****افشين قطبي يك‌شنبه ايران را ترك مي‌كند****

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

****افشين قطبي يك‌شنبه ايران را ترك مي‌كند****

پست توسط zadora »

با پروزاي به سئول
افشين قطبي يك‌شنبه ايران را ترك مي‌كند
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از مذاكرات پي در پي با مديرعامل و اعضاي هيئت مديره، براي تمديد قرارداد با پرسپوليس به توافق نرسيد. به همين دليل، روز يكشنبه تهران را به مقصد سئول ترك خواهد كرد.
وي در هفتمين دوره ليگ برتر به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شد و در همين فصل موفق شد قهرماني را براي سرخپوشان به ارمغان آورد.

تصویر 
افشين قطبي در گفت و گو با فارس پس از جلسه امروز صبح با حبيب كاشاني، اظهار داشت: مشكلات خانوادگي دليل اصلي‌ نماندن است. علاوه بر اين، تيم براي ادامه روند كنوني نيازمند تغييرات اساسي است كه در شرايط فعلي، امكان پذير نيست.
وي افزود: به سه دليل فني و يك مشكل خانوادگي، قراردادم را تمديد نكردم. مي‌دانم كه پرسپوليس بايد در سه جبهه بزرگ، رقابتش را آغاز كند. با توجه به شناختم از فوتبال ايران، به عملي نشدن خواسته‌هايم باور داشتم و مي‌دانسم به در بسته خواهم خورد.
قطبي گفت: در فصلي كه گذشت، رزهاي خوشي را تجربه كردم و تجارب زيادي را به دست آوردم. اعتراف مي‌كنم كه از فعاليت در اين تيم ايراني خيلي خوشحالم. علي پروين، خوردبين و تمامي پيشكسوتان تعامل خوبي با من داشتند و هرگز عليه من جبهه نگرفتند. منطقي نيست كه به دليل مخالفت با بزرگان پرسپوليس، تهران را ترك كنم.
دستيار سابق پيم ‌وربيك در تيم كره حنوبي خاطر نشان ساخت: قرار بود امروز در يك برنامه تلويزيوني شركت كرده و از همانجا با هواداران و مردم خونگرم ايران خداحافظي كنم؛ اما به دليل دشوار بودن شرايط، اين كار را نكردم. مطمئن باشند در يك برنامه تلويزيوني از آنها عذرخواهي خواهم كرد. هر جاي دنيا كه باشم، در خدمت اين تيم هستم و در صورت نياز، حاضرم به اين تيم مشاوره دهم.
قطبي گفت: اميدوارم سرمربي آينده پرسپوليس كه به اين تيم بزرگ ملحق خواهد شد، روزهاي خوبي براي هواداران تكرار كند.

حببيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: براي تمديد قرارداد افشين قطبي نهايت تلاش خود را انجام داديم؛ اما به نتيجه مثبتي نرسيديم.
وي گفت: امروز در خانه قطبي به مدت 3 ساعت با وي صحبت كردم؛ اما سرمربي پرسپوليس به دليل شرايط خاص خانوادگي‌اش كه امكان تداوم حضورش را در ايران را نمي‌داد، ناچار است كه از تيم جدا شود.
مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: زماني كه به منزل او رفتم، ديدم كه وسايلش را جمع كرده و به همين دليل، نتوانست در برنامه تلويزيوني شركت كند. برخلاف شايعات منتشره، در روزهاي گذشته به لحاظ مالي و غيرمالي به توافقات خوبي رسيده بوديم؛ ولي امروز صبح متوجه شدم اصلا نمي‌تواند بماند.
تصویر
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

با اینکه پرسپولیسی نیستم، ولی آقای قطبی رو یکی از قابل احترام ترین انسانهای روزگار می دونم.
باید افسوس خورد که چنین انسانهای بزرگ و صادقی رو به این راحتی از دست می دیم.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

اگه یک فصل دیگه میموند سطح بازی لیگ برتر بالاتر می رفت و بترین شخص برای مربی گری تیم ملی همین مربی بود البته قلعه نویی هم بد نبود ولی هردوی اینها از علی دایی بهتر هستند چون تجربه بالایی تو مربیگری داشتن
در ضمن حالا میگین که چه شده اینقدر طرفداری میکنی من یک استقلالی دو آتیشه هستم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

با اينکه من يک استقلالي هستم ولي دوست داشتم آقاي قطبي بمونه و سرمربي تيم ملي بشه
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Ahmadreza_b »

به نظر من قطبي يك مربي كار بلد و با اخلاق بود كه شايد ديگه هيچ وقت مثله اونو نبينيم.
بنده خدا را اينقدر اذيت كردن كه براي رفتن لحظه شماري ميكرد.
سايت تخصصي دانلود نرم افزار موبايل1

[External Link Removed for Guests]

انجمن تخصصی موبایل1

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

متاسفانه تو کشور ما لياقت و تخصص اصلا اهميتي نداره، به جاش داشتن رانت و پارتي و لابي و ... باعث کسب پست و مقام ميشه :x
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”