آيا تعطيلات نوروزبايستي كمتر از 13 روز شود؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

با كاهش تعطيلات نوروز موافق هستيد؟

پايان نظرسنجي در جمعه ۲۱ تیر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰ ب.ظ

بله موافقم
10
42%
خير موافق نيستم
14
58%

مجموع رای گیری: 24

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط pejman »

اره اینم هستش ولی در هر صورت تعطیلی لازمه شاید مناسب تر باشه که پخش کننش تو موقع های دیگه ولی اگر بخواد به جای اعیاد اسلامی باشه ترجیه میدم من اصلا نباشه
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

njmh نوشته است:
نه
تازه يه روزم بايد بيشتر شه
چون خيلي سخته بعد ار سيزده به در بخواي بري مدرسه،دانشگاه يا سر کار
تعطيلات ديگه رو حذف کنن.ميلاد همه امامها رو که کنسل کردن،شهادتشون هم تعطيل نباشه!

واقعاً سخته!!
براي همين هم اين سوال را مطرح كردم تا شما دوست گرامي راحت استراحت كني.!!!
اگر رئيس جمهور شدم ؛روز تولد تورا تعطيل رسمي ميكنم.!!!

خوب راست ميگم.ماشاالله مردم تا نصف شب دل نميکنن از پيکنيکشون
در ضمن تولد من لازم نيست اما تولد خيليهاست که حداقل گرامي بايد داشته بشه!
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

به نظر من زیاد نیست . ولی اگر به دو قسمت تبدیل بشه بهتره .
مدت زیاد برای کسانی که قصد سفر به مناطق دورتر را دارند خوبه . نه برای همه . وفتی به سفر بلند مدت نرید - خسته کننده میشه .
مثلا من خودم امسال به جایی نرفتم . میشه گفت که از 5 عید دیگه حوصله ام سر رفت . خصوصا با برنامه های تلویزیون که امسال اصلا و ابدا جالب نبود .
فیلمهای تولیدی صدا سیما که نه مناسبتی با عید داشت و نه جذابیتی . نصفشون هم که عاشق قبر و قبرستون شده بودند و از ایرانی و خارجی یه جورایی به دنیای ارواح پیوسته بودند . تازه می گفتند که فیلمهای جدیدند . :? کاش فیلم 50 سال پیشو نشون می دادند ولی یه کم روحیه را بالا می برد .
البته خدا را شکر - کلی کار عقب افتاده داشتم که تونستم انجام بدم . وگرنه که خیلی کلافه کننده بود . :-?
در مورد بقیه تعطیلات هم یک نکته یادم افتاد که بگم . تا چند سال قبل ولادت امامان تعطیل بود و مردم توی اون روز شاد بودند و بسیاری هم مراسم میمون و مبارکو اون وقت می گرفتند . ولی متاسفانه چند سالی هست که وفاتها را تعطیل کردند که نه برنامه ای داره که بشه توی خونه ماند و نه چیزی که آدم دلش وا بشه و بتونه خستگی در کنه . یه جورایی احساس افسردگی به آدم دست میده . فکر کنم برای این قانون باید یک فکری بشه . اساس و پایه درستی پشت این تصمیم دیده نمی شه . :-(
در کل فکر کنم که روی تعطیلات سالیانه باید برنامه ریزی خیلی بهتر و کارشناسی بشه تا این ایام به روحیه جمعی و شادابی ملت اضافه کنه نه معکوس عمل کنه .
هر چی که باشه یک کشور زنده و شاداب نیاز به موارد شاداب کننده و روحیه دهنده داره . و این خیلی خیلی مهمه . :-o
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

reza-2006عزيز
براي رفع خستگي و...تعطيلات لازم و ضروري است.خود من هم از اينكه سر كار نباشم خوشحال ميشوم ولي چرا اينقدر بي حساب وكتاب.
از 18 اسفند همه چيز تق و لق ميشه و توي عيد كه تكليفش معلومه.
وزير و وكيل و ادارات تعطيل.
نظامي ها 50 درصد سر خدمت ومابقي با كاروان ها.
روزنامه ها وخبررساني تعطيل.
13 روز براي تعطيلي" خبر رساني"براي يك كشورمثل يك فاجعه است.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

بهنام41 عزیز شما درست می گید و حرفتان متین و صحیح هست .
من اعتقاد دارم که حتما می باید که کارشناسی بشه .
زمان نصف تعطیلات سال نامناسب هست و کسل کننده .
یه جورایی سلیقه شخصی را پوشش داده تا سلیقه عموم .
اگر زمان تعطیلات درست بشه شاید کسل کننده نباشه و همگی هم استقبال کنند .
نظرم را گفتم . اگر دو تکه یا سه تکه بشه بهتره تا یکسره و 13 روزه .
در مورد ادارات هم جالبه . ظاهرا تا 5 فروردین تعطیلند ولی در واقعیت 13 - 14 روز تعطیلند .
یکی را می شناسم که باید 5 عید سر کار بود ولی هنوزم هم دل نکنده که بیاد . حالا چه طوری مرخصی گرفته بماند . :?
البته مرخصی هم طلبکار نبوده و شغلش هم جزو ردیفهای خدماتی هست و نمیتونه که کلا تعطیل باشه . :-(
بهر حال با این همه کارشناس و کسب تجربه زمان این رسیده که در مورد تعطیلات برنامه ریزی بهتری بشه .
وقت طلاست و مدیریت بهینه زمان لازمه پیشترفته . برنامه ریزی برای کار و تفریح هم جزو همین موارد هست . و نباید که طوری برنامه ریزی بشه که یک فرد احساس کنه که یک روز بیهوده و بیخود را گذرانده . انشاالله که درست بشه . :AA:

همگی دوستان سال خوبی داشته باشیم . :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

به جز بانك ها بقيه تق و لق هستند.
همين دانش آموزان به ويژه در مقطع دبستان چقدر از درس عقب ميافتند.
دختر عمويم كه معلم دبستان است ميگه بعد از عيد بايستي دوباره درسها را تكرار كنيم چون مقداري از درسها را فراموش ميكنند.

دوست من چه ربطب به دبستانداره . در ژاپن تمتمی مدارس دو روز در هفته تعطیل هستند که میشه دوبرابر تعطیلات دانش اموزان ما ولی از نظر تحصیلی جلو هستند . مشکل نظام اموزشی مریضه که در اون معلم درست درس نمیگه چون خوب پول نمیگیره مدرسته ها هم به جای تربیت شاگردها شدن مواجب بگیر خانواده ها به عناوین مختلف و تا مواجب نگیرن درس نمیگن .
از نظر من 6 روز برای ادارات و 15 روز برای دانش اموزا بهترین روش تعطیلی برای نوروزه :shock:
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

Mehdi2224 نوشته شده:
به جز بانك ها بقيه تق و لق هستند.
همين دانش آموزان به ويژه در مقطع دبستان چقدر از درس عقب ميافتند.
دختر عمويم كه معلم دبستان است ميگه بعد از عيد بايستي دوباره درسها را تكرار كنيم چون مقداري از درسها را فراموش ميكنند.

دوست من چه ربطب به دبستانداره . در ژاپن تمتمی مدارس دو روز در هفته تعطیل هستند که میشه دوبرابر تعطیلات دانش اموزان ما ولی از نظر تحصیلی جلو هستند . مشکل نظام اموزشی مریضه

درست ميگويي وقتي نظام "آموزش" يعني نحوه تدريس و موضوع دچار مشكل هستند ؛فكر نمي كنيد كه تعطيلات 13 روزه باعث تشديد افت تحصيلي در ايام تعطيلي بشه؟ومعلم ناچار بشه از دوباره درس بده.]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”