شیث هواپیما را به هم ریخت!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

شیث هواپیما را به هم ریخت!

پست توسط askarieng »

کاپیتان دوم تیم فوتبال پرسپولیس دیروز در جریان پرواز تیم فوتبال پرسپولیس به شیراز در اقدامی عجیب موجب ترس مسافران هواپیما شد .

قاصدک نیوز : شیث رضایی که احتمالا فکر می کند آدم بسیار با مزه ای است عصر شنبه در دقایقی که هواپیما در اوج بود از غفلت مهماندار هواپیما استفاده کرده و با قرار گرفتن در پشت میکروفن به مسافرانی که در بین آنها زن و کودک هم بودند اعلام کرد " هواپیما در حال سقوط است"!

همین بچگی کاپیتان دوم پرسپولیس کافی بود تا دقایقی در داخل هواپیما وضعیت اضطراری ایجاد شود . هر چند بعد از مدتی مهمانداران هواپیما خبر اعلام شده را تکذیب و آرامش را به مسافران برگرداندند اما حرکت شیث آنقدر زشت و زننده بود که واکنش عصبی مسافران را به همراه داشت .

شیث که با این شوخی نا بجا برای خود دردسر ایجاد کرده بود باعث شد تا کاشانی ناچار به مداخله شود تا عواقب بعدی این کار گریبان گیر بازیکن سرخپوشان نشود .

همچنین گفتنی است پس از فرود هواپیما در شیراز این بازیکن بامزه را برای ادای برخی توضیحات احضار کردند تا باز هم مدیر عامل سرخپوشان با وساطت های فراوان باعث آزاد شدن بازیکن تیم اش شود . ناگفته نماند آزادی شیث رضایی مشروط است و پس از پایان بازی باید باز هم خود را به مقامات قضایی معرفی کند .

جالب است بدانید یکی از مسافرانی که به شدت ترسیده بود نیکبخت واحدی بود . این بازیکن که رابطه خوبی با شیث رضایی دارد از حرکت هم تیمی و دوست صمیمی اش تعجب کرده بود .

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

ان شالله قبل از اينكه خدا موقعيت يا ثروت بده ،بتونيم ظرفيتش رو درون خودمون ايجاد كنيم. :AA:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط black bird »

دوستان سلام

من در بعضي موارد با رفتار فوتباليست ها آشنا هستم.
متاسفانه اکثر آنها رفتار موادبانه و اجتماعي ندارند.

با بيان پوزش از شما در رابطه با اين فوباليست فقط بايد گفت : حيف ناسزا

از نظر من بايد طبق مقررات با اين قانون شکن برخورد شود.

black bird
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: saboonat- kazamon
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

پست توسط alenkita »

من که باريکني بي جنبه تر و بيخدتر از اين شيث نديدم
يادمون نره که پارسال ادعا ميکرد که چه تيمهايي مي خوانش.
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط f20 »

بيان پوزش از شما در رابطه با اين فوباليست فقط بايد گفت : حيف ناسزا
واقعا !!!!! اگر در انتخاب ها اول فرهنگ و شخصيت را درنظر مي گرفتند به خيلي جا ها ميرسيدسم
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط hob »

همچين کاري در کشورهاي ديگه جرم بزرگي به حساب مياد. :x
مسافران ديگه ميتونن شکايت کنن و حتي ازش خسارت بگيرن (به اصطلاح آمريکاييها «سو» کنن). :-P
اگه يه مريض قلبي توي هواپيما بود چي ميشد؟! :-? :sad:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

كميته‌ي انضباطي باشگاه پرسپوليس، شيث رضايي را به كسر 25 درصد از كل مبلغ قرارداد و دو جلسه محروميت از همراهي اين تيم محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شيث رضايي كه در جريان سفر تيم پرسپوليس به شيراز در اقدامي با بيان اين‌كه "هواپيما در حال سقوط است" براي مسافران اين پرواز نگراني ايجاد كرده بود و حتي صبح امروز نيز در دادسراي فرودگاه تهران براي پاسخگويي حاضر شد؛ عصر امروز در جلسه‌ي كميته‌ي انضباطي باشگاه پرسپوليس حاضر شد و به دفاع از خود پرداخت.

براساس اين گزارش، كميته‌ي انضباطي باشگاه پرسپوليس نيز پس از استماع اظهارات "رضايي" با اكثريت آرا وي را به دو جلسه محروميت از همراهي پرسپوليس و كسر 25 درصد از كل مبلغ قراردادش در فصل جاري محكوم كرد
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

بايد مثل ارازل و اوباش باهاش برخورد بشه . تا اين خوشمزه بازيها از سرش بيرون بره . خدايي مردم آزاري در اين حد نديده بودم . ديگه هم نبايد بزارن سوار هواپيما بشه و ميتونه تيمش رو با قاطر همراهي کنه . اصلا" بد نيست يه دور با قاطر تو تهران بچرخوننش تا حداقل دل اون خانواده هايي که تو هواپيما بودن شاد بشه . بر پدر و مادر مردم آزار . . .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”