داره... داره... خوبشم داره...
ولي من موندم آژانس به اين گندگي رو چه جوري پيچونده؟؟؟؟
ايران خيلي وقته که سلاح هسته اي داره ( البته به فضل و ياري پروردگار و با کمک روسيه )
البته يه وقت فکر اشتباه نکنيدا فقط واسه احتياطه

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

به همان دليل که عرض کردم يعني اقشار کم درامد ما که کم هم نيستند نميتوانند قيمت يک پرشيا elx و هزينه تعمير و نگهداري اش را بپردازند .
معمولا وقتي دو کشور با هم رابطه سياسي خوبي دارند حجم همکاريها و مبادلاتشان ( از هر نظر ) بيشتر ميشود . اين هم قطعي و منطقي نيست که ما تصور کنيم صادرات خودروهاي ايراني به اين کشورها لقمه زوري بوده که زير پرچم دوستي به خوردشان داده شده . گذشته از آن , خودرويي مثل پرايد به دليل اينکه استانداردهاي اروپا ( و شايد امريکا) را ندارد پس نميتوان آنها را به اروپا صادر کرد و جاي اين خودروها در همين کشورهايي است که صادر ميشود . و اما سمند : اين طورها هم که فکر ميکنيد نيست . سمند قرار است به 30 کشور جهان صادر شود که تعدادي از آنها دوست آمريکا و حتي اسرائيل هستند . به طور کلي اين کشورها عبارتند از : سوریه، عراق، اردن، لبنان، آذربایجان، اوکراین، تاجیکستان، روسيه , چين , ترکيه , الجزاير , بلاروس , سنگال , لهستان , بلغارستان , ساحل عاج ! , بوسني و چندين کشور آفريقايي و آسيايي ديگر . همچنين عزم ايران براي حضور هر چه بيشتر در ميان بازارهاي اروپايي جدي است . قيمت سمند در برخي از کشورهاي فوق از 11 هزار دلار تا 15 هزار دلار متغير است .
خودروهايي که به بازارهاي خارجي عرضه ميشوند معمولا تجهيزات بيشتر و بهتري نسبت به خودروهاي داخلي دارند .

renger نوشته شده:اخه دوست من ما هنوز تاسيسات اتمي و فراوري اورانيوم کامل نشده و همين جوريش هم آمريکا ميخ کرده به ما اونوقت شما ميگي ايران بمب اتم داره؟
بر فرض که داره مي خواد چه جوري ازش استفاده کنه؟ بمب افکنش کو؟ با F-4 يا F-7?

dr_mehdi57 نوشته شده:اگر بنا باشه داشتن سلاح اتمي وزنه اي در سطح بين المللي باشه و قدرت چانه زني رو بالا ببره پس چرا برخي کشور ها بدون داشتن اين سلاح وزنه هاي سنگيني در جهان محسوب ميشن. آيا هند و پاکستان اتمي قدت چانه زني بيشتري دارند يا ژاپن، آلمان و ايتالياي غير اتمي؟ آيا ژاپن همسايه هسته اي نداره؟ آلمان و ايتاليا چطور؟ آيا ژاپن با اين سطحاز پيشرفت اقتصادي و صنعتي و سياسي تشخيص نميده که داشتن سلاح هسته اي ضروريه و کره شمالي که مردمش در گرسنگي محض زندگي مي کنن تشخيص ميده؟!!
واقعا جاي تاسفه که بعضي دوستان همواره در توهم جنگ به سر مي برن!