پیداش کردم .آپلود کردم ,ببینید!
لینک دانلود.حجم 700 کیلوبایت
1- The page cannot be found
2-
توضيح دفتر خاتمي و همراه او در سفر
ساعاتي پس از درخواست توضيح از سيد محمد خاتمي، دفتر وي توضيحاتي را در سه بخش ارسال كرد. در اين سه بخش، به هر سه گزينه احتمالي اشاره شده و از آنها با عبارات «تكذيب تصويرپردازي» ، «عدم توجه به برخی تماسها به علت ازدحام جمعیت» و «مرتفع شدن حرمت اوّلی به عنوان ثانوی» ياد شده است. متن كامل اين توضيحات به شرح زير است:
در پی انتشار برخی گزارش ها و تصاویر غیر واقعی درباره سفر آقای سید محمد خاتمی به ایتالیا دفتر رئیس موسسه بین المللی گفتگوی فرهنگ ها و تمدن ها با انتشار جوابیه ای ضمن تکذیب این ادعا ها به این گزارش های جنجالی خاتمه داد و سید محمدصادق خرازی که آقای خاتمی را در سفرهای خارجی همراهی می کند نیز با توضیح جزئی تر این مساله هشدار داد که مبادا در این گونه حوادث از برخی از شگردهای غیراخلاقی غفلت شود.
متن جوابیه دفتر حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی و توضیحات آقای سید صادق خرازی در ادامه می آید:
جوابیه دفتر
در حرمت لمس بدن نامحرم بدون ستر و مانع تردیدی نیست و نیز در اینکه در شرع انور حرمت و وجوب اوّلی به عنوان ثانوی تا بقاء عنوان می تواند مرتفع شود تردید نباید کرد. ولی آنچه با تصویر پردازی مشکوک، با غرض یا هر انگیزه دیگر،
نشر یافته تا مصافحه آقای خاتمی را با اجنبیه القاء کند عملی خلاف شرع و اخلاق است که تکذیب می شود.
توضیحات صادق خرازی
سید صادق خرازی مشاور حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی دست دادن وی با برخی بانوان در سفر ایتالیا را رد کرد و گفت : بنای آقای خاتمی به هیچ وجه دست دادن با زنان نیست و ایشان ضوابط و اصول شرعی و عرفی را در سفرها و ملاقات های خود همیشه و همواره رعایت کرده است.
خرازی در واکنش به انتشار برخی گزارش ها و تصاویر درباره صف بدرقه ایشان در یکی ازسخنرانی ها در ایتالیا اضافه کرد: استقبال از آقای خاتمی در سفرهای خارجی و نیز مراسم سخنرانی های ایشان به حدّی است که گاه کنترل اوضاع از دست ایشان و اطرافیان خارج می شود و در این مواقع برخی می کوشند با رساندن خودشان به آقای خاتمی به ایشان ابراز ارادت کنند که در مواقعی تصور می شود با آقای خاتمی مصافحه کرده اند. این در حالی است که اصولا آقای خاتمی به علت ازدحام جمعیت متوجه برخی تماس ها نمی شوند. خرازی در عین حال حساسیت های علاقه مندان آقای خاتمی را ستود و اطمینان داد که آقای خاتمی همواره آداب و رسوم و هنجارهای جمهوری اسلامی ایران که قلبا به آنها باور دارد با دقت رعایت و ملحوظ می دارند.
خرازی در پایان گفت: البته از برخی از شگردهای تصویری و نیز بداخلاقی هایی که آقای خاتمی سال هاست با آن روبرو بوده نباید غافل شد و افکار عمومی کاملاً دریافته اند این روش ها برای تخریب شخصیت های بلندمرتبه کشور جایی ندارد.
منبع بازتاب
اميدوارم كساني كه به دنبال خراب كردن اين شخصيت انقلابي كه هم مورد تاييد حضرت امام (س) بود ونيز مورد تاييد مقام معظم رهبري است در دنيا و آخرت از كار خود پشيمان شوند
ان شاءالله
اميرالمومنين حضرت علي : ... حق پدر بر فرزند اين است كه فرزند در همه چيز به جز نافرماني خدا از پدر اطاعت كند ...
فرازي از حكمت 399 نهج البلاغه