آیا این ایران ماست؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

machkol نوشته شده:شاید فارس نیوز هدف دیگری از پخش این تصاویر داشت در نتیجه من طرف صحبتم شما بودید نه ایشان چون اولا.کپر نشینی از سنن آنهاست و ربطی به قبل از تاریخ بودن آنها ندارد.وگرنه ما هم به خاطر رعایت سنن در دوران ماقبل تاریخ هستیم!
کَپَر نام گونه‌ای اقامتگاه سایه‌بانی در منطقه شهرستان بستک و مناطق گرم در غرب استان هرمزگان در جنوب ایران است. مردمان کوخرد و بخش کوخرد و روستاهای توابع و مناطق مجاور برای استراحت روزانه خود کپر می‌ساختند، مخصوصاً آنهایی که در فصل تابستان و گرما به پشت رودخانه می‌رفتند و در نخلستانهای خودشان در موسم ثمر نخل چند ماه در آنجا می‌ماندند، چند کپر می‌ساختند یکی برای نشستن در سایهٔ آن، دیگری برای سایه‌بان ظرف آب، و دیگری برای مطبخ، همچنین در کنار زمینهای کشاورزی خود و حتی به علت کمبود درآمد جهت ساخت خانه و منزل برای نشیمن و زندگی درآن کپر می‎ساخته‎اند. کپر مانند سجم است اما از سجم بلندتر است، فقط اختلاف در استعمال آن این است که سجم به هنگام شب در روی «بالای» آن می‌خوابند، اما کپر در روز در سایه «زیر» آن می‌نشینند.(البته این مدلش نه)کپر های این شکلی در عکس شما جهت استفاده عشایر هستند.که از امکانات لازم زندگی اعم از آموزش و پرورش و بیمارستان های سیار برخوردارند.البته عکس شما .مربوط به آوارگان سیل بود که در این نوع خانه ها موقتا ساکن شده بودند.
من اختلاف طبقاتی یا فقر ایران رو نفی نکردم فقط انتقادم متوجه شما بود.چون این مسائل سالیان سال ما را دچار خود کرده و در دولت نهم یا نظام ما بوجود نیامده.اشاره من به 2 برابر شدن CCU ها هم برای نشان دادن تلاش ما در این راستا بود.

از توضیحات دقیق شما سپاسگذارم. شما خودتان به کم درآمد بودن و سطح بدوی این مردمان اعتراف می کنید، پس مشکلی در این زمینه نداریم. در مورد نمایشگاه بین المللی و تفاوت آن با عکسی که من پست کردم ، به اندازۀ کافی نوشتم که نیت من با نیت آن نمایشگاه کاملا متفاوت است. اگر توجه کرده باشید اساسا موضوع کار پژوهشی من روی مابین فرهنگی ایرانی متمرکز می باشد. با مسائل و مشکلات آن در حد خودم آشنایی دارم. البته می شود در بارۀ عکسهای این نمایشگاه ژاپنی در رابطه با مابین فرهنگی ایران به تحلیل و بررسی پرداخت. و متهم کردن من نیز به همکاری با G8 و ناتو مشکلی را برای هیچکس حل نمی کند.

شما نمی توانید دربارۀ نظریات من و یا حرفهای من تصمیم بگیرید و چیزی را به آن نسبت دهید که در واقع در گفتمان من نیست، و بخواهید دربارۀ نظریات من تصمیم بگیرید. البته می توانید نظریه را نقد کنید.
ما نمی توانیم چشممان را بروی معضلات اجتماعیمان ببیندیم، و هر آنگاه که فردی به موردی اشاره کرد بگوییم این فرد آمریکایی ست. برعکس آمریکایی آنهایی هستند که نمی خواهند این مملکت پیشرفت کند. ولی از زمانی که شما خواهان پیشرفت بودید باید برای این پیشرفت موتور بسازید. موتور پیشرفت نقد است. و این همان چیزی ست که در و تخته اش را بسته اند. و نقد هم به قطارهایی که سروقت می رسند کاری ندارد. در هر صورت من تصور نمی کنم چیزی در تأیید آن نمایشگاه گفته باشم که اینهمه برخی از کاربران این سایت روی این مسئله بمن حمله می کنند. البته تصور می کنم که این دوستان اساسا با بحث مابین فرهنگی آنطور که باید و شاید آشنایی ندارند. در هر صورت با گفتمان من آشنایی ندارند.همین بحثهایی که پیش آمده شاهد چنین مدعایی ست. حالا آنهایی که واقعا به مبارزه برای فرهنگ و هنر باور دارند باید بشکل اساسی به اینگونه مسائل بپردازند.
در ضمن من CCU نمی دانم چیست.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

سلام دوست عزیز!
من حرف خودم در رابطه با شما را پس می گیرم. :( اما باز هم مد نظر داشته باشید که این عکس در شرایط غیر عادی و اضطراری (سیل)گرفته شده.افرادی که خانه هایشان را از دست داده اند موقتا در آنها ساکن شده اند.

CCU یا همون سی سی یو هم یعنی بخش مراقبتهای ویژه قلب = CCU
اینم واسه دوست عزیزم که خیلی عشق موتور داره!:
موتور ملی رونمایی شد:

وی در مورد قیمت خودرو سمند با موتور ملی اظهار داشت: در ابتدا احتمال افزایش کمی در قیمت خودرو وجود دارد اما سعی خواهیم کرد که قیمت موتور ملی با قیمت موتورهای معمولی برابر شود.
لی" با حضور وزیر صنایع و معادن، اعضای كمیسیون صنایع و معادن، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استادان دانشگاه ها و متخصصان داخلی و خارجی در هتل المپیك تهران رونمایی شد

به گزارش موج، وزیر صنایع و معادن در این مراسم با ابراز رضایت از طراحی و ساخت موتور ملی در ایران خودرو گفت: امیدواریم تا 18 ماه آینده، با به ثمر رسیدن موتور ملی، خودروی كاملا ایرانی تولید كنیم.
دكتر علیرضا طهماسبی با اشاره به فعالیت های چشمگیری كه در سالهای اخیر در صنعت خودرو و گروه صنعتی ایران خودرو انجام گرفته، افزود: یكی از مهمترین فعالیت هایی كه می تواند افقی جدید در طراحی و تولید خودرو در كشور با نشان ملی ترسیم كند، دست یابی به دانش طراحی و ساخت قوای محركه خودرو مطابق با اصول نوین طراحی در دنیا است.
در ادامه این مراسم، نایب رییس كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در سخنانی ضمن تشكر از همه مدیرانی كه صنعت خودرو كشور را به مرحله فعلی ارتقا دادند، اظهار داشت: پروژه موتور ملی با یك نگرش مصمم ملی به نتیجه رسیده است.
حمیدرضا كاتوزیان در این مراسم افزود: گروه صنعتی ایران خودرو برای تبدیل به یك شركت خودروسازی در كلاس جهانی و كسب رهبری در صنعت خودروی منطقه خاورمیانه نیاز به طراحی و تولید موتور ملی داشت كه خوشبختانه این مهم پس از 5 سال و با تلاش مختصصان این شركت به تحقق پیوست.
وی سیر تحول و تكامل گروه صنعتی ایران خودرو را از دهه 70 شمسی عنوان كرد و افزود: ایجاد پایگاه های طراحی و ساخت قطعات خودرو و همچنین شركت تام ایران خودروكه ماموریت طراحی خطوط تولید و سیستم های اتوماسیون را بر عهده داشت، با به نتیجه رسیدن پروژه ساخت موتور ملی، ایران خودرو را به مراحلی رسانده كه اكنون به آن افتخار می كنیم و منشا افتخارات بزرگی نیز برای كشور شده است.
كاتوزیان خاطرنشان ساخت: مجلس شورای اسلامی از توسعه طرح خانواده موتور ملی در جهت ارتقای سطح تكنولوژی و مهندسی صنعت خودرو حمایت می كند.
گفتنی است در ابتدای این مراسم " محمد زالی" مدیر عامل شركت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپكو) گزارشی از فعالیت های این شركت در طول سال های اخیر در راستای طراحی و ساخت موتور ملی ارائه كرد.
در این مراسم همچنین مهندس میرسلیم رییس همایش موتورهای درون سوز در سخنانی اظهار داشت: صنعت قطعه سازی خودرو باید برای جوابگویی بدانچه طراحی نوین موتور اقتضا می كند، از بلوغ فنی كسب شده در سال های اخیر استفاده كرده و انتقال دانش فنی را در سرلوحه اقدامات خود بگنجاند.
وی افزود: خلاقیت فنی شرط اصلی و رمز ماندگاری قطعه سازان در عرصه ساخت داخل است و برای این منظور، صنعتگران ما باید به خود اتكایی بیندیشند و خط مشی مناسبی در زمینه انتقال دانش فنی و بازاریابی اتخاذ كنند.
رونمایی موتور ملی در افتتاحیه چهارمین همایش بین المللی موتورهای درون سوز انجام گرفت.
موتور ملی، از نخستین موتورهای پایه گازسوز در دنیا است كه در مرحله نخست با همكاری شركت FEV آلمان طراحی و ساخته شده و در مراحل بعدی با انتقال دانش فنی طراحی و ساخت این موتور به داخل كشور، در انواع 7/1 لیتری و 4/1 لیتری در ایران خودرو به تولید انبوه رسیده و بر روی خودروهای سمند و دیگر خودروهای داخلی نصب خواهد شد.

ماچو بچسبون :-D :-D :razz: :( :-*
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

Palang mah gerefteh نوشته شده:
KH.I.A.2500 نوشته شده:البته در بي شعوري عکاس که شکي نيست که با چنين عکسهايي رفته به يک نمايشگاه بين المللي . حالا تازه عکاسهاي ايراني اونجا تعدادي عکس ارائه کردن که مسئولين نمايشگاه مخصوصا اين عکسها رو انتخاب کردند . قوز بالا قوز . قبلا گفتم , باز هم ميگم : وطن فروشي شاخ و دم نداره .

دوست عزیز ما در رابطه با عکسهایی که در این تاپیک مشاهده کنیم، در واقع با اشیاء هنری ( کاندیدای هنر) و بطور مشخص هنر عکاسی که یک هنر تکنولوژیک نیز هست سروکارداریم. بنابراین قضاوت شما در مورد عکسها می بایستی که با دلیل و برهان همراه باشد.

یادآوری می کنم
1 ) به چه دلیلی از نظر شما عکاس بیشعور است؟
2) گویا شما اطلاعاتی در بارۀ عکسهای عرضه شده در رابطه با این نمایشگاه دارید و به انتخاب هیئت مدیره معترض هستید، دربارۀ اینها باید توضیح بیشتری بدهید و بازهم توضیح بدهید که به چه علتی این انتخاب درست نبوده است؟
3) به چه دلیلی این عکاس وطن فروش است؟

من خیلی دلم می خواهد شما را باور کنم ولی نمی توانم بدون دلیل و برهان قضاوتی را بپذیرم. با تشکر از توجه شما.

پلنگ عزیز :
ابتدا اینکه من مثل شما آنقدر حوصله ندارم تا گاها پنجاه خط تایپ کنم و چیزی را نکته به نکته شرح بدهم . ولی الان این کار را میکنم و باید بگم همینها را هم نصف شبها مینویسم .

و اما جواب سوالات :
به همان دلیلی که در پست قبلی ام عرض کردم ( که عکاس با چنين عکسهایی رفته به يک نمايشگاه بين المللي ) یعنی به این دلیل که این عکاس یک کمی فکر نکرده تا ببینه در شرایطی که بسیاری از کشورهای دنیا ایرانیها را وحشی میخوانند و میگویند در ایران زنان آزادی ندارند و بدبخت هستند با اینحال با این عکسها رفته به یک نمایشگاه بین المللی . شما فکر میکنید برداشت یک ژاپنی , آلمانی و یا یک انگلیسی از این عکسی که زنان با آن سر و وضع و سربندهای سبز رنگی که بر سرشان بسته اند چیست ؟ اونها که امام حسین (ع) سرشان نمیشود و نمیفهمند که این سربندها برای عزاداری است . در نتیجه تصور میکنند این گوشه ای از زندگی سخت و مشقت بار زنان در ایران است . یعنی زنانی که کنار خیابان زانوی غم بغل کرده اند و با چادرهای خاکی روی زمین نشسته اند ( یعنی تا این حد رنج کشیده اند ) و احتمالا از خانه بیرون شده اند و یا خانه ای ندارند . بیننده هم تصور میکنه در ایران مردان با زنان مثل برده رفتار میکنند و زنان هیچ حقی اینجا ندارند . ( در حالی که اگر از من بپرسید من میگم مردان ایران از زن ذلیل ترین , عذر میخوام از زن دوست ترین مردان دنیا هستند ) .
لازم نبود عکاس تا این حد واقعه را گنده و بزرگنمایی کنه تا تاثیر گذاریش بیشتر بشه و جایزه بگیره . آخه آدم باید یک کاری که میکنه یک کمی هم فکر کنه و دور اندیش باشه . نه اینکه هر عکسی دم دستش اومد بزاره تو نمایشگاه بدون در نظر گرفتن عواقب . به قول معروف در چنین مجالسی ( جهانی ) باید یک حرف را هزار بار جوید و مزه مزه کرد و بعدا انرا بیرون داد , آنوقت بعضیها با خیال گرفتن جایزه آبروی چندین و چند ساله یک ملت را زیر سوال میبرند . اونهم فقط با یک عکس ! ( عمدی یا غیر عمدی فرقی نداره ) حتی اگر بگوییم که عکاس با منظور بد این عکسها را نگرفته , آیا همین شخص عکاس نباید طوری عکس میگرفت که برای بیننده سوء تفاهم نشه ؟ و عکسها را طوری میگرفت که دیگران ( خارجی ها ) هم منظور واقعی را درک کنند . ما که ایرانی هستیم و از اوضاع داخل کشور با خبریم بعضی هامون شک کردیم که آیا واقعا این طرز زندگی زنان در ایرانه ؟ وای به حال یک خارجی که ذهنش پر از اراجیف ضد ایرانیه و آمادگی لازم رو داره .
اصلا بعضی مطالب نیازی به توضیح نداره . من دارم چی رو توضیح میدم ؟ امیدوارم تا اینجا من را باور کرده باشید .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain I
Captain I

KH.I.A.2500 نوشته شده:
Palang mah gerefteh نوشته شده:
KH.I.A.2500 نوشته شده:البته در بي شعوري عکاس که شکي نيست که با چنين عکسهايي رفته به يک نمايشگاه بين المللي . حالا تازه عکاسهاي ايراني اونجا تعدادي عکس ارائه کردن که مسئولين نمايشگاه مخصوصا اين عکسها رو انتخاب کردند . قوز بالا قوز . قبلا گفتم , باز هم ميگم : وطن فروشي شاخ و دم نداره .

دوست عزیز ما در رابطه با عکسهایی که در این تاپیک مشاهده کنیم، در واقع با اشیاء هنری ( کاندیدای هنر) و بطور مشخص هنر عکاسی که یک هنر تکنولوژیک نیز هست سروکارداریم. بنابراین قضاوت شما در مورد عکسها می بایستی که با دلیل و برهان همراه باشد.

یادآوری می کنم
1 ) به چه دلیلی از نظر شما عکاس بیشعور است؟
2) گویا شما اطلاعاتی در بارۀ عکسهای عرضه شده در رابطه با این نمایشگاه دارید و به انتخاب هیئت مدیره معترض هستید، دربارۀ اینها باید توضیح بیشتری بدهید و بازهم توضیح بدهید که به چه علتی این انتخاب درست نبوده است؟
3) به چه دلیلی این عکاس وطن فروش است؟

من خیلی دلم می خواهد شما را باور کنم ولی نمی توانم بدون دلیل و برهان قضاوتی را بپذیرم. با تشکر از توجه شما.

پلنگ عزیز :
ابتدا اینکه من مثل شما آنقدر حوصله ندارم تا گاها پنجاه خط تایپ کنم و چیزی را نکته به نکته شرح بدهم . ولی الان این کار را میکنم و باید بگم همینها را هم نصف شبها مینویسم .

و اما جواب سوالات :
به همان دلیلی که در پست قبلی ام عرض کردم ( که عکاس با چنين عکسهایی رفته به يک نمايشگاه بين المللي ) یعنی به این دلیل که این عکاس یک کمی فکر نکرده تا ببینه در شرایطی که بسیاری از کشورهای دنیا ایرانیها را وحشی میخوانند و میگویند در ایران زنان آزادی ندارند و بدبخت هستند با اینحال با این عکسها رفته به یک نمایشگاه بین المللی . شما فکر میکنید برداشت یک ژاپنی , آلمانی و یا یک انگلیسی از این عکسی که زنان با آن سر و وضع و سربندهای سبز رنگی که بر سرشان بسته اند چیست ؟ اونها که امام حسین (ع) سرشان نمیشود و نمیفهمند که این سربندها برای عزاداری است . در نتیجه تصور میکنند این گوشه ای از زندگی سخت و مشقت بار زنان در ایران است . یعنی زنانی که کنار خیابان زانوی غم بغل کرده اند و با چادرهای خاکی روی زمین نشسته اند ( یعنی تا این حد رنج کشیده اند ) و احتمالا از خانه بیرون شده اند و یا خانه ای ندارند . بیننده هم تصور میکنه در ایران مردان با زنان مثل برده رفتار میکنند و زنان هیچ حقی اینجا ندارند . ( در حالی که اگر از من بپرسید من میگم مردان ایران از زن ذلیل ترین , عذر میخوام از زن دوست ترین مردان دنیا هستند ) .
لازم نبود عکاس تا این حد واقعه را گنده و بزرگنمایی کنه تا تاثیر گذاریش بیشتر بشه و جایزه بگیره . آخه آدم باید یک کاری که میکنه یک کمی هم فکر کنه و دور اندیش باشه . نه اینکه هر عکسی دم دستش اومد بزاره تو نمایشگاه بدون در نظر گرفتن عواقب . به قول معروف در چنین مجالسی ( جهانی ) باید یک حرف را هزار بار جوید و مزه مزه کرد و بعدا انرا بیرون داد , آنوقت بعضیها با خیال گرفتن جایزه آبروی چندین و چند ساله یک ملت را زیر سوال میبرند . اونهم فقط با یک عکس ! ( عمدی یا غیر عمدی فرقی نداره ) حتی اگر بگوییم که عکاس با منظور بد این عکسها را نگرفته , آیا همین شخص عکاس نباید طوری عکس میگرفت که برای بیننده سوء تفاهم نشه ؟ و عکسها را طوری میگرفت که دیگران ( خارجی ها ) هم منظور واقعی را درک کنند . ما که ایرانی هستیم و از اوضاع داخل کشور با خبریم بعضی هامون شک کردیم که آیا واقعا این طرز زندگی زنان در ایرانه ؟ وای به حال یک خارجی که ذهنش پر از اراجیف ضد ایرانیه و آمادگی لازم رو داره .
اصلا بعضی مطالب نیازی به توضیح نداره . من دارم چی رو توضیح میدم ؟ امیدوارم تا اینجا من را باور کرده باشید .

دوست گرامی
با این توضیحاتی که به دقت نوشته اید، من به منطق و ساخت و سامان گفتمان شما پی بردم. البته دربارۀ تمام مسائلی که تا اینجا مطرح شده حرف خیلی زیاد است - یکی دو تا دکترا باید برایش نوشت - ولی من در اینجا به یک پاسخ حداقل بسنده می کنم.
اشتباه شما دوست عزیز در اینجاست که تصور می کنید اینگونه نمایشگاهها و خصوصا از نوع بین المللی آن واقعا هنری هستند و بقول معروف برای هنر و مسائل و مشکلات فرهنگی و هنری در سطح بین المللی « تره خورد می کنند» .
یکی از نکاتی را که می بایستی در نظر داشته باشید سیاست کلی G8 و بخصوص سیاست مابین فرهنگی آنها در رابطه با ایران و اساسا جهان سوّم است. در تمام زمینه ها به همین شکل است، شما در اینجا چهار تا عکس دیده اید ولی رمان خانم آذر نفیسی هم هست که در چهار صدو چند ده صفحه به 32 زبان زندۀ دنیا ترجمه شده است. و تقریبا تمام مضامینی که شما در این عکسها ملاحظه می کنیدف من آنها را « صرف و نحو اپوزیسیون » ایران می نامم که از منویات سیاست کشورهای اروپایی و آمریکا و ژاپن تبعیت می کند.
آن عکاس و هر هنرمند دیگری در هر زمینه ای بخواهد در محافل بین المللی شرکت کند باید حائز شرایط باشد، برای مثال چادر بانوان ایرانی یکی از مضامین دائمی ست.
ولی نکته ای که می تواند جالب توجه همگان باشد این است که ما می توانیم - بر اساس فرضیۀ ای که از جانب خود من مطرح شده - محتوای این سیاست فرهنگی و مابین فرهنگی را در خود چنین آثاری پیدا کنیم ، یعنی موضوعی که در واقع آنها را بعنوان هنر مردود خواهد ساخت.
متأسفانه همین مو ضوع در رابطه فعالیتهای دولت خودمان نیز، بشکل دیگری، در خارج از کشور صادق است. به عبارت دیگر بازنده در اینجا آنهایی هستند که واقعا طالب فرهنگ و هنر هستند.

در هر صورت آن عکاس اگر موضوع دیگری پیشنهاد می کرد، پذیرفته نمی شد. و آن عکاس در واقع از پیش می دانسته چه چیزهایی را باید نشان دهد و بهمین علت کار خلاقی انجام نداده است.

در بارۀ محتوای سیاست فرهنگی در بالا اشاره کردم. روشن است که نژاد پرستی و بهتر بگویم نژاد پرستی فرهنگی از ترکیبات سیاست اروپا و آمریکا ست و اینها تا قتل عام عمومی پیش خواهند رفت ( اگر نیرویی در برابرشان مقاومت نکند حتما قطع نسل راه می اندازند)...و اینکه این سیاست به نحوی در متن منعکس می شود( خودآگاهانه و یا ناخودآگاهانه) . شما آن عکسی را در نظر بگیرید که پسرکی با چهره سیاه پشت شیشۀ اتوموبیل ایستاده. همین موضوع را در نظر بگیرید. این عکاس با رنگ کردن صورت این کودک می خواهد بد بختی و بیچارگی را نشان دهد ولی مرتکب یک خطای اساسی می شود. کدام؟ رنگ پوست. رنگ پوست سیاه شده است. این نکته بسیار حائز اهمیت است. به عبارت دیگر همین سیاه کردن رنگ پوست به تنهایی حاکی از نژاد پرستی ست. به عبارت دیگر درماندگی این کودک به رنگ پوست تقلیل داده شده است.
حالا باید فرصت کافی باشد تا به تمام مسائلی که این عکسها در رابطه با صرف و نحو اپوزیسیون = آمریکا و اروپا و ژاپن مطرح می کند بپردازیم. خیلی باید حرف زد.
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

Palang mah gerefteh, نوشته :
بازنده در اینجا آنهایی هستند که واقعا طالب فرهنگ و هنر هستند. :-o

با اين حرف شما موافقم . ولي اينها تنها بازندگان اين ماجرا نيستند . بازندگان ديگر مردمي هستند که با اين عکسها و اين جور نمايشگاههاي << تلافي جويانه و منظور دار >> زير سوال ميروند . مثل مردم ايران و ...

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain I
Captain I

KH.I.A.2500 نوشته شده:Palang mah gerefteh, نوشته :
بازنده در اینجا آنهایی هستند که واقعا طالب فرهنگ و هنر هستند. :-o

با اين حرف شما موافقم . ولي اينها تنها بازندگان اين ماجرا نيستند . بازندگان ديگر مردمي هستند که با اين عکسها و اين جور نمايشگاههاي << تلافي جويانه و منظور دار >> زير سوال ميروند . مثل مردم ايران و ...

شما فکر می کنید با چه سلاحی باید به ملاقات چنین موقعیتی رفت . آیا اساسا فکر می کنید باید علیه این موقعیت مبارزه کرد؟ چگونه؟ پیشنهاد شما چیست؟
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

منظورتان دقيقا کدام موقعيت است ؟

*  *
Captain I
Captain I

KH.I.A.2500 نوشته شده:منظورتان دقيقا کدام موقعيت است ؟

موقعیت ؟ تهاجم فرهنگی از سوی امپریالیسم جهانی یعنی نظام سرمایه داری جهانی علیه بشریت و در ضمن علیه مردم ایران.
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

ابتدا اين را بگم که چون من الان در اين رابطه مغزم نميکشه ( خود سياستمداران هم بعضا در تصميم گيري ناتوانند ) زياد حرف نميزنم .
همينقدر ميگم که با داشتن رسانه هاي <<< قوي >>> ( صوتي , تصويري , روزنامه ها , مجلات و ... ) ميتوان افکار مردم جهان را از واقعيتهايي که در اطراف آنها ميگذرد و مردم از انها بي خبرند آگاه کرد . تبليغات گسترده و اطلاع رساني صحيح و قدرتمند يکي از بهترين راه ها است . با آگاه شدن عموم مردم از واقعيتها و پي بردن آنها به دروغهايي که به قول شما امپریالیسم جهانی به آنها ميگويد , خيلي از چيزها تغيير خواهد کرد .

*  *
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

سلام در مو رده عکس بايد بگم که اینا شايد يه بخشی از جا ميه ما باشه اما بايد ديد ما چه کا ری برای نشون دادنه يه چهره مناسب از کشورمو ن نشون داديم فقط ميشينيم حرف ميزنيم بحث ميکنيم اما کری انجام نميديم تا وقتی که
مردمه ما خودشنو قبول ندارن هيچ کری انجم نميدن همينجری هم ميمنه از دو لت هم نبيد انتظار دا شت چون ما رو در مقبله همه کشورا حتا بهرين تو زف گزا شته
:lol: :lol: :eek: :sad:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

من که چيزي از نوشته هاي شما نفهميدم !

*  *
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”