تيجه نظر سنجي برنامه نود در باره طرفداران تيم ها
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
می دانستید که پرسپولیس از سال ۱۳۷۸ تا امروز فقط ۱ بار موفق به شکست استقلال شده است؟
می دانستید که پرسپولیس تا قبل از دربی ۶۱، چیزی بیشتر از ۸۵۰ روز است که طعم برد برد در دربی را نچشیده است؟
می دانستید که پرسپولیس تا قبل از دربی ۶۱، چیزی بیشتر از ۸۵۰ روز است که طعم برد برد در دربی را نچشیده است؟
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 6131 بار
- سپاسهای دریافتی: 15152 بار
samanrossonero نوشته شده:می دانستید که پرسپولیس از سال ۱۳۷۸ تا امروز فقط ۱ بار موفق به شکست استقلال شده است؟
برد در دربی یکی از دلایل محبوبیت یک تیم در بین هواداران است.دلایل متعددی برای محبوبیت یک تیم وجود داره مثلا شخصیت تیمی اخلاق جمعی غیرت مردم دار بودن و...که قربونش بشم پرسپولیس تمام اینارو دارد.در نتیجه پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم
ISTA OLSOON

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
در ضمن من و خیلی های دیگه هم نتونستن تو این برنامه شرکت کنند ، یکی از دوستام گولم داد گفت بخاطر دربی 90 پنجشنبه پخش میشه و من لحظه خداحافظی رسیدم به این برنامه و الا منم شرکت میکردم و به استقلال رای میدادم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 50 بار
- تماس:
سلام
آیا میدانستید که وقتی برای بازی نچندان مهم پگاه و پرسپولیس بیش از 90 هراز تماشاگر به ورزشگاه بیاد یعنی چی ؟
دیگه خودتان فکر کنید که اگر ورزشگاهی بیش از 200 هزار نفر هم در ایران بود در روز دربی حتما" همش قرمز بود...
چه ببری چه ببازی دوست داریم پرسپولیس
آیا میدانستید که وقتی برای بازی نچندان مهم پگاه و پرسپولیس بیش از 90 هراز تماشاگر به ورزشگاه بیاد یعنی چی ؟
دیگه خودتان فکر کنید که اگر ورزشگاهی بیش از 200 هزار نفر هم در ایران بود در روز دربی حتما" همش قرمز بود...
چه ببری چه ببازی دوست داریم پرسپولیس

تمام ناتمام من
برای تو پروانه ای به دست می آورم که در مهتاب مهتابی رنگ و در آفتاب مثال آفتاب باشد !
برای تو پروانه ای به دست می آورم که در مهتاب مهتابی رنگ و در آفتاب مثال آفتاب باشد !

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار