bbk_agp نوشته شده:به تعداد انسانها راه است براي تخريب شخصيتها!
مثلا همين اديسون، چه كار كرد؟ برق، ضبط صوت... خوب به خاطر اشتباهات دانشمندان بوده كه تا اون زمون اختراع نشده بود؛ مي موند ما اختراع مي كرديم! اختراع تلفن فقط يك اتفاق بود، چيز خاصي نبود...
قهرمان كردن سايپا، يه تيم گم نام كه اولين قهرمانيش رو تجربه مي كرد خيلي سختر از قهرمان كردن تيميه كه غرق در بودجه و طرفدار است!
دوست عزیز چرا تخریب شخصیت
پس لازمه که چند مورد را یادآوری کنم .
1-
سایپا دو بار دیگه قهرمان ایران شده .
در آن زمان جلال بشرزاد دروازه بان این تیم بود . و هنوز اسم لیگ برتر اختراع نشده بود . ولی قهرمان بازی ها به عنوان نماینده ایران معرفی می شد . پس دفعه اولش نبوده که نیاز به دلسوزی داشته باشه !
2- اگر ادیسون و امثال اونها اختراع نمی کردند هیچ معلوم نبود که ما اختراع کنیم . و حاصل اشتباهات نبود بلکه نبوغ کامل بود . شما داستان زندگی ادیسون را خوب بخونید متوجه میشید که اختراع برق به این سادگی که شما می گید نبوده .
در ضمن ادیسون و خدمات برجسته اون به بشریت کجا و فوتبال و علی دایی کجا . این قیاس درستی نیست که شما مطرح کردید ! ادیسون و دانشمندان به دنیا کمک کردند و حتی همین اینترنت حاصل همین زحمات هست . و اصلا و ابدا با هم قابل قیاس نیستند .
3-
یادمون نرفته که در جام جهانی قبلی بیش از 90 درصد مردم دایی را مقصر اصلی باخت تیم می دونستند و اونو یک آدم خود خواه تصور می کردند . شما می تونید که به روزنامه ها و آرشیو های آن زمان مراجعه کنید . و ایشون در حالی همه چیزو از همین مردم کسب کرده بود خیلی راحت می گفت که مگر مردم برایش چه کار کردند .
4- دایی به فردی شهرت داره که هیچ وقت زیر بار اشتباهاتش نرفته و همیشه خودشو طلبکار جلوه داده تا مقصر !
الان هم همیشه داوران مقصرند . لیگ سالهای قبل را نگاه کنید . پرسپولیس سالهای قبل خیلی از داوری کشیده . اینو فراموش نکنید .
5-
دایی تازه دومین سال مربی گریشو می گذرانه و این در حالی است که خیلی های دیگه با چندین سال سابقه و کارنامه درخشان پشت خط موندند و اصلا مطرح هم نشدند حالا چه برسه به انتخاب ! دایی همیشه با آسانسور صعود کرده نه پله به پله . و این از خصوصیات شانس بالای دایی هست . اینو که دیگه همه قبول دارند .
نقل قول دوستون حامد را براتون می ذارم .
DJ.HAMED نوشته شده:یکی دیگر از کارایی های علی دایی سر مربی گروه مافیا در فوتبال ایران.
اینو یادتون نره.
6-
توی برنامه 90 همین هفته خیلی راحت سطح ایران را فقط در آسیا و در سطح تیمهایی مثل کویت مطرح کرد . این که درست نیست . ما می خواهیم بریم در جام جهانی و بزرگی کنیم نه سطح خودمون و آرزوهامون اینقدر پایین نگه داریم که از الان دست تسلیم برای جام جهانی را بالا ببریم
7- منطق ایشون این بود که بازیکنی که در اروپا هست نیاز به دیدن بازیهایش نیست و کفایت میکنه . خود شما بگید الان رحمان رضایی و یا مهدوی کیا باید در تیم ملی بازی کننند ؟
در حالی که کلی بازیکن شایسته تر در ایران هست .
8-
اگر شما در مستطیل سبز و در یکی از این دو تیم بازی کرده بودید متوجه می شدید که قهرمان کردن تیمهای دیگر آسانتر از دو تیم مطرح ایرانه .
در پرسپولیس و استقلال حتی نفس کشیدن شما زیر ذره بین و تحت شکار خبرنگاران و مردم هست . اینکه خودتان باشید و زندگی آرامی داشته باشید سخته .
در یک نیمه 90 هزار نفر تشویقت می کنند و در یک نیمه توهین . حالا چرا بگیم در یک نیمه . در یک لحظه این حالت پیش می آد . لحظه ای منجی و لحظه ای متهم . اگر به این چیزها توجه کنید متوجه می شید که تیم ملی هم دقیقا همین جو را داره . خود دایی هم اسیر همین مورد شده و همین مشکل براش پیش اومد .
کسی زحمات سایپا را بی ارزش نمی دونه ولی این دو تیم با بقیه تیمها فرق دارند . همیشه انتظار قهرمانی و همیشه فشار خواسته های مردم را حس می کنند .
9-
اما شما اعتقاد دارید که پرسپولیس و استقلال غرق در ثروت هستند . خب این هم نظری هست و البته خیلی خیلی جالب و جدید
تیم ملی جای سعی و خطا و اثبات کسی نیست . جای اثبات یک کشوره . نه یک شخص خاص .
مع الوصف من خودم جزو کسانی بودم که در مسابقه اس ام اس برنامه 90 گزینه 1 یعنی انتخاب خوبو زدم .
چون به شانس بیش از حد دایی اعتقاد دارم و معتقدم که شانس زیادش به کمک تیم ملی هم می آد .
فقط خدا کنه تیم ملی در خود مسابقات جام جهانی بدرخشه نه در در سطح آسیا .