آبي خود با سيار كشور‌ها ادعا‌هايي را مطرح و براي كشور‌هاي همسايه از جمله ايران مشكل‌ساز شود.


نحوه ساخت جزاير مصنوعي

شيوه ساخت جزاير به اين صورت است كه شن و ماسه از بستر خليج‌فارس استخراج مي‌شود و سپس براي ايجاد سطوح مورد نياز توسط كشتي‌هاي مخصوص با فشار اسپري يا افشانده ‌مي‌شود.


آغاز ساخت جزاير مصنوعي امارات

در ماه ژانويه سال 2002 ميلادي بود كه اميرنشين دبي شروع به ساخت جزاير مصنوعي كرد. نام اين طرح كه نخل نام داشت به سفارش شيخ محمد بن راشد آل مكتوم انجام گرفت و شامل سه جزيره مصنوعي به شكل نخل مي‌باشد با نام «نخل‌هاي جميرا»، «نخل جبل علي»، «نخل ديرا»، كه پس از اتمام اين سه پروژه 250 كيلومتر به سواحل امارت افزوده خواهد شد. كارشناسان زمان اتمام اين پروژه‌ها را تا سال 2015 برآورد مي کنند.

همچنين پروژه مصنوعي ديگري در حال اجرا است كه مجزي از سه جزيره فوق است و آن يك جزيره مصنوعي به شكل نقشه كره زمين (العالم) است كه خود شامل 300 جزيره است. اين جزيره داراي ابعاد 6 كيلومتر عرض و 9 كيلومتر طول بوده كه نام جزيره‌هاي دروني آن بر اساس نام كشورهاي جهان است. جزيره جميرا با يك تنه اصلي و هفده شاخه، در محدوده‌اي به ابعاد پنج كيلومتر در پنج كيلومتر گسترده است. جزيره ديرا به تنهايي در حدود چهل و شش ميليون متر مربع مساحت دارد و به شكل درخت نخلي با چهل و يك شاخه طراحي شده است. ديرا خود به تنهايي بزرگترين جزيره مصنوعي جهان خواهد بود و توانايي اسكان حدود يك ميليون نفر را خواهد داشت.


مواد حقوقي مربوط به ساخت جزاير مصنوعي

بر اساس ماده 87 عهدنامه حقوق درياها، کليه کشورها حق ساخت جزاير مصنوعي و ساير تاسيسات مجاز از نظر حقوق بين الملل را در درياي آزاد دارند، به شرط آنکه به حقوق کشورهاي ساحلي در منطقه فلات قاره خدشه اي وارد نسازند. (حقوق بين الملل عمومي، دکتر محمدرضا ضيائي بيگدلي، چاپ بست ونهم ،1386).

بر اساس کنوانسيون حقوق بين الملل درياها حاکميت دولت‌ها در درياي سرزميني به جز در حق عبور بي ضرر کشتي ها مطلق است. بنابراين، اين حق به آنها داده شده است که به ساخت اين جزاير يا ساير تأسيسات مصنوعي در اين محدوده آبي مبادرت کنند و هيچ خدشه اي بر حقوق آنها وارد نيست. افزون بر اين، در منطقه انحصاري- اقتصادي نيز دولت ها براي استفاده هاي تحقيقاتي يا استخراج منابع معدني و غيرجاندار زير بستر دريا از حق ساخت تأسيسات مصنوعي برخوردار شده‌اند. ماده 56 کنوانسيون 1982 حقوق درياها حق ساخت جزاير مصنوعي را براي دولتها قائل شده است.



تاثير ساخت جزاير مصنوعي بر تعيين مرز دريايي (خط مبدا)

بر پايه ماده 5 کنوانسيون 1958، تاسيسات ويژه کشف و استخراج منابع طبيعي در فلات قاره، منزلت حقوق جزاير (طبيعي) را ندارند و در تعيين مرزهاي دريايي هيچ امتيازي براي کشور مالک جزيره مصنوعي ايجاد نمي‌کند. پس بر پايه کنوانسيون 1958، جزاير مصنوعي نمي‌توانند پايه اي براي خط مبدا باشند.

گرچه در قوانين بين المللي جزيره هاي مصنوعي ملاكي براي تعيين مرز محسوب نمي شوند، اما به طور حتم قضيه در مورد پيشروي ساحل فرق مي‌كند، در حقيقت با پيش روي ساحل يكي از دو كشور، توانايي چانه زني امارات براي تعيين مرزها افزايش مي‌يابد.

طبق تعاريف سيساي، «آب‌هاي تحت حاكميت» 12 مايل و «آب‌هاي تحت صلاحيت» 200 مايل از مرز خاكي هر كشور فاصله دارد. بدين ترتيب اگر كشورهاي عربي با ساخت جزاير مصنوعي بر بخش خشكي كشور خود اضافه كنند، هيچ بعيد نيست كه در سال‌هاي آينده بيشتر از آنچه حق واقعي خودشان است، طلب كنند. هر چند از نظر حقوق بين‌الملل ساخت جزاير مصنوعي باعث ايجاد تغيير در خط مبدا نمي شود اما مسئله اي که ممکن است در آينده ما با آن مواجه شويم توقعاتي است که از طرف امارات مطرح خواهد شد مانند خط مبدا، منطقه انحصاري و...


ساخت جزاير و مشکلات زيست محيطي

در کنوانسيون 1982 حقوق درياها، بر لزوم توجه به محيط زيست دريا در ساخت جزاير مصنوعي توجه ويژ هاي شده است؛ به گونه‌اي که شرط لازم براي ساخت اين جزاير عدم آسيب به محيط زيست و منابع زنده و غيرزنده موجود در بستر و زيربستر درياها ذکر شده است. زيرا دولت‌ها بر اساس ماده 235 کنوانسيون 1982 در مورد حمايت و حفاظت از محيط زيست دريا مسئول هستند.

مشکلات زيست محيطي ناشي از ايجاد چنين جزايري مي تواند به گونه هاي مختلف گياهي و جانوري آسيب وارد كرده و همچنين باعث ايجاد آلودگي در اين منطقه شود. در مجموع مي‌توان آثار زيانبار ساخت جزاير مصنوعي را بر محيط زيست خليج فارس را به شرح ذيل بيان كرد:

[COLOR=#2a61f3]پیامدهای محیط زیستی احداث جزایر مصنوعی در خلیج فارس

از مهمترین پیامد‌های فاجعه بار محیط زیستی جزایر مصنوعی امارات می‌توان به این موارد اشاره نمود:

1. نابودی محیط زیست طبیعی ایران با تخریب خاک‌ها و سنگ‌های صخره‌ای کوهستان‌های ایران و انتقال آنها به امارات برای ساخت جزایر مصنوعی

2. تهدید امنیت زیستی پرندگان مهاجر و جانداران جزایر غیر مسکونی خلیج فارس

3. نابودی پوشش زنده مرجاني به عنوان یکی از پتانسیل‌های مهم تجمع زیستی خلیج فارس

4. تخریب پهنه بندی طبیعی بستر دریا. (اماراتی‌ها رسوبات ارزشمند بستر خلیج فارس را هم برای ساخت و ساز پروژه جزایر به تاراج بردند و افزون بر آن، فعالیت ماشین آلات و استخراج ریزدانه‌ها از کف دریا، آسیب‌های بسیار زیادی بر پهنه بندی بستر دریا وارد ساخته است.)

5. تغییر مسیر جريان‌هاي طبيعي آب که در توان خودپالایی طبیعی خلیج فارس اختلال جد پدید می آورد.

6. به هم ریختن ساختار طبیعی بستر خلیج فارس. (ناگفته نماند که امارات حتی بقاياي دو هواپيماي جنگي، چند جمبو جت و هفت كرجي را نیز به اعماق دريا برده تا براي غواصان يك پارك زير دريايي موضوع دار درست کند).

7. تخلیه انواع زباله‌ها، پساب‌های آلوده کننده و انواع آلاینده‌های فسفره و... به درون خلیج فارس

8. تخریب یکی از ارزشمندترین اکوسیستم‌های دریایی دنیا از راه نابودی زیستگاه آبزیان خلیج فارس، شامل 400 تا 450 گونه ماهی و 300 تا 450 گونه از دیگر آبزیان، از جمله لاك پشت‌هاي دريايي (گونه ویژه منطقه خليج فارس).

9. گمراه سازی افکار عمومی با انتشار تصاویر دروغین حیات زیر جزایر مصنوعی. (دولت امارات برای گمراه کردن افکار عمومی و تبرئه خود از اتهامات احتمالی، اقدام به پخش فیلم‌هایی از وجود حیات جانوری در زیر این جزایر کرده است، حال آن که تصاویر منتشره مربوط به پیش از مسکونی شدن جزایر و زمانی است که هنوز از پساب‌های آلوده ساز، زباله‌های جامد و آلودگی‌های صوتی و دیداری که در کوتاهترین زمان حیات آبزیان را از بین می‌برد، خبری نبوده است).

10. عوارض اقلیمی، محیط زیستی ناشی از تبدیل بخش‌هایی از حریم دریا به خشکی، کاهش ظرفیت گرمایی ویژه منطقه و خشک‌تر شدن اقلیم آن و افزایش توفان‌های گرد و غبار که مستقیم روی کیفیت حیات اقتصادی، اجتماعی مردم منطقه به ویژه ساحل نشینان جنوب ایران تأثیر می‌گذارد.

 
از آنجا که خليج فارس دريايي نيمه بسته است آلودگي هاي زيست محيطي چند سال در اين دريا باقي مي‌مانند لذا اين مسئله باعث شده است که آلودگي زيست محيطي خليج فارس از استانداردهاي بين المللي فراتر رود با اين اوصاف ساخت جزاير مصنوعي بر اين آلودگي خواهد افزود.

اما در عرصه اقتصادی انچه که به ایرانیان مربوطه :

بانك‌هاي اماراتي در تعقيب ايرانيان فريب‎خورده و ضرورت اقدام مسئولان
خبرگزاري فارس: بانك‌هاي اماراتي كه حاصل سال‌ها تلاش ايرانيان را در كشور امارات ضبط كرده‌اند، اكنون با استخدام شرخر در قالب شركت‌هاي حقوقي ايراني به شكار بدهكاران خود در تهران و ديگر شهرهاي ايران مي‌پردازند.

تصویر
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس از دوبي، طي سالها رونق بخش مسكن در كشور امارات، سرمايه بسياري از ايرانيان ساكن كشور خود و ساكن آن‎سوي آبهاي نيلگون خليج فارس راهي سرزمين‎هاي اماراتي شد به اين اميد كه حاصل اين سرمايه گذاري بتواند تغييري در زندگي اين افراد پديد آورد.
بروز بحران مالي در سرتاسر جهان و بيش از همه در بازاري جهاني چون دوبي باعث شد تا بسياري از شركتهاي ساختماني كه سرمايه مردم را در قالب بورس و ديگر بخش هاي اقتصادي به كار گرفته بودند، ورشكست شدند و اكنون هزاران نفر ايراني با پرداخت سرمايه هاي كلان و پس از گذشت ساليان سال موفق به دريافت واحد يا واحدهاي مسكوني خود نشوند.
حال آنكه شكايت به دستگاه قضايي امارات نيز تقريبا در همه موارد بيهوده بوده است و يا با اطاله دادرسي و يا با هرگونه دخالت در امر دادرسي از سوي شيوخ عرب بدون نتيجه مانده است.
اين درحالي است كه بانك هاي اماراتي هرماهه طلب اقساط واحدهاي مذكور را مي‎نمايند. اين به‎رغم آن است كه بانك‎ها در هنگام خريد واحدهاي مسكوني، تسهيلات خود را فقط به خريداراني پرداخت مي كردند كه از شركتهاي ساختماني زيرمجموعه يا مورد تأييد خود اقدام به خريد مي‎كردند.
بديهي است كه شركتهاي ساختماني كه پيش از اين متعلق به بانك يا صاحبان بانكهاي امارات بوده‎اند، امروزه و با بروز بحران مالي و با وجود هزاران طلبكار از صنعت ساختماني جدا شده اند اما بانكها همچنان خريداران به‎خصوص خريداران ايراني و پاكستاني را تحت فشار قرار داده تا اقساط واحدهاي ساختماني ساخته‎نشده را به قيمتهاي بيش از گذشته پرداخت نمايند.
در اين ميان بخشي از خريداران كه همه سرمايه خود را از دست رفته مي بينند و از دستگاه قضايي كشور امارات نيز قطع اميد كرده اند با از دست دادن همه زندگي و درآمد چندين ساله خود و فقط به اميد ايجاد زندگي جديد و يا تامين نيازهاي اوليه زندگي و دوري از زندان در كشور امارات به ايران مراجعت مي‎كنند.
اما صاحبان بانك‎ها و شيوخ اماراتي كه راهي براي فشار هرچه بيشتر بر ايراني ها يافته اند با استخدام شرخراني در قالب شركتهاي حقوقي ايراني اقدام به پيگيري پرونده افراد در داخل كشور، فشارها و تهديدهاي غيرقانوني، ممنوع الخروج كردن افراد و حتي در برخي مواقع ايجاد آزار و اذيت افراد مي نمايند.
براي مثال چندي پيش يك پاكستاني كه در مقابل عدم دريافت واحد هاي مسكوني خود در دوبي متحمل زيان فراوان شده بود، موفق شد از امارات خارج شده خود را به پاكستان برساند. اما پس از چندي شرخران پاكستان وي را در محل مسكوني‎اش به دليل اينكه از بازپرداخت اقساط بانك اماراتي امتناع كرده بود، كشتند.
يكي از ايرانيان مقيم دوبي در اين باره به خبرنگار فارس گفت: طي سالهاي اخير سفارت ايران در ابوظبي و كنسولگري ايران در دوبي همواره از پيگيري اموال ايرانيان در اين كشور كوچك عربي طفره رفته اند و تنها به معرفي وكيل جهت پيگيري شكايت از راههاي قانوني بسنده كرده اند. در اين شرايط بازار جديدي جهت وكلاي اماراتي و اخاذي از ايرانيان متضرر نيز فراهم آمده تا آخرين درهم اين افراد نيز بلعيده شود كه حتي در برخي مواقع فرد متضرر از تامين هزينه بازگشت به ايران نيز عاجز است.
به نظر مي رسد جا دارد مسئولان ايراني داخل كشور و مسئولان ايراني در كشور امارات به صورتي جدي‎تر به موضوع از دست رفتن سرمايه ايرانيان در كشور امارات پرداخته علاوه بر رهايي هزاران ايراني كه به وسيله بانكهاي اماراتي ممنوع الخروج شده اند و يا در زندان به‎سر مي‎برند، خواستار بازپرداخت زيانهاي ناشي از قصور و حق‎كشي ايرانيان ساكن اين كشور شوند.
نكته جالب توجه اينكه دستگاه قضايي امارات از تشكيل پرونده براي برخي از مليتها از جمله افراد انگليسي‎تبار اين كشور منع شده است.
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 389
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۰, ۹:۲۶ ب.ظ
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط HESAM-007 »

بعيد نيست امارات متحده عربي با توجه به منفعت حاصله از اين ادعا، در سال‌هاي آينده بر اساس قاعده تعيين مرز آبي دو كشور از خط ساحلي كه بر اساس آن «آب‌هاي تحت حاكميت» 12 مايل و «آب‌هاي تحت صلاحيت» 200 مايل از مرز خاكي هر كشور فاصله دارد، نسبت به گسترش مرز آبي خود با سيار كشور‌ها ادعا‌هايي را مطرح و براي كشور‌هاي همسايه از جمله ايران مشكل‌ساز شود.

مطمئنا این از زرنگی حاکمان امارات و در خواب بودن مسئولان ما هست. بیشترین خط ساحلی رو در بین کشورهای حوضه خلیج فارس ما داریم ولی کو استفاده.
فکر نمیکنم مرز آبی هم برای ما مشکلی پیش بیاد چون اگر این حرف صحت داشته باشه باید که رقابت سرسام آور در بین کشورهای دنیا برای این کار و جلو کشیدن سواحلشون بوجود میومد و دیگه اینکه نمیشه مرز رو بر اساس دوتا دونه جزیره نخل دست ساز تعیین کرد. اگر اینطور باشه ما هم از جزیره ابوموسی یه خط خاکی میکشیم پایین تا امارات بعد میگیم تا اون پایین خلیج فارس مرز ماست!
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: پروژه ساخت کره زمین در دوبی!!!!!!

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب HASAN BARATY تصویر
[COLOR=#000000]درود بر شما   تصویر

با سپاس از اخبار ارسالی شما
تصویر

متاسفانه رویه برخی خبرگذاری های داخلی در رویارویی با مسائل کلان منطقه ای و بین المللی, روش تخریب و نشر اطلاعات نادرست میباشد. به عنوان مثال چند نمونه را مرور مینماییم:

در ماه ژانويه سال 2002 ميلادي بود كه اميرنشين دبي شروع به ساخت جزاير مصنوعي كرد.

عملیات آغاز ساخت جزایز مصنوعی امارات در ماه June سال 2001 میلادی آغاز گردید. (امیدواریم اشتباه نگارشی باشد!)

پس از اتمام اين سه پروژه 250 كيلومتر به سواحل امارت افزوده خواهد شد.

با اتمام عملیات بستر سازی جزایز 3 گانه, 520 کیلومتر بر خط ساحلی کشور امارات افزوده خواهد گردید. لازم به ذکر است این میزان فاقد خط ساحلی پروژه (العالم) میباشد. (امیدواریم این اشتباه نیز در اثر تداخل تایپ اعداد 2 و 5 به وقوع پیوسته باشد!)

شيوه ساخت جزاير به اين صورت است كه شن و ماسه از بستر خليج‌فارس استخراج مي‌شود و سپس براي ايجاد سطوح مورد نياز توسط كشتي‌هاي مخصوص با فشار اسپري يا افشانده ‌مي‌شود.

خیر, در ابتدا صخره های رسوبی و مقاوم که عموما" از معادن زمینی امارات و عمان تامین میگردند در بستر دریا قرار میگیرند. سپس ترکیب ویژه ای از خاک برتونیت ایران (استخراج شده از معادن کرمان و یزد) به همراه ماسه بیابان های العین و سیمان تیپ 7 ترکیب گردیده و توسط یک فروند کشتی متعلق به کمپانی بلژیکی Jan De Nul بر روی صخره ها پمپاژ میگردد. این کشتی توانایی پمپاژ مواد مذکور به طول 75 متر را دارا میباشد و از ابتدای سال 2001 میلادی در کشور امارات قرار دارد. پس از تکمیل مرحله بستر سازی اولیه, اطراف جزیره توسط کمپانی هلندی Van Oord به انواع موج شکن های بتنی مجهز میگردد. در این پروسه به هیچ عنوان از خاک بستر خلیج فارس استفاده نمیگردد و در مواردی ممکن است جهت پی ریزی سنگ های رسوبی, مقداری خاک برداری صورت گیرد. (امیدواریم این اشتباه نیز ناشی از عدم اگاهی نویسنده باشد!)

 [External Link Removed for Guests]
پمپاژ برتونیت و سیلیکات در بستر دریا
 
كارشناسان زمان اتمام اين پروژه‌ها را تا سال 2015 برآورد مي کنند.

هم اکنون جزیره جمیرا بطور کامل آماده و در حال بهره برداری میباشد. عملیات ساخت جزیره جبل علی نیز از سال 2010 به پایان رسیده است و هم اکنون در دسترس است. بیش از 70% عملیات ساخت جزیره دیره به عنوان بزرگترین پالم از مجموع جزایر 3 گانه به پایان رسیده است و 30% باقی مانده به دلیل وسعت پروژه در سال 2015 به پایان خواهد رسید.

 [External Link Removed for Guests]
عملیات ساخت جزیره Deira
 
 . نابودی محیط زیست طبیعی ایران با تخریب خاک‌ها و سنگ‌های صخره‌ای کوهستان‌های ایران و انتقال آنها به امارات برای ساخت جزایر مصنوعی  

همانطور که ذکر گردید کلیه صخره ها از داخل امارات و عمان تامین میگردند. اما در خصوص خاک ایران, گمان میکنم بهتر بود در آن زمان که هز تریلی خاک با قیمت 60 دلار به کشور امارات فروخته میشد, موسسات ذیربط احساس خطر مینمودند! لازم به ذکر است که در سال های پایانی به دلیل افزایش قیمت سوخت و تورم داخلی در کشور, قیمت هر تریلی خاک به 110 دلار نیز رسید که عده ای آن را سیاست های پیش گیرانه نامیدند..

 . تهدید امنیت زیستی پرندگان مهاجر و جانداران جزایر غیر مسکونی خلیج فارس

3. نابودی پوشش زنده مرجاني به عنوان یکی از پتانسیل‌های مهم تجمع زیستی خلیج فارس  

همانطور که ذکر گردید سواحل منطقه جمیرا و زعبیل فاقد پوشش مرجانی میباشند. اما در خصوص امنیت پرندگان, در حال حاضر 2 گونه پرنده محلی از نوع مرغ دریایی و مرغ مینا به وفور در سواحل دوبی یافت میگردند. حتی چندی پیش اداره محیط زیست دوبی اقدام به خرید تعداد زیادی کلاغ (!) از کشورهای آفریقایی نمود که گویا هم اکنون در سطح این کشور مشغول پرواز میباشند! مرغان دریایی و سایر پرندگان مهاجر نیز با توجه به موقعیت فصلی تغییر مکان میدهند.

 [External Link Removed for Guests]
موج شکن
 
[COLOR=#000000]به هم ریختن ساختار طبیعی بستر خلیج فارس/  [COLOR=#000000]امارات حتی بقاياي دو هواپيماي جنگي، چند جمبو جت و هفت كرجي را نیز به اعماق دريا برده تا براي غواصان يك پارك زير دريايي موضوع دار درست کند 

نکته جالب در این موضوع نهفته است که تاکنون نه تنها هیچگونه پارک مصنوعی غواصی توسط حکومت دوبی در داخل دریا ایجاد نگردیده است, بلکه در معدود پارک های عواصی مصنوعی نیز اثری از 2 فروند هواپیمای جنگنده و چندین B747 Jumbo Jet وجود ندارد!! تنها تعدادی بارج و کشتی مستهلک در داخل آکواریوم های حفاظت شده هتل 7 ستاره Atlantic و مرکز خرید Dubai Mall قرار دارند که در صورت تمایل میتوانید با پرداخت مبلغ 30 درهم نظاره گر بزرگترین و زیباترین آکواریم خاورمیانه باشید. شاید برای علاقه مندان گرامی جالب باشد تا بدانند, قطر شیشه ایمنی آکواریوم واقع در Dubai Mall به عنوان قطورترین و بزرگترین شیشه یک تکه دنیا در کتاب رکوردهای گینس ثبت گردیده است!

 [External Link Removed for Guests]
آکواریوم هتل Atlantic واقع در جزیره Jumeirah
 
 . تخلیه انواع زباله‌ها، پساب‌های آلوده کننده و انواع آلاینده‌های فسفره و... به درون خلیج فارس  

متاسفانه طبق آمارهای بین المللی, کشور عزیزمان در این زمینه رتبه شماره 1 را به خود اختصاص داده است. کلیه جزایر مصنوعی به سیستم جمع آوری مکانیزه پساب ها و زباله های شهری مجهز میباشند و همواره از سواحل منطقه جمیرا به عنوان پاکیزه ترین سواحل امارات یاد میگردد. همچنین ایجاد آلودگی در دریا دارای مجازات های بسیار سنگین میباشد که در قبال افراد خارجی میتواند به Deport نیز منجر گردد.

 [External Link Removed for Guests]
سواحل و مجموعه آبی جمیرا
 
 . گمراه سازی افکار عمومی با انتشار تصاویر دروغین حیات زیر جزایر مصنوعی. (دولت امارات برای گمراه کردن افکار عمومی و تبرئه خود از اتهامات احتمالی، اقدام به پخش فیلم‌هایی از وجود حیات جانوری در زیر این جزایر کرده است، حال آن که تصاویر منتشره مربوط به پیش از مسکونی شدن جزایر و زمانی است که هنوز از پساب‌های آلوده ساز، زباله‌های جامد و آلودگی‌های صوتی و دیداری که در کوتاهترین زمان حیات آبزیان را از بین می‌برد، خبری نبوده است).  

چنانچه مایل هستید میتوانید با پرداخت مبلغ 550 درهم در ازای هر ساعت, اقدام به اجاره تجهیزات غواصی از مراکز موجود در منطقه مارینا و جمیرا نمائید و سپس از نزدیک شاهد مناظر بسیار زیبا و حیات وحش حیرت انگیز اطراف پالم باشید. این ادعا بسیار غیر حرفه ای و شرم آور بود.

در پایان به یک نکته اشاره مینمایم و بحث را خاتمه میدهم. همانطور که ساخت سکوهای نفتی در بستر دریا و همچنین ایجاد نیروگاه اتمی در حاشیه آن و تخلیه پساب های صنعتی و خانگی در استان های هرمزگان و خوزستان به داخل خلیج فارس موجب آلودگی و مرگ و میر آبزیان میگردد, طبیعتا" ساخت جزایط مصنوعی نیز دارای عوارض جانبی میباشد اما متاسفانه برخی نهادهای مسئول, با استفاده ابزاری از این موضوع سعی در کمرنگ جلوه دادن کم کاری ها و ضعف های خود دارند. به امید سر افرازی و پیشرفت روز افزون کشور عزیزمان ....


موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”