پوتين فرمان تحريمهای تهران را امضا کرده است!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط EPEX »

اي بابا!
شما فکر کردين که پوتين دايه ايرانه که جلوي فشار هاي آمريکا وايسه؟
اون هم بايد به فکر منافع کشورش باشه! تنها کسي که به فکر منافع ماست فقط خودمون ميتونيم باشيم!
درست اين کارپوتين خنجري به پشت ايران بود اما اصلا آن را زشت نميدانم! دنياي قدرت همين است وبس! :-O
هر آنکه برد زدانش توشه ای
جهانی ست بنشسته بر گوشه ای
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

خاک تو سر دولت بکنن که هیچ عکس العملی نشون نداد. حتی توی اخبار هم چیزی نگفتن!
البته حق دارن، با این همه تبلیغاتی که قبلا در رابطه با حمایت روسی از ما ایران کردن اگه سنگ پای قزوینم باشی باید آب بشی :-)
اندکی صبر...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

بر و بچه ها اگه یادتون باشه من توی یکی از تاپیکها گفتم که فعلا روسیه داره سنگ ایران رو بخاطر منافعش به سینه می زنه و یه روز پا پس میذاره... :?

البته شمام زیاد جدی نگیرید
توی سیاست تنها چیزی که نمیشه باور کردهمون خبری هست که منتشر میشه

به نظر من که روسیه نمیتونه ایران رو تحریم کنه چون به منابه معدنی مفت ایران احتیاج داره و ممکنه این کار فقط یه نمایش خبری و سیاسی بوده باشه...

به امید آن روز که گذر پوست به دباغ خونه بیفته ... ( البته بدبختی اینه که ایران فعلا دباغ خونه نداره مگه اینکه به کمک همین انرژی هسته ای یه دونه بسازیم )
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

پست توسط bill.goldberg »

من نمي دونم چرا همتون بد به قضيه نگاه مي كنيد

فكرش بكنيد ببينيد علتش چي بوده بعد به توحين آقاي كفش بپردازيد

تحريم كردن يه كشور كه احساساتي نيستش كه يه علتي داشته
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

mehdi321 نوشته:
بر و بچه ها اگه یادتون باشه من توی یکی از تاپیکها گفتم که فعلا روسیه داره سنگ ایران رو بخاطر منافعش به سینه می زنه و یه روز پا پس میذاره...
به نظر من روسيه هيچ وقت سنگ ايران رو به سينه نزده عليرغم حمايت هاي گسترده اي که ايران از روسيه کرده و مي کنه اما نتيچه اي براي ايران نداشته
روسيه فقط سنگ کشورهاي باقي مانده از شوروي رو به سينه مي زنه البته اگر اونها هم با روسيه باشند ...
اگر يادتون باشه چين چند سال پيش قطعنامه ي شوراي امنيت عليه سودان رو خيلي راحت وتو کرد روسيه هم بارها اعلام کرده طرح هاي شوراي امنيت عليه کشورهاي متحد خودش رو وتو مي کنه
اما عليرغم اين روابط گسترده با اين 2 کشور نه تنها در جوامع بين المللي از ما حمايت نکردند بلکه عليه ما هم عمل مي کنند نمونه ي مشخص هم همين امضاي اعمال تحريم هاي شوراي امنيت عليه ايران بود ...
اين بازي ها رو هم براي گرفتن امتياز بيشتر از ايران در ميارند نه اين که سنگ ايران رو به سينه بزنند ...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار

پست توسط renger »

البته يه چيزي هم هست. ممکنه اينها همش فرماليته باشه تا روسيه از زير فشار غرب در بياد. وگرنه روسيه تو ايران کم منافع نداره که بخواد ازش بگذره. بعد از چين و هند ما بزرگترين مشتري تسليحاتي روسيه هستيم. ما نفت روسيه به درياهاي آزاد ميبريم. قرداد ساخت نيروگاه بوشهر داريم که يکي از پرسود ترين قرداد ها براي روسيه بود که در سايه اين قرداد تا ميخواستن ما رو تيغ زدن و امتياز گرفتن. اين جناب پوتين هم گفت اين آخر کاري قبل از رفتن يه کاري بکنم يه حالي به آمريکا بدم. همين.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

اين هم جواب عزيزاني که فکر مي کنند روسيه دوست ماست! :-P
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

ضربه پوتين به ايران در دقيقه 90:
برخي خبرگزاريها از پيوستن روسيه به تحريمها بر ضد ايران خبر داده و اعلام کردند پوتين پيش از پايان دوره رياست جمهوري خود فرمان پيوستن روسيه را به تحريم اقتصادي ايران امضا کرده است.

به گزارش رجانيوز، خبرگزاري اينتر فاکس درخصوص فرماني که ولاديمير پوتين پيش از پايان دوره رياست جمهوري خود در اين هفته امضا کرده است، خاطرنشان کرد: روسيه به تحريم هاي اقتصادي بر ضد ايران ملحق خواهد شد.
پيش از اين رويترز خبر داده بود كه اين فرمان را ديميتري مدودوف رئيس جمهور جديد روسيه امضا کرده است.

با اين حال، منابع روسي از اظهارنظر صريح درباره اين تصميم و موارد شمول آن خودداري كرده و سخنگوي کاخ کرملين نيز در اين باره توضيحي نداد

پيش از اين، روسيه نسبت به برخي كشورهاي غربي اعتناي چنداني در عمل به تحريمها در حوزه مالي و بانكي ايران نداشت. همچنين پس از تصويب قطعنامه 1703 و منع سفر برخي مقامات هسته اي و نظامي ايران، ذوالقدر معاون امنيتي و قائم مقام وقت وزير كشور كه نامش در ليست اين مقامات بود، براي مذاكره با مقامات روسي به اين كشور سفر كرد كه رسانه هاي غربي از اين سفر كه خبر آن پس از بازگشت ذوالقدر به ايران اعلام شد، به عنوان بي اعتنايي روسيه به تحريم ها عليه ايران ياد كرده بودند.

[External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”