کليپهاي زيباي نظامي
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
اسلحه خيبر بود ( که صد بار ديدم ) به علاوه اين پنکه ها که چتربازها باهاشون از هواپيما ميپرن پايين و بوسيله اون به منطقه مورد نظر ميرسن . جون من ديگه از اين کلکها نزن , تا دقيقه 35 . 3 من رو تو خماري گذاشتي که خيبر بهم نشون بدي ؟ 

* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
KH.I.A.2500 نوشته شده:اسلحه خيبر بود ( که صد بار ديدم ) به علاوه اين پنکه ها که چتربازها باهاشون از هواپيما ميپرن پايين و بوسيله اون به منطقه مورد نظر ميرسن . جون من ديگه از اين کلکها نزن , تا دقيقه 35 . 3 من رو تو خماري گذاشتي که خيبر بهم نشون بدي ؟
دوست عزيز 1)بنده كه از اول گفتم چه ثانيه اي هست مي پريدين
2)بنده تا به حال اصلا از وجود اين نوع نيرو بي اطلاع بودم گفتم شايد براي بقيه هم تازگي داشته باشه 3)اون ها پاراموتور ناميده مي شن و پرنده رو از زمين مسطح بلند مي كنند و نه بعد چتر بازي
در كل شرمنده اگه وقتتون تلف شد

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
كليپي جديد از تصويربرداري از ناوهاي امريكا در خليج فارس توسط پهپاد ها و قايق هاي واكنش سريع ايران
[External Link Removed for Guests]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار

حركت نمايشي تيمي از ارتش ايالات متحده
حركت نمايشي تيمي از ارتش ايالات متحده
اگه مشكل داشت US Army Drill Team رو در سايت youtube جستجو كنيد
نظر بديد
اگه مشكل داشت US Army Drill Team رو در سايت youtube جستجو كنيد
نظر بديد

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 118 بار
- تماس:
عملية الإستشهادي صلاح غندور
َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.