بسیاری از زائران ایرانی که طی هفته های اخیر از سفر نورانی به مکه مکرمه و مدینه منوره بازگشته اند نسبت به رفتار ماموران سعودی در فرودگاه جده با اتباع جمهوری اسلامی ایران گلایه دارند.
بر اساس گزارش خبرنگار «فردا»، زائرانی که اخیرا سعادت تشرف به سرزمین وحی و زیارت حرم مطهر نبوی (ص) را داشته اند، از تاخیر غیرطبیعی انجام امور مربوط به بررسی روادیدشان در فرودگاه جده توسط ماموران سعودی و نوع برخورد آن ها با اتباع کشورمان ناراضی هستند.
یکی از زائران ایرانی که طی هفته های اخیر برای این منظور به عربستان سعودی سفر کرده، در این خصوص به فردا گفت: با توجه به اینکه اغلب پروازهای زیارتی از ایران به عربستان از طریق فرودگاه جده صورت می گیرد، متاسفانه ماموران سعودی بدون توجه به ماهیت سفر زائران ایرانی به کشورشان و علاوه بر آن سن و سال آن ها، برخوردهایی ناشایست را با آنان انجام می دهند.
وی افزود: در جریان سفری که اخیرا به کشور عربستان داشتیم، پس از ورود به فرودگاه جده زائران دو کاروان ایرانی که به سبب تاخیر دوساعته هواپیمایی جمهوری اسلامی در آغاز سفرشان نیز با روندی فرسایشی مواجه شده بودند، بدون هیچ دلیل مشخصی برای زمانی در حدود بیش از 5 ساعت در یکی از سالن های جانبی فرودگاه جده که خالی از امکانات اولیه از قبیل آب آشامیدنی بود نگه داشته شدند.
بر اساس اطلاعات این زائر ایرانی در مدت چندین ساعته نگهداری زائران ایرانی در یکی از سالن های جانبی فرودگاه جده هیچ یک از ماموران سعودی حاضر به پاسخگویی درباره علت این مسئله نشده و تاخیر طولانی مدت در انجام امور مربوط به روادید اتباع ایرانی، وخامت حال چند تن از زائران مسن ایرانی را نیز در پی داشته است.
این زائر ایرانی همچنین گفت: به هر صورت بعد از گذشت بیش از 5 ساعت انتظار، ماموران سعودی، اعضای دو کاروان ایرانی را به گونه ای ناشایست در مقابل دو باجه مربوط به بررسی روادید به خط کرده و به بررسی مدارک شناسایی آن ها مشغول شدند.
به گفته این مسافر سرزمین وحی روند بررسی مدارک زائران کشورمان در این مرحله بیش از 2 ساعت به طول انجامیده و ماموران سعودی برخوردهایی ناشایست را با زائران ایرانی به خصوص بانوان جوان ایرانی داشته اند! نکته قابل توجه "انگشت نگاری کامل" از اکثر زائران ایرانی در این مرحله و انجام "عملیات اسکن چشم" از تک تک آن ها بوده که گفته می شود این تکنولوژی از سوی آمریکا، پس از عراق در اختیار عربستان سعودی نیز گذاشته شده است.
یکی از مسئولان این دو کاروان ایرانی در گفتگو با فردا با ابراز تاسف از رفتار ماموران سعودی با زائران ایرانی در فرودگاه جده، گفت: متاسفانه برخوردهایی که اخیرا با زائران ایرانی صورت می گیرد، در شان روابط دو کشور مسلمان نیست و البته تهران نیز بارها نسبت به عواقب چنین رفتاری با اتباع خویش از سوی ماموران سعودی به مقامات عربستان هشدار داده است.
پیش از این نیز برخی از مراجع عظام تقلید نسبت به احتمال تحریم سفر معنوی حج در صورت تداوم رفتارهای غیرعادی ماموران سعودی با زائران ایرانی و تشدید اقدامات ضدتشیع در آن کشور هشدار داده بودند.
البته برخی از تحلیلگران مسائل منطقه ای و جهان اسلام معتقدند که با سفر اخیر آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری به کشور عربستان نوع برخوردهای ماموران سعودی با اتباع ایرانی بهبود خواهد یافت اما بدون شک باید برنامه هایی برای دائمی سازی و قطعی کردن حفظ شان زائران ایرانی در کشور عربستان اندیشیده شود.
[External Link Removed for Guests]
اسکن چشم زائران ایرانی در فرودگاه جده
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- پست: 1194
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۷ آذر ۱۳۸۵, ۱۲:۲۶ ب.ظ
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
خدا از سر اين وهابي ها نگزره.اي کاش اماکني همچون کعبه و بارگاه پيامبر و ائمه در ايران بود.اونوقت بهشون نشون ميداديم که رفتار خوب يعني چي.اگه دوسال حج رو تحريم کنيم اونوقت ميان به التماس ميافتند.

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

-
- پست: 127
- تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ دی ۱۳۸۵, ۳:۴۵ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
- تماس:
واقاً كه. ياد انگشت نگاري آمريكا از ورزشكاران ايراني افتاديم.
حالا حي دم از دولتهاي عرب بزنيد ببنيد به كجا ميرسيد. اون از خليج عربي، اين از توهين عربستان و به زودي يه مشكل جديد از طرف لبنان يا هر كشور ديگه كه ما داريم بهشون باج ميديم.
حالا حي دم از دولتهاي عرب بزنيد ببنيد به كجا ميرسيد. اون از خليج عربي، اين از توهين عربستان و به زودي يه مشكل جديد از طرف لبنان يا هر كشور ديگه كه ما داريم بهشون باج ميديم.
سايت تخصصي دانلود نرم افزار موبايل1
[External Link Removed for Guests]
انجمن تخصصی موبایل1
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
انجمن تخصصی موبایل1
[External Link Removed for Guests]

-
- پست: 512
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۷:۱۷ ب.ظ
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
esijoon نوشته شده:خدا از سر اين وهابي ها نگزره.اي کاش اماکني همچون کعبه و بارگاه پيامبر و ائمه در ايران بود.اونوقت بهشون نشون ميداديم که رفتار خوب يعني چي.اگه دوسال حج رو تحريم کنيم اونوقت ميان به التماس ميافتند.
نوشتی رفتار خوب رو نشونشون میدادیم پس چرا تحریمشون میکنی حالا فرق شما با اونا چیه در این مواقع یه مثلی میزنن ولی اینجا جاش نیست البته از شما هم معذرت مخواهم به دل نگیری به عنوان شوخی بخونیدش که میگه خدا ... رو شناخت و بهش خیلی چیزا نداد .... بازم معذرت میخوام امیدوارم که ناراحت نشید

