مشکل در باز کردن درایوها

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

مشکل در باز کردن درایوها

پست توسط Ali Reza66 »

سلام!
وقتی من روی هر کدام از درایوهای ویندوزم کلیک راست میکنم اخیرا مشاهده میکنم که گزینه ای به نام Autoplay نمایش داده میشود. درایوها با دابل کلیک کردن باز نمیشوند.باید آنها را open کنم.
مشکل چیست و برای رفع آن چه باید کرد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

Re: مشکل در باز کردن درایوها

پست توسط AGeNiS1 »

...
آخرین ويرايش توسط 1 on AGeNiS1, ويرايش شده در 0.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فايلي به نام autorun.inf در مسير اصلي تمام درايوها وجود داره که احتمالا مخفي و يا مخفي سيستمي هستند، اونها رو پاک کرده و يکبار سيستم رو ريست کنيد، البته اين کار بعد از حذف خود ويروس با يک آنتي ويروس قدرتمند بايد صورت بگيره، چون تا زماني که خود ويروس فعال هست، بلافاصله بعد از حذف ايجاد خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
در تکمیل صحبت های اقا مهدی عزیز
ابتدا شما انتی ویروس قدرتمندی چون کاسپر را ا[External Link Removed for Guests] فرمایید .
سپس اقدام به اسکن کل درایو های کامپیوتر خود فرمایید ، بعد از پاک سازی کامل این ویروس ، به قسمت My computer رفته و در قسمت منویه بالا صفحه گزینه Tools را انتخاب کرده، سپس Folder Option را انتخاب کرده .
بعد از باز شده صفحه مورد نظر به سربرگ view رفته ، و در قسمت Hidden files and folder دو اپشین باتون وجود دارد که شما ان را بر روی show hidden files and folder تنظیم کنید ، سپس تیک گزینه hidden Protected operating system file را بر می دارید ، سپس همه چیز را Ok می کنید .
بعد از این کار به صفحه اول هر درایورفته و فایل autorun.inf را واقع در صفحه اول همه درایو های خود را پاک می کنید. بعد از این کار سیستم خود را ریستارت کنید
حال به احتمال زیاد سیستم شما مشکلاتش برطرف شده
باتشکرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”