مجله دانش وکامپيوتر را ورق ميزدم که به مطلب جالبي برخوردم بدين شرح :
درسال 1992 فونت هاي WingDings توسط مايکروسافت ارائه شد.درهمان سال شخصي کشف کرد که بارزدن NYC (نيو يورک) تحت فونت WingDings يک ستاره داوود مربوط به پرچم اسرائيل ويک انگشت شصت به علامت تاييد ساخته ميشود .دراين رابطه مايکروسافت هرگونه مسئله اي راتکذيب کرد وان را تصادفي خواند .اما کار تا ان جا پيش رفت که مايکروسافت بعد از دريافت اتهامات مختلف در اين باره. يک تيم تحقيقاتي براي نشان دادن عدم عمدي بودن اين موضوع تشکيل داد(در اين رابطه از طراح فونت مذکور تحقيقاتي به عمل امد ولي نتيجه اعلام نشد ومبهم ماند)
اما با حادثه 11 سپتامبر . باز مناقشه اي ديگر واينبار جنجالي تر ايجاد شد:دراين ايام در اينترنت وسايت ها اين خبر منتشر که. شماره پرواز پرواز (يا ثبت) يکي از هواپيما هايي که به برج هاي تجارت جهاني برخورد کرد Q33NY بوده که تحت فونت WingDings به اين صورت ميشود: يک هواپيما. دوبرگ کاغذ (که بسیار شبيه دوبرج است) يک علامت جمجمه که نشان مرگ است. وستاره داوود! (با حروف بزرگ تايپ کنيد)
به هرحال براي درک مسئله . شما نرم افزار word را اجرا کنيد . سپس شماره يکي از هواپيماهايي که در 11 سپتامبر به برج ها ي دو قلو برخورد کردند را بنويسيد ( يعني شماره Q33NY ) وسپس فونت ان را به wingdings تغيير دهيد. براي ديدن بهتر نتيجه فونت را بزرگ کنيد(مثلا 48) احتمالا از چيزي که خواهيد ديد بسيار تعجب خواهيد کرد!!برخي ميگويند که مايکرو سافت دیگر نمیتواندبه راحتی اين مساله را تکذيب کند و اين مسئله بسيار مهم شده است. والبته کساني هم ان را تصادفي ميخوانند واز طرفي هم افرادي ميگويند که شماره پرواز اصلا چنين شماره اي نبوده. عده اي هم ميگويند اگر رابطه اي بين سران مايکروسافت واسرائيل و عاملان 11 سپتامبر وجود داشته باشد ايا به همين راحتي خود را لو ميدهند....!!!!!
نظرشخصي: به نظر من اين ها همه نتيجه تراوشات ذهني گروهي ادم بيکار وجوياي نام است : تا نظر شما چه باشد؟

فقط یک مطلب بود . البته در آن زمانی که شما یاد کردید تیر و کمان ها به موزه ها انتقال پیدا کرده بودند

.علت اوردنش هم دراينجا اين بود که تا به حال اين موضوع رو خودم در اينترنت نديده بودم واينجا نوشتمش چون فکر کردم شايد براي دوستان جالب باشه..