اعتراف يك نشريه پرتيراژ انگليسي و شبكه تلويزيوني آمريكا انقلاب بازيهاي رايانهاي در ايران آغاز شده است ....
تلويزيون آمريكايي در گزارشي اعتراف كردند كه انقلاب بازيهاي رايانهاي رد ايران اغاز شده است. نشريه پر تيراژ انگليسي پي سي زون در گزارشي آورد: با ابتكار و نوآوري برنامه سازان ايراني ، انقلاب بازيهاي رايانهاي در ايران آغاز شده است.
به گزارش ايرنا به نقل از مديريت اطلاع رساني بنياد ملي بازيهاي رايانه اي معاونت امور سينمايي، در اين گزارش آمده است: در سالهاي اخير نخستين بازي سه بعدي رايانهاي در ايران با عنوان پايان معصوميت به بازار عرضه شد.
بر اساس گزارش مجله پي سي زون ، اين بازي ايراني در حد بازي Quake2از بهترين بازيهاي دنياست.ساخت اين بازي باور، امكان بازسازي در ايران را زنده كرد، بطوري كه در دوسال گذشته و امسال شاهد ساخت بازيهاي مختلف ايراني از جمله سرزمين گمشده، نجات بندر، عصر پهلوانان، مسابقات خياباني، حسني و لوبياي سحر آميز، افسانه نوروزي و سايه سحر ميباشيم.
اين گزارش همچنين يادآورشد: با وجود قانون كپي رايت و هزينههاي گزاف توليد بازي ، كيفيت اين بازيها در ايران به سرعت رو به افزايش است .
گزارش مجله پي سي زون با اشاره به ساخت و ارايه بازي لطفعلي خان زند به عنوان جديدترين محصول ايراني ، افزود: اين بازي كه در نيمه ارديبهشت ماه امسال به بازار عرضه شد با باور نشريات كارشناسي بازي در ايران در حد بازيهاي نسل دو سه سال اخيرجهان است.
همچنين به گزارش مديريت اطلاع رساني بنياد ملي بازيهاي رايانه اي، شبكه تلويزيوني گيم پلي اچ دي آمريكا نيز در گزارشي تحت عنوان انقلاب بازيسازي در آسيا به باز يسازي هاي مستقل در آسيا پرداخت.
اين گزارش با اشاره به بازيسازي در آسيا از آن به عنوان شكوه تمدن ايراني ياد ، و تصريح نموده، كه انقلاب صنعتي ساخت بازي در ايران آغاز شده است و روند ساخت و پيشرفت بازي در ايران كند اما با تداوم به پيش ميرود اين شبكه آمريكايي در گزارش خود افزود: اين مسآله نشان ميدهد كه پيشرفت صنعت بازيسازي در ايران با شتاب به جلو ميرود و ايران در زمينه ساخت بازيهاي مستقل در دنيا حرفهايي براي گفتن دارد.
عکس از بازی لطفعلی خان زند
[External Link Removed for Guests]
شبكه تلويزيوني آمريكا انقلاب بازيهاي رايانهاي در ايران آغاز شده است
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
اگه يه كم فكر كنيد ميبينيد كه تمام شركت هاي بازي سازي بازي هاي اولشون مثل Call of duty 4 يا doom3 يا ... نبود و كم كم پيشرفت كردند.ايران هم دير شروع كرده و انشاالله كم كم پيشرفت ميكنه اگه:
1-يه شركت جامع برا بازي سازي داشته باشه نه اينكه مثلا 5 نفر تصميم بگيرند بازي بسازند و بازي اونچناني هم نميشه
2-حمايت دولت يه كم بيشتر بشه.ميبينيد كه بهرام عظيمي در ساخت كاراكتر چقدر دقت به خرج ميده و كاراكتر هاش هم طبيعي ميشه.مثل پليس تو سيا ساكتي اون هم بدون هيچ كمك مالي
3-ما هم از بازي ساز هامون دفاع كنيم و از اونا حمايت كنيم.هيچ ميدونيد اگه اون موقع doom1 رو يا gta2 رو فاجعه ميخوندند الان doom 3 و gta IV نبود؟
به اميد تاسيس يه شركت بازي سازي ايراني در حد EA SPORT يا ....بلكمم بيشتر.
مسخره ميكنيد؟
از اين پست من يه كپي چيزي بگيريد.من خودم 4 سال ديگه همين پست رو ميزارم.اونوقت ببينم بازم مسخره ميكنيد؟
به اميد پا بر جا بودن cc تا 100 سال آينده.بلكمم بيشتر

1-يه شركت جامع برا بازي سازي داشته باشه نه اينكه مثلا 5 نفر تصميم بگيرند بازي بسازند و بازي اونچناني هم نميشه
2-حمايت دولت يه كم بيشتر بشه.ميبينيد كه بهرام عظيمي در ساخت كاراكتر چقدر دقت به خرج ميده و كاراكتر هاش هم طبيعي ميشه.مثل پليس تو سيا ساكتي اون هم بدون هيچ كمك مالي
3-ما هم از بازي ساز هامون دفاع كنيم و از اونا حمايت كنيم.هيچ ميدونيد اگه اون موقع doom1 رو يا gta2 رو فاجعه ميخوندند الان doom 3 و gta IV نبود؟
به اميد تاسيس يه شركت بازي سازي ايراني در حد EA SPORT يا ....بلكمم بيشتر.
مسخره ميكنيد؟
از اين پست من يه كپي چيزي بگيريد.من خودم 4 سال ديگه همين پست رو ميزارم.اونوقت ببينم بازم مسخره ميكنيد؟
به اميد پا بر جا بودن cc تا 100 سال آينده.بلكمم بيشتر

ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
ما هم خيلي دوست داريم بازيهاي ايراني با کيفيتي در حد بازيهاي EA Games و امثالهم داشته باشيم اما يک نرم افزار (و هر محصول ديگري) را بايد زماني به عنوان محصول نهايي ارائه کرد که حداقلي از استاندارد ها را دارا باشه ولي به طور مثال بازي نجات بندر که انصافا سناريوي هم خوبي داره فاقد اين استاندارد هاي اوليه است. مثلا در ذخيره کردن بازي، پخش موسيقي وافکت هاي صوتي، تنوع مراحل بازي و ... بي اندازه ضعيف عمل شده. حتي باگ هاي فراوان اين نرم افزار باعث ميشه يهو وسط بازي Error بده و از نرم افزار خارج بشه! من خودم نسخه اصل اين بازي رو خريدم تا کپي رايت رو زير پا نذاشته باشم ولي متاسفانه از اونچه که ديدم واقعا دلخور شدم چون اين کار توهين بزرگي به شعور خريداره. ميشه اين جور نرم افزار ها رو اول به صورت نسخه آزمايشي معرفي کرد و با صرف زمان و حوصله و دقت لازم اشکالات اونو برطرف کرد و درتهايت نسخه اصل رو براي فروش ارائه داد و مطمئن باشيد با فروش محصول مشکل دار و نصفه نيمه نميشه تو هيچ صنعتي پيشرفت کرد و دليل عمده عدم پيشرفت کشور ما در صنعت و فناوري همينه
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
dr_mehdi57 عزيز.من با نظرت تا حدودي موافقم.تنها بازي ايراني كه بازي كردم يكي نجات بندر بود.يكي هم سرزمين رويا كه گرافيك اون دو بعديه اما گيم پلي و موسيقي و داستان و ... در حد عالي بود.
از اين سايت ميتوني اونو دانلود كني.نجات بندر هم اولين بازي ايراني بود.و اين چيز ها براي اولين بازي يه كشور جهان سوم طبيعيه.نه؟
من هنوز لطف علي خان زند رو نگرفتم اما مطمئنم كه نسبت به بازي مثلا پايان معصوميت پيشرفت داشته.حالا انشاالله ميگيرم و دربارش ميتويسم.
از اين سايت ميتوني اونو دانلود كني.نجات بندر هم اولين بازي ايراني بود.و اين چيز ها براي اولين بازي يه كشور جهان سوم طبيعيه.نه؟
من هنوز لطف علي خان زند رو نگرفتم اما مطمئنم كه نسبت به بازي مثلا پايان معصوميت پيشرفت داشته.حالا انشاالله ميگيرم و دربارش ميتويسم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !