قبلي رو جواب بده از بعدي بپرس
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
siavash45 عزيز.با نظرت کاملا موافقم.
اولين ويندوز که بطور رسمي عرضه شد ويندوز 95 بود که همونطور که از اسمش پيداست در سال 1995 عرضه شد.تعداد کارکنان مايکروسافت اونوقت از 200-300 بيشنر نبود.ولي الان فکر کنم 25000 باشه.
سوال:به جز گذاشتن پيام بيشتر چه چيزاي ديگه تو بالا بردن رده تو سايت کمک ميکنه؟
اولين ويندوز که بطور رسمي عرضه شد ويندوز 95 بود که همونطور که از اسمش پيداست در سال 1995 عرضه شد.تعداد کارکنان مايکروسافت اونوقت از 200-300 بيشنر نبود.ولي الان فکر کنم 25000 باشه.
سوال:به جز گذاشتن پيام بيشتر چه چيزاي ديگه تو بالا بردن رده تو سايت کمک ميکنه؟
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
mahdimahdavi نوشته شده:siavash45 عزيز.با نظرت کاملا موافقم.
حالا که قراره سوال ها سوالهای درست حسابی باشه بهتره جواب ها هم درست باشه اولین ویندوز ، ویندوز 3.0 بود نه 95 و در سال 1990 به بازار عرضه شد و بعد از اون هم 3.1 اومد که 1992 عرضه شد. و....
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 113 بار
بله دوست عزيز دومي درست است .
قوي ترين عضله بدن عضله ماستر Masseter است که در دو طرف لب قرار دارد . در اوت 1968 در دانشکده پزشکي دانشگاه فلوريداي آمريکا شخصي به نام ريچارد هوفمن ( متولد 1949 در شهر ليک سيتي فلوريدا ) رکورد جديدي از اين عضله از خود به جا گذاشت و موفق شد با انقباض اين عضله معادل 442 کيلوگرم براي مدت دو ثانيه روي دستگاه فشار سنج مربوطه ثبت نمايد .
آيا مي دانيد گرانترين باشگاه دنيا چه نام دارد ؟
قوي ترين عضله بدن عضله ماستر Masseter است که در دو طرف لب قرار دارد . در اوت 1968 در دانشکده پزشکي دانشگاه فلوريداي آمريکا شخصي به نام ريچارد هوفمن ( متولد 1949 در شهر ليک سيتي فلوريدا ) رکورد جديدي از اين عضله از خود به جا گذاشت و موفق شد با انقباض اين عضله معادل 442 کيلوگرم براي مدت دو ثانيه روي دستگاه فشار سنج مربوطه ثبت نمايد .
آيا مي دانيد گرانترين باشگاه دنيا چه نام دارد ؟

- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 113 بار
ظاهراً خودم بايد جواب بدهم .
خیلی ھا براین عقیده اند كه منچستر یونایتد انگلیس ثروتمندترین باشگاه جھان است ، ا ما خریدھای یك تیم نشان می دھد كه پولدارترین باشگاه دنیا چه نام دارد .بدون اغراق سفید پوشان شھر مادرید ;یعنی رئال مادر ید، گرا نترین باشگاه دنیا نام دارد، تیمی كه ٩ بار قھرمان باشگاھھای اروپا شده و حالا حالاھا مانده تا ركورد این تیم بشكند.
سوال بعدي
پر کارترین عضله بدن چه نام دارد ؟
خیلی ھا براین عقیده اند كه منچستر یونایتد انگلیس ثروتمندترین باشگاه جھان است ، ا ما خریدھای یك تیم نشان می دھد كه پولدارترین باشگاه دنیا چه نام دارد .بدون اغراق سفید پوشان شھر مادرید ;یعنی رئال مادر ید، گرا نترین باشگاه دنیا نام دارد، تیمی كه ٩ بار قھرمان باشگاھھای اروپا شده و حالا حالاھا مانده تا ركورد این تیم بشكند.
سوال بعدي
پر کارترین عضله بدن چه نام دارد ؟

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار