***علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شد***

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

دوستان دقت كنيد سلايق شخصي خود را جزو نظراتتان در مورد علي دايي نگنجانيد :-P
تاسف براي چه :-x دايي همان كسي است كه در اولين تجربه ي مربي گري خود با وجود مربيان بزرگي چون دنيزلي, بوناچيچ و فيروز كريمي توانست تيمش را قهرمان ليگ ايران كند تيمي كه شايد كمتر كسي چشم به قهرمانيش دوخته بود.
در سطح بين المللي نيز با انديشه هاي مربيان بزرگي اشنايي دارد وحداقل برتري كه نسبت به ديگر رقبا دارد تسلط كامل به دو زبان الماني و انگليسي ميباشد و اين چيز كمي نيست
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

zadora نوشته شده:دوستان دقت كنيد سلايق شخصي خود را جزو نظراتتان در مورد علي دايي نگنجانيد :-P
تاسف براي چه :-x دايي همان كسي است كه در اولين تجربه ي مربي گري خود با وجود مربيان بزرگي چون دنيزلي, بوناچيچ و فيروز كريمي توانست تيمش را قهرمان ليگ ايران كند تيمي كه شايد كمتر كسي چشم به قهرمانيش دوخته بود.
در سطح بين المللي نيز با انديشه هاي مربيان بزرگي اشنايي دارد وحداقل برتري كه نسبت به ديگر رقبا دارد تسلط كامل به دو زبان الماني و انگليسي ميباشد و اين چيز كمي نيست

دوست بسیار عزیز در مطالبی که شما گفتید شکی نیست .
ولی توجه داشته باشید که همان قهرمان پارسال الان در میانه دوم جدول قرار داره :-o
و به صرف نتیجه مقطعی نباید تصمیم گرفت .
از طرفی بازیکنانی هستند که همبازی و همدوره دایی هستند و سخت به نظر می رسه که حرف شنوی ازش داشته باشند .
هرچند که خودم معتقدم که عصر مهدوی کیا و امثال آن تمام شده ولی باید لیست منتخب مربی را دید و بعدا نظر داد .
فکر کنم که قطبی در مقطع فعلی موفق ترین مربی هست . حتی با وجود استیلی که موازی اون قدرتنمایی کرده ولی به هر نحو ممکن پرسپولیس را سر پا نگه داشته و نشان داده که مدیر بازیکنان بزرگ و اسمی هست.
توجه کنید مدیریت تیم پرسپولیس و طرفدارانش خیلی سختتر و از نظر جوی شبیه تر به تیم ملی هست تا سایپا که اصلا قهرمانی این تیم هم به نظر نیامد.
و خیلی ها این قهرمانی را حاصل یک اتفاق و اشتباهات بیخود و جبران ناپذیر حریفانش مثل استقلال در فصل پیش می دانستند.
بهر حال این انتخاب صورت گرفته و کار تمام شده است .
باید به فکر آینده بود و تیمی درست کنیم که توانایی عبور از مرحله اول خود مسابقات جام جهانی را داشته باشه نه فقط از سد چند تیم آسیایی بگذره و بره در جام جهانی و یک بازنده از قبل مثل زمان برانکو باشه .
اگر هدف فقط صعود به جام جهانی باشه که جالب نیست باید برای بیشتر و در جمع 16 تیم قرار داشتن تلاش کنیم .
و اینم فقط در انتخاب درست مربی و استفاده از بازیکنان با انگیزه امکان پذیره . نه بازیکنان اشباع شده از پول و شهرت :-o
فقط خدا کنه همیشه ببریم و خدای ناکرده باختها را به روش علی دایی سر داور و تیم داوری خراب نکنیم .
با اینکه انتقاد آمیز این پستو نوشتم ولی فکر کنم که در نهایت باید که یکی از این دو نفر ( قطبی یا دایی ) انتخاب می شد که شد .
به امید موفقیت واقعی تیم ملی ایران :)
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط bbk_agp »

Reza-2006 نوشته شده:
zadora نوشته شده:دوستان دقت كنيد سلايق شخصي خود را جزو نظراتتان در مورد علي دايي نگنجانيد :-P

ولی توجه داشته باشید که همان قهرمان پارسال الان در میانه دوم جدول قرار داره :-o

توجه کنید مدیریت تیم پرسپولیس و طرفدارانش خیلی سختتر و از نظر جوی شبیه تر به تیم ملی هست تا سایپا که اصلا قهرمانی این تیم هم به نظر نیامد.
و خیلی ها این قهرمانی را حاصل یک اتفاق و اشتباهات بیخود و جبران ناپذیر حریفانش مثل استقلال در فصل پیش می دانستند.

و اینم فقط در انتخاب درست مربی و استفاده از بازیکنان با انگیزه امکان پذیره . نه بازیکنان اشباع شده از پول و شهرت :-o

bبه امید موفقیت واقعی تیم ملی ایران :)

به تعداد انسانها راه است براي تخريب شخصيتها!
مثلا همين اديسون، چه كار كرد؟ برق، ضبط صوت... خوب به خاطر اشتباهات دانشمندان بوده كه تا اون زمون اختراع نشده بود؛ مي موند ما اختراع مي كرديم! اختراع تلفن فقط يك اتفاق بود، چيز خاصي نبود...

قهرمان كردن سايپا، يه تيم گم نام كه اولين قهرمانيش رو تجربه مي كرد خيلي سختر از قهرمان كردن تيميه كه غرق در بودجه و طرفدار است!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

اگر لورانت پارسال اول فصل رو تو سايپا نبود مطمعنا نميتونست سايپا قهرمان بشه.
نمونه اين موضوع رو داريم امسال تو تيم سايپا ميدونيم.
علي دايي درسته انسان تحصيل كرده اي هستش ولي يكي از انتقاد ناپذير ترين مربي هاي ايراني هستش كه اگر دقت كرده باشيد هيچ وقت باختشو قبول نميكنه.
انتخاب همچين مربي تو تيم ملي به نظر من كار عاقلانه اي نيست :x
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط zadora »

وقتي سر تيم سايپا را با پنبه مي برن حق داره اعتراض كنه :eek:
توي اين فصل تقريبا به طور ميانگين هر دو سه بازي يك بار يك پنالتي سرنوشت ساز را داوران عزيز كشورمان براي سايپا نگرفتند هيچ به ضرر سايپا هم سوت زدند شاهكارشون را توي بازي با پگاه ميتوان مشاهده كرد كه معلوم نبود كمك داور بازي خواب بود كه ابسايد 2 متري را نديد و در حالي كه سايپا كاملا سوار بازي بود با يك گل ابسايد تمام روحيه تيم به هم ريخت بازي هاي ديگه بماند. مطمئن باشيد اگه با ناداوري مواجه نمي شد الان جزو پنج تيم بالاي جدول بود
در ضمن ناگفته نماند كه بنده امپراطور را بهترين گزينه سر مربي گري تيم ملي ميدانم
آخرین ويرايش توسط 1 on zadora, ويرايش شده در 0.
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

zadora نوشته شده:وقتي سر تيم سايپا را با پنبه مي برن حق داره اعتراض كنه :eek:
توي اين فصل تقريبا به طور ميانگين هر دو سه بازي يك بار يك پنالتي سرنوشت ساز را داوران عزيز كشورمان براي سايپا نگرفتند هيچ به ضرر سايپا هم سوت زدند شاهكارشون را توي بازي با پگاه ميتوان مشاهده كرد كه معلوم نبود كمك داور بازي خواب بود كه ابسايد 2 متري را نديد و در حالي كه سايپا كاملا سوار بازي بود با يك گل ابسايد تمام روحيه تيم به هم ريخت بازي هاي ديگه بماند. مطمئن باشيد اگه با ناداوري مواجه نمي شد الان جزو پنج تيم اول بود ::ss

اشتباه داوري براي تمام تيم ها هستش.
اين دليل نتيجه نگرفتن يك تيم نميشه.

بعدشم براي چي سرشو با پنبه ببرن؟
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط zadora »

قبول دارم اشتباهبت داوري براي همه تيم ها هستش ولي بيشترين لطمه داوري ليگ امسال به تيم سايپا وارد شد اين حرف من نيست حرف كارشناسان برنامه 90 هست.اينو قبول كن كه داوري براي پرسپوليس واستقلال با بقيه تيم ها متفاوت هست ::ss

تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

zadora نوشته شده:قبول دارم اشتباهبت داوري براي همه تيم ها هستش ولي بيشترين لطمه داوري ليگ امسال به تيم سايپا وارد شد اين حرف من نيست حرف كارشناسان برنامه 90 هست.اينو قبول كن كه داوري براي پرسپوليس واستقلال با بقيه تيم ها متفاوت هست ::ss

ولي اين دليل نميشه كه تيم 10 جدول باشه
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

bbk_agp نوشته شده:به تعداد انسانها راه است براي تخريب شخصيتها!
مثلا همين اديسون، چه كار كرد؟ برق، ضبط صوت... خوب به خاطر اشتباهات دانشمندان بوده كه تا اون زمون اختراع نشده بود؛ مي موند ما اختراع مي كرديم! اختراع تلفن فقط يك اتفاق بود، چيز خاصي نبود...
قهرمان كردن سايپا، يه تيم گم نام كه اولين قهرمانيش رو تجربه مي كرد خيلي سختر از قهرمان كردن تيميه كه غرق در بودجه و طرفدار است!

دوست عزیز چرا تخریب شخصیت :-(

پس لازمه که چند مورد را یادآوری کنم .

1- سایپا دو بار دیگه قهرمان ایران شده . :-o در آن زمان جلال بشرزاد دروازه بان این تیم بود . و هنوز اسم لیگ برتر اختراع نشده بود . ولی قهرمان بازی ها به عنوان نماینده ایران معرفی می شد . پس دفعه اولش نبوده که نیاز به دلسوزی داشته باشه !

2- اگر ادیسون و امثال اونها اختراع نمی کردند هیچ معلوم نبود که ما اختراع کنیم . و حاصل اشتباهات نبود بلکه نبوغ کامل بود . شما داستان زندگی ادیسون را خوب بخونید متوجه میشید که اختراع برق به این سادگی که شما می گید نبوده .

در ضمن ادیسون و خدمات برجسته اون به بشریت کجا و فوتبال و علی دایی کجا . این قیاس درستی نیست که شما مطرح کردید ! ادیسون و دانشمندان به دنیا کمک کردند و حتی همین اینترنت حاصل همین زحمات هست . و اصلا و ابدا با هم قابل قیاس نیستند .

3- یادمون نرفته که در جام جهانی قبلی بیش از 90 درصد مردم دایی را مقصر اصلی باخت تیم می دونستند و اونو یک آدم خود خواه تصور می کردند . شما می تونید که به روزنامه ها و آرشیو های آن زمان مراجعه کنید . و ایشون در حالی همه چیزو از همین مردم کسب کرده بود خیلی راحت می گفت که مگر مردم برایش چه کار کردند . :-O

4- دایی به فردی شهرت داره که هیچ وقت زیر بار اشتباهاتش نرفته و همیشه خودشو طلبکار جلوه داده تا مقصر !
الان هم همیشه داوران مقصرند . لیگ سالهای قبل را نگاه کنید . پرسپولیس سالهای قبل خیلی از داوری کشیده . اینو فراموش نکنید .

5-دایی تازه دومین سال مربی گریشو می گذرانه و این در حالی است که خیلی های دیگه با چندین سال سابقه و کارنامه درخشان پشت خط موندند و اصلا مطرح هم نشدند حالا چه برسه به انتخاب ! دایی همیشه با آسانسور صعود کرده نه پله به پله . و این از خصوصیات شانس بالای دایی هست . اینو که دیگه همه قبول دارند .

نقل قول دوستون حامد را براتون می ذارم .
DJ.HAMED نوشته شده:یکی دیگر از کارایی های علی دایی سر مربی گروه مافیا در فوتبال ایران.
اینو یادتون نره.

6- توی برنامه 90 همین هفته خیلی راحت سطح ایران را فقط در آسیا و در سطح تیمهایی مثل کویت مطرح کرد . این که درست نیست . ما می خواهیم بریم در جام جهانی و بزرگی کنیم نه سطح خودمون و آرزوهامون اینقدر پایین نگه داریم که از الان دست تسلیم برای جام جهانی را بالا ببریم :-?

7- منطق ایشون این بود که بازیکنی که در اروپا هست نیاز به دیدن بازیهایش نیست و کفایت میکنه . خود شما بگید الان رحمان رضایی و یا مهدوی کیا باید در تیم ملی بازی کننند ؟ در حالی که کلی بازیکن شایسته تر در ایران هست .

8- اگر شما در مستطیل سبز و در یکی از این دو تیم بازی کرده بودید متوجه می شدید که قهرمان کردن تیمهای دیگر آسانتر از دو تیم مطرح ایرانه .
در پرسپولیس و استقلال حتی نفس کشیدن شما زیر ذره بین و تحت شکار خبرنگاران و مردم هست . اینکه خودتان باشید و زندگی آرامی داشته باشید سخته .
در یک نیمه 90 هزار نفر تشویقت می کنند و در یک نیمه توهین . حالا چرا بگیم در یک نیمه . در یک لحظه این حالت پیش می آد . لحظه ای منجی و لحظه ای متهم . اگر به این چیزها توجه کنید متوجه می شید که تیم ملی هم دقیقا همین جو را داره .
خود دایی هم اسیر همین مورد شده و همین مشکل براش پیش اومد .
کسی زحمات سایپا را بی ارزش نمی دونه ولی این دو تیم با بقیه تیمها فرق دارند . همیشه انتظار قهرمانی و همیشه فشار خواسته های مردم را حس می کنند .

9-اما شما اعتقاد دارید که پرسپولیس و استقلال غرق در ثروت هستند . خب این هم نظری هست و البته خیلی خیلی جالب و جدید :-O

تیم ملی جای سعی و خطا و اثبات کسی نیست . جای اثبات یک کشوره . نه یک شخص خاص .
مع الوصف من خودم جزو کسانی بودم که در مسابقه اس ام اس برنامه 90 گزینه 1 یعنی انتخاب خوبو زدم .
چون به شانس بیش از حد دایی اعتقاد دارم و معتقدم که شانس زیادش به کمک تیم ملی هم می آد .
فقط خدا کنه تیم ملی در خود مسابقات جام جهانی بدرخشه نه در در سطح آسیا . :-)
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”