با سلام خدمت همه عزیزان
در مورد جن که همه اطلاع از وجود آنها داریم و نمیشه منکر آن شد که وجود ندارند من یک شخصی(پیر زنی) رو میشناسم که با جن ها در تماسه یعنی یک چاقو داره که تیز نیست فقط شکل چاقو و کارهای زیادی میتونه انجام بده مثلا رفع بعضی از دردها و بیماریها! گفتن شخصیت یک شخص یه اینصورت که یک لباس از طرف به این پیرزن میدین با چاقو رو لباس میزنه و میگه همچین آدمییه و هر سوالی که داشته باشید به غیر از چیزهای شخصی طرف به شما مگه(مثلا دوست دختر یا پسر داره معتاد و...)بدون اینکه شما چیزی از طرف بگید خودش میگه همه چیزو شندیم که یکی رو دعا تو خونشون گذاشته بودن بعد صاحب خونه رفته بود پیش این پیرزن و گفته از در میری داخل خونه زیر سومین موزایک دعا رو گذاشتن و طرف رفته بود دیده بود و اینکه قبلا پدرش اینکاره بوده و این چاقو از پدرش به این زن رسیده. یک سری قوانینی که داره اینکه که فقط زن میتونه داخل اتاق بشه یعنی برادر این پیرزن میشه گفت منشیه که یک آدم سبیل کلفت و عصبانیه که شوخی بردار نیست اون نمیزاره مرد داخل اتاق بره تو محیط اطراف خونش نباید به این پیرزن و کارش بخندی چون وقتی بری داخل میگه اعتقاد نداری و هیچی نمیگه و پولتو پس میده خیلی باحاله یعنی منصفه اگه لباس کسی که میبرین پیشش اعتقاد نداشته باشه میگه پولتو پس بدن

. اینم لازم دونستم بگم که دختر دائیم چند ساله تورنتو زندگی میکنه و یک جن از ایران با اون بوده و همیشه اذیتش میکرده لباسشو داده آوردن پیش این پیرزن گفته از ایران باهشه و چند ساله اذیتش میکرده بدون اینکه کسی چیزی بگه اینارو خودش میگه

بعد با چاقو به لباسش زده و دیگه قضیه تمام شده کسی اگه اطلاعات بیشتر از این پیرزن خواست یعنی خواست بره پیششش بگه.
یک دعا هست که من تو دانشگاه از دوستام شندیم که 4 نفر 1 نفرو با یک انگشت هر دست بلند میکنن به اینصورت که یک نفر که قرار بلندش کنن رو انگشت دراز میکشه و 4 نفر دو انگشت اشاره هر دستشونو میزارن زیر شونه و پاهای طرف دراز کشیده هر فرد یک طرف یکی زیر شونه انگشتاشو میزاره نفر بعدی زیر یک پا و به همین صورت طرف دیگر بعد یک دعا رو تکرار میکنن و طرف آروم از زمین جدا میشه دوستام این کارو کردن یک فرد 80 کیلویی روی انگشت بلند کردن
راستش قضیه اینجورییه جن ها زیر طرف و میگیرن بلند میکنن تو خونه دانشجویی من میخواستم از رو کنجکاوی دراز بکشم و منو بلند کنن که از دوستم پرسیدم معنی این دعا چی هست گفت یعنی پدر (اینشو یادم نیست کدوم بود پدر.پیر.بزرگ) جن ها مرده بیاین کمک دفنش کنیم(مو به تنم سیخ شد شب ساعت 2 بود داشتم سکته میزدم از ترس الانم دارم میگم مو به تنم سیخ شده 3:10 شب آخه از این حرفا میزنه کسی؟) گفتم من...مگه این کارو بکنم شانس ندارم جدی میبرنم دفنم میکنن دیگه ترسیدم. بیخیال شدم به حر حال کسی بازم جرعت کرد انجام بده بگه دعا رو بزارم براش فقط به هیچ وجه بسم ا...نباید بگید حتی تو فکر هیچکدام از 5 نفر نباید بگن
یک مورد دیگه که دوستام گفتن جن مراقب که وکیل میگن بهش میگفتن یک نفر هست برات وکیل میگیره(همون جن) بعد تا آخر عمر باهته معلوم نیست به چی بستگی داره که برای بعضی ها جن خوب میاد و برای بعضی ها جن بد خوب بیاد کمکت میکنه همه جوره از جفت کردن کفش گرفته تا ... بد بیاد ازیتت میکنه همه جوره از سیخ زدن بهت گرفته تا...(مثلا هی یک نفر با انگشت بزنت فکر میکنین چه مدتی میتونین تحمل کنین آخر دیوانه میشه آدم)در ضمن هیچ راه جدا شدن از وکیل نیست حتی با فوحش دادن وکیلت و...حتی ممکنه بدتر بشه بیشتر اذیت کنه.
یکی از بچه های دانشگاهمون وکیل داره شانسش خوب اومده شب خونه طرف دوستاش جمع شده بودن یکی به وکیل اون پسر فوحش داده بود خوب عواقب کار هم همه دیدن که شیشه قلیون یهو پودر شده بود انگار توش بمب بوده بعد لامپ مهتابی بالا سرشون پور نور شده بعد قرمز شده ترکیده ریخته رو سرشون و همه دوستان طرف همو بقل کردن از ترس و بعدم رفتن خونشون.
این تمامی داستان هایه واقیی بود که من دیدم و شندیم و میگم که جن وجود داره همان طور که ما وجد داریم.