تهاجم فرهنگي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

وقتي يک سري زدي به امريکا ؛ بکو اينجا قبل از شما سياه پوستا بودن ؛ اونا مي کن بله
شما بکو من مي خوام چند نفرشون رو ببينم ، اونا مي کن چشم
برو اونجا مي بيني که ( به به برو بچ تلويزيون و کت و شلوارو و .... ) فرهنگشون به زور عوض شد ، اصلا اونجا نتونستي بري بيا توي خيابون شهر خودمون ؛ هر شهري که بودي ؛ يک نکاه هم به فرهنک ما بنداز از تو کتاب ؛ بهد مي فهمي تهاجم فرهنگي چي ؟؟؟

ببينيد تهاجم فرهنگي در کنار جهاني شدن و جهاني کردن رابطه است که در هم خوب است و هم بد
ولي حالا
آن سياه پوستي که مجبور به استفاده تلويزيون شده است جزو جهاني شدن و برطرف کردن يک نياز به حساب مي آيد و تغيير لباس وي به دليل ضعف برطرف کردن نياز وي در اجتماع جديد و متفاوت براي فرد همانند آمريکا مي باشد.
شما خودتان را تصور کنيد:
اگر قصد سفر کوتاهي به آمريکا داريد شما همانند لباسي که در ايران مي پوشيد به نمايندگي از ايران آن لباس را در آمريکا با پوشيدن آن تبليغ مي کنيد (در صورتي که آن شيوه يا فرهنگ را دوست داشته باشيد) ولي اگر قصد زندگي در آنجا را داريد شما در ابتدا با پوشيدن لباس ايراني مقاومت مي کند و اين مقاومت شما تا زماني ادامه دارد که برخورد شما با ايراني ها ادامه داشته باشد و سرخوردگي براي شما ايجاد نکند (و دلايل ...) حال آن سياه پوستي که در آنجا ساکن و اکثريت آن ساکسون حداکثر اين مقاومت تا يک نسل ادامه مي يابد و بعد والسلام.
و همچنين تلويزيون داشتن ربطي به فرهنگ ندارد چون وسيله اي جديد و مورد نياز است.
پس سکونت دايم در کشور ثاني مستلزم به تغييراتي در نسل فرد مي گردد.

تازه من در مورد فرهنک واقعي ايران و اسلام چيز زيادي نمي دونم ؛ مي خواستم با کمک هم به يک نتيجه برسيم ؛ حالا اونش زياد مهم نيست

...
الان يک کاري پيش آمد بايد برم شب بقيه را مي نويسم. :grin:
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

تازه من در مورد فرهنک واقعي ايران و اسلام چيز زيادي نمي دونم ؛ مي خواستم با کمک هم به يک نتيجه برسيم ؛ حالا اونش زياد مهم نيست

اسلام فرهنگ نيست دين است و اگر عده اي سعي بر آن دارند اهدافي را دارند.
تقریبا یک نگاه ناسیونالیسم و یا سکولاریسمی از دین به عنوان بخشی از فرهنگ یاد می کند در حالی که این دو تا کاملا از هم جدا هستند.
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

ولي شما اگر ؛ هر چه دانشتون در مورد فرهنگ بيشتر باشه ؛ وقتي توي خيابون يا پارک سر کوچتون قدم مي زنيد ؛ و وقتي وجدانتون بيدار بود ( قصد توهين ندارم ) اون موقع هر چه قدر ناراحت شدي ؛ بدون همون قدر فرهنگ ما تغيير کرده

البته نه با زور بلکه ( با پنپه )

تغيير فرهنگ چيز بدي نيست فرهنگ در هر حال بايد با توجه به زمان خودش تغيير کند چون فرهنگ 3000 سال پيش نمي تواند سودي براي مردمش در زمان حال داشته باشد.مثلا در 3000 سال پيش فرهنگ کتابخواني وجود نداشت فرهنگ استفاده از اينترنت نبود يا فرهنگ لباس پوشيدن آن موقع نمي تواند در زمان حال کاربرد داشته باشد.
چيزي که در مورد فرهنگ نبايد رخ دهد سوق دادن آن بسوي بدي هاست.
در مورد تغيير فرهنگ اگر بسوي نابودي فرهنگ ها و عادت هاي بد باشد وانگهي بايد خوشحال بود ولي سوق آن بسوي عادات زشت و روش هاي ويروسي بايد مقابله کرد(که خودش به همراه جهاني شدن صفحه اي گفتگو نياز است)
هیهات منا الذلة
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط sares »

بله از اينکه سردار عزيز جواب و نظرشون رو مي دن ممنون ، ولي خوب من دوست دارم بقيه کاربرها هم يک سري بزنن

نگاه کنيد به نظر من عوض کردن فرهنگ نه ، عوض کردن بعضي از اداب و رسومها در زول زمان واجبه
ولي شما به تکيه که من بر روي تهاجمش داشتم ؛ توجه نکرديد
با تقديم بهترين ارزوها D.z
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط amiraliof »

به نظر من مفهومي به نام تهاجم فرهنگي وجود ندارد تحميل شدن فرهنگ كشوري به كشور ديگر به علت
تفاوت در قدرت دو كشور مي باشد.مثلافرهنگ كشوري مثل آمريكا كه دركشورهاي مختلفي در دنيا رسوخ
كرده فقط فقط به علت قدرت اقتصادي و سياسي و علمي آن مي باشد.وقتي كشوري از لحاظ مختلف برتر
باشد باعث پيشرفت وبه روزشدن فرهنگ خودمي شودو باابزار قدرتمندي كه داردفرهنگ آن كشورخود به خود
وارد كشورهاي ديگر مي شود.دركشورهاي ضعيفتر به علت ضعفهاي متعددي كه دارند توانايي پيشرفت و
به روز شدن فرهنگ خود را ندارند و مردم آن كشور بين دو فرهنگ قديمي خود و فرهنگ جديد پر زرق و برق
كشورهاي پيشرفته با تمام غناي فرهنگ خودي، فرهنگ كشورهاي پيشرفته را انتخاب مي كنند و علت آن
چيزي جز نداشتن جذابيت هاي امروزي و نو در فرهنگ قديمي خود نيست. در كشورهاي پيشرفته براي
رسيدن به فرهنگ و آداب و رسومي كه دارند زمان زيادي رادر طول تاريخ صرف كردند ولي وقتي اين فرهنگها
به كشور ديگري وارد مي شوند به علت طي نكردن آن زمان عموما ظواهر و زشتيهاي آن نمود پيدا مي كند
اگر مي بينيد فرهنگ كشورهاي پيشرفته با تمام اين پيشرفتها داراي نواقصي مي باشد به خاطر نداشتن
پيشينه فرهنگي در خيلي از اين كشورها مي باشد.مثلا در كشور بزرگي مثل ايران در سالهاي بسيار دور
ما داراي حقوق بشر احترام به هم نوع احترام به عقايد ديني وفكري همديگر و خيلي چيزهاي ديگه بوده ايم
كه الان كشورهاي پيشرفته پرچمدار آن مي باشند اگر حتي يك ده هزارم آنها به فرهنگ ايران در طي سالها
پرداخته مي شد الان فرهنگي كه به همه جاي دنيا رسوخ مي كرد فرهنگ ايراني بود يا حداقل فرهنگ داخل
كشور خودمان دچار وضعيت بحراني كنوني نمي شد.حالا شما فكر مي كنيد نمود فرهنگ فقط در پوشش و
موزيك و سينما يا اينجور چيزهاست نه مطمئنا نيست من از دوستي پرسيدم فكر مي كني چه زماني ايران
پيشرفت مي كنه مردم در رفاه كامل زندگي مي كنند او گفت زماني كه فرهنگ مردم درست بشه من گفتم
شما درباره حكومت چي فكر مي كني گفت وقتي فرهنگ درست بشه حكومت هم درست خواهد شد.(من
اصلا قصد بحث سياسي ندارم كه حكومت بده يا خوبه كلي مي گويم)بله اگر كمي دقت كنيم و فكر كنيم
حتما به اين نتيجه مي رسيم دكتر جامعه شناسي در برنامه به نام مردم ايران سلام در شبكه 2به موضوع
جالبي اشاره كرد گفت بين تفكرات درون ايراني و گفته ها و اعمال ايراني تفاوت بسياري هست او گفت
ما ايرانيهاحتي باسالها زندگي با هم اميال واقعي و دروني همديگر را نمي شناسيم او گفت وقتي مردم از
دروديوار ماشين شخصي بالا مي روند تشويق مي كنند آن فرد فكر مي كند واقعا محبوب است كه اينطور
نيست.او درباره فرهنگ انتقاد گفت او گفت ما فرهنگ انتقاد نداريم و همه اينها باعث تجمع انتقاد و اعتراضات
در درون افراد مي شود وقتي زماني در مملكت اجازه انتقاد داده شده روزنامه ها و رسانه هاي هتاك به وجود
آمده او گفت انتقاد خود به خود باعث پيشرفت حكومت مي شود و سركوبي آن روزي باعث نابودي مي شود.
بله اين گفته هاي من براي اين بود كه كمي با خودتان به كارهايي كه فرهنگ مي تواند بكند فكر كنيد وآن موقع
به نتايج جالبي خواهيد رسيد.آيا واقعا مشكلات فرهنگي ما طرز لباس پوشيدن مانتو تنگ يا گشاد آرايش شر
و غيره غيره مي باشد يا مشكل ما با فيلمها يا بازيهايي كه داخلشان س ك س علاقه به آمريكا يا بهشت بودن
غرب ازاين دست چيزهاست بله اينها در نوع خود مضر هستند ولي مشكلات ما درجاي ديگري است و اگر آن را
حل كنيم خود به خود ايندست مشكلات هم حل مي شود.روزي قبل از انتخابات، آقاي احمدي نژاد در برنامه
تبليغات كانيداها گفت آيامشكل جامعه امروز ما آرايش يا طرز لباس پوشيدن پسر و دخترهاي ماست و اين
حرف درستي بود كه اميدوارم به آن عمل شود.در آخر به تهاجم فرهنگي برگرديم هر وقت دولت به سمت كارهاي
اجرايي مثل جمع كردن ماهواره ها و فيلمها و الان صحبت گيمهاست رفته نتيجه عكس گرفته قبلا مردم فيلمهاي
سانسور نشده را بدون دوبله و زيرنويس آنهام رو پرده مي ديدند الان در هر بقالي فيلمهاي بدون سانسور آن
هم با زيرنويس فارسي و با كيفيت عالي وجود دارد.بله به جاي مقابله بايد چيزي داشته باشيم تا ارائه كنيم
كه مردم جذب آن شوند . بايد سازماني مستقل از سياست از تمامي قشرهاي فكري، روحاني،دانشگاهي
از هر عقيده اي حتي آنهايي كه شايد موافق دولت هم نباشند ولي داراي سطح علمي قابل قبول هستند
در اين سازمان جمع شوند و بدون در نظر گرفتن يا طرفداري كردن از حكومت و سياست فقط به راهكارهايي
براي بازيابي و پيشرفت و امروزي كردن فرهنگ 5000 ساله ايرانيان دست بزنند.

اگر كسي از اين گفته هاي من رنجيده من را ببخشد :(
بهترين اخلاق: اعتدال
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”