ممنون از دوستاني که لطف کردن و جواب دادن. البته من از دوستاني که تخصصي در زمينه الکترونيک داشتن خواستم که منو راهنمايي کنن، نه اينکه بعضي دوستان بيکار و بي اطلاع بيان و لودگي کنن و مسخره بازي دربيارن. اين انجمن يه انجمن تخصصيه نه انجمن لودگي. از مديران محترم انجمن تقاضا دارم به اين مطلب رسيدگيي کنن.
اين که مدار الکترونيکيه مشخصه و البته به نظر مي رسه که اون مسير هايي که چند دور پيچيده شده آنتن باشه.
SAMAN جان ممنون از راهنماييتون. الان خاطرم نیست که وسطش سفت و یا انعطاف پذيره. چون در حال حاضر پیشم نیست و یه جای ثابت گذاشتمش.
حقيقتش من اين شيء رو لاي کتاب "راه نيرنگ" که در باره فعاليتهاي جاسوسي موساد هست پيدا کردم که وسط کتاب به يکي از صفحات چسبونده شده بود. اگه شما هم مثل من اين کتاب رو مي خوندين به زمين و زمان مشکوک مي شدين. اين رو هم بگم که من اين کتاب رو از يه فروشگاه اينترنتي خريدم.
باز هم سپاسگزارم.
[FONT=Times New Roman] در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
اگر اون مستطيل سبزرنگ وسط شبيه يه پردازنده يا آي سي باشه 100 % يه چيزي براي کنترل و فرستادن اطلاعات هستو الا بدون پردازشگر از اون هيچ کاري بر نمياد ...
راستي از اينجا که به نظر ميات ضخامتش خيلي کم باشه ولي اگه ضخامت داره ممکنه تراشه جي پي اسي باشه .
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
عرض کنم که اين شيء ضخامت چنداني نداره حدود 1 ميلي متر. من هم به اين موضوع فکر کردم که بدون باتري چطور مي تونه کار کنه ولي اون قسمت شبيه آنتنش شک منو زياد کرد. من هم نگران شدم و اون رو در مکاني گذاشتم که ...
باز هم ممنونم
[FONT=Times New Roman] در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
دوست من اين تراشه کوچک در فروشگاه ها براي جلوگيري از سرقت رو اشيا در مکاني غير قابل ديد نصب ميشه-در صورتي که شماره سريال جنس به کامپيوتر در هنگام فروش وارد نشه هنگام خروج دستگاه ردياب ازير ميزنه-
اونايي که شما ميگيد خيلي کوچکتر از اين هست و همچنين روش بار کد اون کالا هم کشيده شده ...
ولي اين ...
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
اين قطعه نه فرستنده است و نه گيرنده، تنها يک محرک است براي : زنگ يا چراغ اخطار. به علت حالت فيزيکي سيم هاي مسي در صورت عبور از فرکانس هم تراز با جنس ساخته شده ايجاد رزونانس مغناطيسي مي شود و در نهايت زنگ يا چراغ اخطار اعلام به وجود اين شي در محدوده مي کند، چيزي شبيه سيستم فلز ياب اما خاص اين قطعه. استفاده هايي که از اين قطعه مي شود:
در فروشگاه جهت جلوگيري از سرفت
در کتابخانه ها جهت نظم دهي به قفسه بندي کتاب ها
در ادارات گمرک جهت کد کردن محصولات
همينطور موارد جاسوسي نيز ممکن است اما تنها در حالي که ردياب مربوطه در فاصله اي حداکثر 4 تا 6 متري شي باشد نه بيشتر.