به نظر شما کدام حجاب شایسته تر است؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 130 بار
- سپاسهای دریافتی: 204 بار
Re: به نظر شما کدام حجاب شایسته تر است؟
درود
این نظرسنجی اشتباه است
زیراکه حجاب خودناشایست است. وچگونه ممکن است برروی چیزی ناشایست بتوان قضاوتی برمبنای شایستگی نمود؟!!
این نظرسنجی اشتباه است
زیراکه حجاب خودناشایست است. وچگونه ممکن است برروی چیزی ناشایست بتوان قضاوتی برمبنای شایستگی نمود؟!!
- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
John rider نوشته شده:درود
این نظرسنجی اشتباه است
يا علي ديگه چي ! حجاب ناشايست هست
زياد حرف نمي زنم اگر مسلماني تاكييد مي كنم اگر مسلماني بايد ببينيم قرآن و ائمه معصوم چي مي گويند در مورد حجاب! نه من تو چي مي گيم .اگر مسلمان نيستي كه بله حجاب ناشايست هست دليلش همه مي دونند چرا نيست .
اگر مي خواي قرآن ما مسلمانان را مطالعه كني آدرس بدم خدمتتون: سوره نور آيه 31 و سوره احزاب آيه 59 اين حجابي است كه دين ما اسلام ،ما را مكلف به رعايت آن كرده . ائمه هم حديث در اين مورد زياد دارند.البته هيچ كجاي دين ما نگفته به اجبار ولي اگر مي خوايم مسلمان واقعي باشيم بايد آنچه قرآن و ائمه فرمودند بدون چون چرا انجام دهيم چه در حجاب چه در رفتار .... همين .انشا الله كه موفق پيروز باشيد يكايك شما دوستان
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد
- سپاسهای ارسالی: 1001 بار
- سپاسهای دریافتی: 879 بار
victory67 نوشته شده:John rider نوشته شده:درود
این نظرسنجی اشتباه است
يا علي ديگه چي ! حجاب ناشايست هست
زياد حرف نمي زنم اگر مسلماني تاكييد مي كنم اگر مسلماني بايد ببينيم قرآن و ائمه معصوم چي مي گويند در مورد حجاب! نه من تو چي مي گيم .اگر مسلمان نيستي كه بله حجاب ناشايست هست دليلش همه مي دونند چرا نيست .
اگر مي خواي قرآن ما مسلمانان را مطالعه كني آدرس بدم خدمتتون: سوره نور آيه 31 و سوره احزاب آيه 59 اين حجابي است كه دين ما اسلام ،ما را مكلف به رعايت آن كرده . ائمه هم حديث در اين مورد زياد دارند.البته هيچ كجاي دين ما نگفته به اجبار ولي اگر مي خوايم مسلمان واقعي باشيم بايد آنچه قرآن و ائمه فرمودند بدون چون چرا انجام دهيم چه در حجاب چه در رفتار .... همين .انشا الله كه موفق پيروز باشيد يكايك شما دوستان
درود بر شما
در این که هیچ کجای قرآن مستقیما اشاره ای به اجبار حجاب نشده با شما مخالفم زیرا در همان آیاتی که از آنها نام بردید این مسئله به صورت یک خطاب همراه با امر و نهی نازل شده پس مسئله ی اجبار حجاب به عنوان واجب توسط خداوند اعلام شده و مخاطب آن هم در این مورد همه و به طور اختصاصی بانوانی هستند که به دین اسلام ایمان آورده اند. در مورد نوع و میزان پوشش و مسئله ی محارم هم از ائمه ی معصومین و هم در قران کریم اشارات کاملی داریم که تکلیف همه را به وضوح روشن می نماید.
اما در مورد اجبار به حجاب می توان علاوه بر موارد فوق به مسئله ی بسیار مهم امر به معروف و نهی از منکر نیز اشاره کرد که موجب جلوگیری از فحشا در جامعه ی اسلام می شود.
البته من خیلی مختصر توضیح دادم ، این بحث خیلی مفصل هست . متاسفانه برخی از بد خواهان با استفاده از جهل مردم و به خصوص نسل جوان نسبت به مسئله ی حجاب و در سایه ی عدم فعالیت های فرهنگ محور مناسب برای توضیح مسئله ی حجاب و ترویج آن توسط دستگاه های مربوطه و با خلط مبحث در این رابطه و گفتن این جمله که "دین هم اجباری نیست پس چرا حجاب باید اجباری باشد" دارند به ریشه های این فرهنگ مقدس و این واجب آرامش آفرین در جامعه تیشه میزنند.
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.
امام روح الله (ره)
امام روح الله (ره)
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
1- نظر سنجی از لحاظ بی طرف بودن ایراد دارد.
2- دوست عزیز و گرامی جناب , خسته نباشید. عرض ادب و احترام
البته من کاملا متوجه شدم که شما چه چیزی رو بیان کردید اما واقعیت این است که اجبار در هر کاری تاثیراتی منفی را در پی خواهد داشت. خداوند در قران کریم هیچ بنده ای را اجبار به حجاب نکرده و نمیکند. اجبار هیچ جا جواب نداده حتی اگر دین الهی باشد. پس به جای خداوند صحبت نکنید و یا ایات ایشان را به اشتباه تفسیر نکنید.
سوال نظر سنجی هم که تنها علاقه کاربر را میپرسد نه چیز دیگری را. کاش دو مورد اخر را بیشتر سانسور میکردید مبادا باعث منحرف شدن جوانان شود.
با تشکر از دوست عزیز agenis1, بابت ایجاد کردن توپیک
2- دوست عزیز و گرامی جناب , خسته نباشید. عرض ادب و احترام
البته من کاملا متوجه شدم که شما چه چیزی رو بیان کردید اما واقعیت این است که اجبار در هر کاری تاثیراتی منفی را در پی خواهد داشت. خداوند در قران کریم هیچ بنده ای را اجبار به حجاب نکرده و نمیکند. اجبار هیچ جا جواب نداده حتی اگر دین الهی باشد. پس به جای خداوند صحبت نکنید و یا ایات ایشان را به اشتباه تفسیر نکنید.
سوال نظر سنجی هم که تنها علاقه کاربر را میپرسد نه چیز دیگری را. کاش دو مورد اخر را بیشتر سانسور میکردید مبادا باعث منحرف شدن جوانان شود.
با تشکر از دوست عزیز agenis1, بابت ایجاد کردن توپیک
-
- محل اقامت: No Where
- سپاسهای ارسالی: 2010 بار
- سپاسهای دریافتی: 837 بار
- تماس:
John rider نوشته شده:درود
این نظرسنجی اشتباه است
سلام.
شما بر چه مبنایی میگی حجاب ناشایسته؟
با این حرفتون خدا و امامان رو تکذیب میکنید.حجاب ناشایسته یا گزینه 9 و 10؟حیوانات لباس نمیپوشند و لباس مخصوص انسان است.حتی در دین یهود و مسیحیت هم حجاب وجود دارد.هر چند تحریف شده و حجاب در این ادیان از بین رفته.ولی حتی در یهود و مسیحیت هم به این اشاره شده که موها و دست تا مچ خانوم ها باید پوشانده شود و این یک ارزش است.متاسفانه برداشت بدی از حجاب میشود و این به خاطر تبلیغ چند صد ساله صهیون ها است.صهیونی که جن و شیطان را پرستش میکند.ولی حجاب یک ارزش است.خدا به زن را از مرد زیباتر آفریده و همینطور که اشاره شده باید از نعمت هایی که خدا به ما میدهد محافظ کنیم باید از زیبایی هم محافظ شود و زیبایی هم یک نعمت بزرگ است.
جناب erratic.خسته نباشید میگم خدمت شما و آرزوی پیروزی دارم برای شما.
در مورد این که حتی دین الهی هم اجبار ندارد کاملا با شما مخالفم و دلیل دارم.
در زمانی که امام زمان(ع)ظهور خواهند کرد حتی حضرت مسیح و عیسی هم مسلمان خواهند شد و همه دشمن امام زمان(ع) حساب خواهند شد به جز کسانیکه به خدا ایمان آورده و "مسلمان" شده اند و پشت امام زمان نماز خواهند خواند.غیر از آنها همه کشته خواهند شد و به جهنم فرستاده خواهند شد.دین اسلام هم بر حجاب تاکید فراوان دارد پس نمیشود کسی به دین اسلام ایمان آورد و حجاب را رعایت نکند.
- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
جالبه شماره 10 رتبه ی دوم رو آورده
ولی فرق 1 و 2 یا 3 و 4 یا 6و 7 چیه>
به نظر من باید آزادی کامل بدن....
ریشه تمام بدبختی و فلاکتها و عقب ماندگیها در منکوب کردن غرایز جنسی است...
اینقد آدما رو ندید بدید بار نیارید
آخرین ويرايش توسط 1 on big-man, ويرايش شده در 0.
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
رفقا داره دوباره خطری میشه، ول کنید این بحثهای اعتقادی رو. اینجا انجمن مطالب تخصصی علمی است و این مسائل کاملا شخصی و مذهبی است که نظرات در مورد اون بسیار متفاوت است. اصلا بنده به همه این خواهران رای می دم. همه اونها زنان پاک و نجیب ایرانی هستند. خواهشا بی خیال شوید. مسائل مهم تری در این کشور است!!!!
رفقا داره دوباره خطری میشه، ول کنید این بحثهای اعتقادی رو. اینجا انجمن مطالب تخصصی علمی است و این مسائل کاملا شخصی و مذهبی است که نظرات در مورد اون بسیار متفاوت است. اصلا بنده به همه این خواهران رای می دم. همه اونها زنان پاک و نجیب ایرانی هستند. خواهشا بی خیال شوید. مسائل مهم تری در این کشور است!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
- محل اقامت: جبهه ی جنگ
- سپاسهای ارسالی: 3906 بار
- سپاسهای دریافتی: 2336 بار
big-man نوشته شده:جالبه شماره 10 رتبه ی دوم رو آورده
برای گرفتن پاسخ سوالاتتون بهتره سری به کتاب گناهان کبیره بخش زنا و هم جنسبازی مراجع فرمایی تا کلا تفهیم بشه جریان غرزه ای که داری ازش حرف می زنی
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام و درود بر همگی ؛
یک پیشنهاد برای آقایان :
فرض را بر این بگذارید که قراره همسر خودتان هم از همین پوشش استفاده کنه . چون ممکنه کسی خوشش بیاد دیگران را در این پوشش ببینه ولی خوش نداشته باشه دیگران همسر خودش را در چنین پوششی ببینند !
من که با چنین دیدی انتخاب را انجام دادم و گزینه 6 را انتخاب کردم .
یک پیشنهاد برای آقایان :
فرض را بر این بگذارید که قراره همسر خودتان هم از همین پوشش استفاده کنه . چون ممکنه کسی خوشش بیاد دیگران را در این پوشش ببینه ولی خوش نداشته باشه دیگران همسر خودش را در چنین پوششی ببینند !
من که با چنین دیدی انتخاب را انجام دادم و گزینه 6 را انتخاب کردم .
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *