تغيير موضع آمريکا درباره حمله اسرائيل به ايران؟
رايس همچنين احتمال اين را كه ايران به علت نقش مهمش در بازار بينالمللي نفت، بازار انرژي را گروگان بازي بينالمللي خود بگيرد، رد كرد و گفت: من نميدانم اگر ايرانيها اين كار را بكنند، بدون پولي كه از فروش نفت به دست ميآورند، چه كار خواهند كرد!
در حالي که پس از طرح رسانهاي موضوع حمله اسرائيل به ايران در ماه گذشته، مقامات نظامي آمريکا با سفر به تلآويو مخالفت آمريکا با اقدام نظامي اسرائيل عليه ايران را به آگاهي مقامات اين رژيم رساندند، اظهارات رايس از تغيير موضع آمريکا در اين زمينه حکايت دارد.
به گزارش سرويس بينالملل «تابناك» به نقل از «اورشليم پست»، كاندوليزا رايس، وزير خارجه آمريكا، با دفاع از حق تصميمگيري اسرائيل، در گفتوگويي اعلام كرد: اسرائيل ميتواند در اين زمينه براي خود تصميم بگيرد.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري درباره واكنشها نسبت به آمريكا پس از حمله احتمالي ارتش اسرائيل به ايران، گفت: ما با عمليات نظامي اسرائيل، نه موافق هستيم و نه مخالف؛ اسرائيل يك كشور داراي حاكميت است.
بنا بر اين گزارش، مواضع اسرائيل، همزمان شده است با گزارشهايي مبني بر هشدار واشنگتن به اورشليم براي حمله نكردن به ايران و نيز گزارشهايي در رسانهها در اين باره كه آمريكا به اسرائيل اعلام نمود بود براي استفاده از حريم هوايي عراق براي حمله به ايران، چراغ سبز به اسرائيل نشان نخواهد داد و اين در حالي است كه رايس، هنوز هم بر ديپلماسي تأكيد دارد.
وي گفت: ما روابط بسيار نزديكي با اسرائيل داريم و درباره كانالهاي ديپلماتيكي كه هماكنون در حال امتحان هستند، صحبت كردهايم. آنها نيز بر اين باورند كه هماكنون ديپلماسي ميتواند كارگر باشد و من معتقدم اسرائيل با همه كشورهايي كه با آنها روابط خوبي دارد، براي توجيه آنها در مورد اهميت ديپلماسي مذاكره كرده است.
رايس همچنين درباره اين كه وي نيز براي حمله نكردن به اسرائيل هشدار داده، گفت: اين هفته، آمريكا و متحدان بينالمللي اين كشور، اعلام كردند كه به دنبال بررسي تحريمات آتي عليه ايران ـ در صورتي كه غنيسازي اورانيوم را متوقف نكند ـ خواهد بود.
در حالي كه شواهد، به ويژه با توجه به لحن روسيه براي ادامه فشارها بر ايران، حاكي از كند بودن روند ايجاد تحريمات است، آمريكا و اروپا به اقداماتي خارج از چهارچوب سازمان ملل متحد براي اعمال تحريمات روي آوردهاند.
رايس همچنين احتمال اين را كه ايران به علت نقش مهمش در بازار بينالمللي نفت، بازار انرژي را گروگان بازي بينالمللي خود بگيرد، رد كرد و گفت: من نميدانم اگر ايرانيها اين كار را بكنند، بدون پولي كه از فروش نفت به دست ميآورند، چه كار خواهند كرد!
اين گفتوگو، يك روز پيش از انتشار گزارش انستيتو علوم و امنيت بينالملل درباره ناكارآمدي استفاده از زور در مورد برنامه اتمي ايران منتشر شد.
در اين گزارش، «ديويد آلبرايت» رئيس اين مؤسسه و بازرس سابق تسليحاتي سازمان ملل، دلايلي را درباره بيفايده بودن حمله نظامي به ايران و پيامدهاي منفي آن بيان كرده است.
منبع:تابناک
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
در اين چند سال هميشه همينطور بوده يه مدت موافق با حمله بودن يه مدت مخالف
راستي يه سوال داشتم که کاملا بي ربطه ولي به هر حال...
تو گزارش پارسال بانک جهاني ميزان در امد ناخالص ملي ايران اگه اشتباه نکنم حدود 650 ميليارد دلار بود ولي بودجه کشور حدودا 300 ميليارد دلاره سوال من اينه بقيه اين پول کجا ميره؟ صندوق ذخيره ارزي؟
راستي يه سوال داشتم که کاملا بي ربطه ولي به هر حال...
تو گزارش پارسال بانک جهاني ميزان در امد ناخالص ملي ايران اگه اشتباه نکنم حدود 650 ميليارد دلار بود ولي بودجه کشور حدودا 300 ميليارد دلاره سوال من اينه بقيه اين پول کجا ميره؟ صندوق ذخيره ارزي؟