دکتر محمود احمدينژاد در جريان سفر اخير خود به استان خراسان جنوبي (شانزدهم آبان) در جمع مردم بيرجند، در سخناني که بخشي از آن توسط خبرگزاريهاي رسمي منتشر نشد، به شدت از «کساني که شيوه مردمي دولت و رئيس جمهور را تمسخر ميکنند»، انتقاد کرد.
به گزارش سايت «فردا»، احمدينژاد در بخشي از اين سخنان، فهم اين افراد را کمتر از «بزغاله» توصيف کرد!
اين براي نخستين بار است که دکتر احمدينژاد با چنين لحن و ادبياتي، منتقدان سفرهاي استاني را مورد خطاب قرار ميدهد.
گفتني است، در سفر اخير رئيسجمهور به خراسان جنوبي، يکي از مداحان مشهور کشور (م.الف) هم جزو هيات همراه احمدينژاد بود و بنا بر شنيدههاي خبرنگار «فردا»، قرار است وي در سفرهاي استاني دولت در مرحله دوم رئيسجمهور را جهت برگزاري مراسمات مذهبي همراهي نمايد.
تابناک
بخش سانسورشده اظهارات رئیس جمهور در بیرجند!
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 69 بار

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6735 بار
- سپاسهای دریافتی: 12115 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
سياست هاي اقتصادي دولت نهم بيشتر به علف خوردن بزغاله شبيه هستش تا منتقديني که ايشون ازشون به عنوان بزغاله ياد کردند!
يه زماني تو همين ايران يه باباي ميگفتن درود بر مخالف من
! حالا نميدونم چي شده که تو همون ايران ميگن مخالفان من بزغاله هستند! اين فرق بين شخصيت و طرز تفکر و شعور و ادب افراد رو نشون ميده ! خودتون مقايسه کنيد.....
يه زماني تو همين ايران يه باباي ميگفتن درود بر مخالف من
! حالا نميدونم چي شده که تو همون ايران ميگن مخالفان من بزغاله هستند! اين فرق بين شخصيت و طرز تفکر و شعور و ادب افراد رو نشون ميده ! خودتون مقايسه کنيد.....اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
عزيزان چيزي كه من شنيدم كاملا متفاوت از خبري هست كه دوست عزيزمون قرار دادن.
به استناد روزنامه ايران(چون من اكثر روزنامه هاي كثير الانتشار رو مي خونم شايد روزنامه ديگري بود) و خبر گزاري هاي معتبر ،آقاي احمدي نژاد كساني را كه با مهدويت و فرهنگ انتظار عناد داشته و يا مخالف آن هستند رو مورد خطاب قرار داده اند.
و يه چيز ديگه ميگن اول برادريت رو ثابت كن ،بعد اداي ارث كن .
اول ببينيد خبر دوستمون كه ايشون هم از جاي ديگه پيست كردن صحيح هست و بعد ايشون(رئيس جمهور) رو نقدكنيد.
به استناد روزنامه ايران(چون من اكثر روزنامه هاي كثير الانتشار رو مي خونم شايد روزنامه ديگري بود) و خبر گزاري هاي معتبر ،آقاي احمدي نژاد كساني را كه با مهدويت و فرهنگ انتظار عناد داشته و يا مخالف آن هستند رو مورد خطاب قرار داده اند.
و يه چيز ديگه ميگن اول برادريت رو ثابت كن ،بعد اداي ارث كن .
اول ببينيد خبر دوستمون كه ايشون هم از جاي ديگه پيست كردن صحيح هست و بعد ايشون(رئيس جمهور) رو نقدكنيد.

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
اصلا دوست عزيز ايشون منظورشون کساني باشه که به خدا اعتقاد ندارند !!! خوبه ؟ ايا درسته که رئيس جمهور يک کشور از يک چنين لفظي براي توصيف عده اي با گرايشات معيني استفاده کنه ؟
حتي اگر دشمنان ما هم بودن يک رئيس جمهور که نماد و راس هرم سياسي در يک کشور هست حق نداره از چنين لحني و چنين لفظی براي توصيف ديگران استفاده کنه!چون خودش باهاشون موافق نيست!؟!
حتي اگر دشمنان ما هم بودن يک رئيس جمهور که نماد و راس هرم سياسي در يک کشور هست حق نداره از چنين لحني و چنين لفظی براي توصيف ديگران استفاده کنه!چون خودش باهاشون موافق نيست!؟!

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

- سپاسهای ارسالی: 72688 بار
- سپاسهای دریافتی: 31682 بار
- تماس:
torabi89
به جاي اين چرنديات بيسروته بهتره سري به اين تاپيک بزنيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=36515
فکر ميکنم تا همينجا کافيه
تاپيک قفل شد ...
به جاي اين چرنديات بيسروته بهتره سري به اين تاپيک بزنيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=36515
فکر ميکنم تا همينجا کافيه
تاپيک قفل شد ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

!!!!!!!!!!!!!!!!!!