مشکل روشن شدن چراغ روغن پژو ۴۰۵

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مشکل روشن شدن چراغ روغن پژو ۴۰۵

پست توسط Reza ghobeiee »

با سلام وتشکر از مطالب خوب واطلاعات مفید این سایت
بنده یک پژو ۴۰۵ مدل ۸۹ دارم ودر طول یک سال گذشته با مشکلات خیلی زیادی روبرو شدم ابتدا با قفل شدن موتور ماشینم شروع شد پس از بردن به یک تعمیرگاه به توصیه یکی از دوستان .تعمیرکار گفت که کلا موتور باید عوض شود که پس از تعمیر وگرفتن ماشینم مجدد خراب شده این بار واشر میزنه که پس باز کردن سر سیلندر متوجه عوض نشدن بوش وپیستون شده وکار به شکایت واتحادیه ونهایتا دریافت نصف مبلغ پرداختی میشوم واین بار در شهر هشتگرد به توصیه اتحادیه ماشین موتور تعمیر میگردد به جز بوش پیستون بعد از حدود ۴ ماه ماشین روغن کم میکرد یک مسافت ۵۰۰ کیلومتر 1/۵ لیتر من دوباره به یک تمیرکار دیگر مراجعه وپس از باز کردن موتور دوباره سرسیلندر به تراشکاری وخربد بوش پیستون رینگ و... بعد از تحویل ماشینم کمی بعد از گرم شدن چراغ روغن روشن میشود هنوز ۳ روز نشده که دیشب صدای تق تق که با گاز دادن بیشتر میشه ببخشید زیاد نوشتم به خدا خسته شدم چکار کنم...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4736 بار
سپاس‌های دریافتی: 8759 بار

Re: مشکل روشن شدن چراغ روغن پژو ۴۰۵

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام دوست عزیز
.
3 احتمال وجود داره برای این مشکلات :
.
1- ماشینی که خریدین موتورش مشکلات زیاد داشته که یا متوجهش نشدین و یا با ترفندهایی اون مشکلات رو مخفی کرده بودند تا خریدار متوجه نشه .
.

2- اطلاعات شما کم هست در موردِ استفاده ی صحیح از خودرو و سرویس به موقع و تعمیر به موقع و اطلاعاتِ فنی
.
3- مکانیک یا مکانیکهایی که ماشین رو براتون تعمیر کردند , یا ناوارد بوده اند یا متاسفانه بی وجدان و حرام خور و یا هر 2

.
4 - شاید هم دو تا یا هر 3 احتمال صحیح باشه .
.
==================================
.
ماشین ایرانی حتی صفرش هم روغن سوزی داره به علتِ بنجل بودنِ آلیاژ قطعات موتور و دقتِ کمِ ماشین آلاتِ تراشکاری و ریخته گری که قطعات موتور باهاش ساخته میشه .
.
گاهی علت کم شدنِ روغن , نشت روغن هست از پیچ کارتل , اطرافِ کارتل , کاسه نمدهای میل لنگ و از کنار سرسیلندر و قالپاق درپوش سوپاپها و غیره
.
=========================
شاید شما با خشونت با ماشینتون رفتار میکنین یعنی:
تعویض دنده در بالای 3000rpm
رانندگی با سرعتهای بیش از 100 km و دور موتور بالای 2700 rpm
ریختن آب معمولی در رادیاتور به جای کولانت (مخلوط آبمقطر درجه یک و ضدیخ باکیفیت به نسبت نصف و نصف )
توجه نکردن به آمپر حرارت در حین رانندگی و راندن با موتوری که حرارتش رفته بالا
دیر به دیر روغن و فیلـتر عوض کردن
خرید روغن و فیلـتر بنجل
چک نکردنِ مقدار روغن و رانندگی با روغنِ کم
و غیره
یعنی ممکنه خودتون باعث این خرابیها شدین
===================================
سرسیلندر قطعه ی به اصطلاح گردن کلفتی هست و به این سادگها خراب نمیشه
سرسیلندر اگر تابِ بیش از 25 صدم میلیمتر داشته باشه باید بره کف تراشی با ماشین آلاتِ دقیق . بعدش هم باید از واشر سرسیلندر ضخیمتر استفاده بشه برای جبرانِ کوچک شدنِ اتاقک انفجار در سیلندرها . یعنی واشر باید حدود نیم میلیمتر ضخیمتر باشه یا شاید هم 1 mm ضخیمتر (بستگی به مقدار تراش خورده داره )
.
سرسیلندری هم که ترک خورده و یا پوسیدگی شدید داره و قابل تعمیر با جوش آلومینیوم و تراشکاری و صیقل کاری نباشه باید عوض بشه
.

بهتون پیشنهاد میکنم مطالب تاپیک صرفه جویی رو از صفحه اول , لا دقت و حوصله بخونید
.
==================================
.
چه چیزی تق تق میکنه ؟ از داخل موتور صدای تق تق میاد ؟
اگر بله , پس ممکنه رینگِ یکی از پیستونها شکسته باشه و یا یاتاقان میل لنگ خراب شده .

=============================
.
بنده در مطالبم نوشته ام که پمپ روغن بسیار مهم هست و باید سالم و قوی باشه
چک کردنش بسیار ساده هست :
این تست باید با موتور کاملاً گرم و در جای کاملاً صاف و افقی انجام بشه
بعد از کاملاً گرم شدنِ موتور , فیوز برق پمپ بنزین و یا رله اش رو بردارین تا با استارت زدن , موتور روشن نشه
روغنِ کافی وتمیز توی موتور باشه
سوئیچ رو باز کنین
چراغ روغن باید روشن بشه و روشن بمونه
حالا بدون گاز دادن استارت بزنین
باید حداکثر 3 ثانیه طول بکشه تا چراغ چک خاموش بشه (تا 4 ثانیه هم قابل قبول هست )
اگر زودتر از 3 ثانیه خاموش شد عالیه و پمپ خیلی قوی هست .
.
دیر به دیر روغن عوض کردن وگازوندن و روغن و فیلتـر بنجل باعث میشند اویل پمپ زود فرسوده و ضعیف بشه . خصوصاً در ماشین ایرانی که عمداً خیلی از قطعاتش بنجل ساخته میشه .
.
اگر روغن خیلی کم باشه و یا پمپ ضعیف و فرسوده باشه , هر چی هم استارت زدن رو طول بدین چراغ روغن خاموش نمیشه
.
.
مهره ی روغن هم ممکنه معیوب باشه
اگر اصلاً چراغ روغن روشن نمیشه , پس ممکنه سیم فشنگی روغن هم کنده شده و یا فیشش شل هست یا روغن ریخته روش و چرب شده و برق نمیده به فشنگی
.

.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
http://www.centralclubs.com/topic-t107118-1008.html
.
http://www.centralclubs.com/topic-t106890-96.html

.
جسارتاً و با عرض معذرت, آموزش توبه :

http://www.centralclubs.com/topic-t71295.html
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط مهاجر تنها »

Reza ghobeiee نوشته شده: یک‌شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸, ۵:۲۸ ق.ظ با سلام وتشکر از مطالب خوب واطلاعات مفید این سایت
بنده یک پژو ۴۰۵ مدل ۸۹ دارم ودر طول یک سال گذشته با مشکلات خیلی زیادی روبرو شدم ابتدا با قفل شدن موتور ماشینم شروع شد پس از بردن به یک تعمیرگاه به توصیه یکی از دوستان .تعمیرکار گفت که کلا موتور باید عوض شود که پس از تعمیر وگرفتن ماشینم مجدد خراب شده این بار واشر میزنه که پس باز کردن سر سیلندر متوجه عوض نشدن بوش وپیستون شده وکار به شکایت واتحادیه ونهایتا دریافت نصف مبلغ پرداختی میشوم واین بار در شهر هشتگرد به توصیه اتحادیه ماشین موتور تعمیر میگردد به جز بوش پیستون بعد از حدود ۴ ماه ماشین روغن کم میکرد یک مسافت ۵۰۰ کیلومتر 1/۵ لیتر من دوباره به یک تمیرکار دیگر مراجعه وپس از باز کردن موتور دوباره سرسیلندر به تراشکاری وخربد بوش پیستون رینگ و... بعد از تحویل ماشینم کمی بعد از گرم شدن چراغ روغن روشن میشود هنوز ۳ روز نشده که دیشب صدای تق تق که با گاز دادن بیشتر میشه ببخشید زیاد نوشتم به خدا خسته شدم چکار کنم...

به نام خدا
سلام
با توجه به توضیحات دوست گرامی اقای اسمونی چند نکته را باید توجه کنید

اولا نترسید مشکلات موتوری به هر حال حل خواهد شد واز خدا کمک بگیرید

حالا نقطه سیاه سیاهش اینه که:

اگر ماشین یاتاقان زده باشد اصلا نباید ماشینو روشن کنید چرا که قطعات دیگر به فنا می رود
شما نباید زمانی که چراغ روشن شد به ماشین گاز می دادید تا منشاش را پیدا می کردید

دوست گرا می شما میکانیک خوب را به سختی پیدا خواهید کرد لذا اگر خواستید موتور را تعمیر کنید لیست لوازم را بگیرید و خودتون تهیه کنید خودتون موتور را به تراشکاری ببرید از اول تعمیر تا دقیقه نود بالای سر ماشینتون باشید تا مطمئن باشید همه قطعاتی که خریداری شده روی ماشینتون بسته میشه
حتما اویل پمپ را به تراشکاری برده وبگویید برایتان تقویتش کند
حتما بلوک سیلندر را چک کنید خیلی اوقات ترکهای ریزی دارد که با دقت زیاد دیده می شود که روغن از اون قسمتها خارج می شود

اگر موتور سالمتر و بهتری پیدا کردید با برگه راهنمایی و رانندگی موتور را با مجوز عوض کنید خیلی بهتر از تعمیره

انشالله کار دوباره به تعمیر اساسی نرسد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

پست توسط ho3ein2000 »

با سلام
بنده یک دهه پژو دارم و بار ها تعمیرش کردم 
شما باید همون موقع اول گه گفتند موتور رو عوض کنید عوض میکردید