shadro نوشته شده:درسته ولي برادر خوبم اين که ميگي روحيه جنگي کاملا اشتباه وغير منطقيهBoyka نوشته شده:خوب تو همه جا ادمهایی پیدا میشن که بیخود گیر بدن تو سربازی هم بعضی ها مثل همینی که شما میگی به ناحق گیر میدن ولی به نظر من همین برخورد سخته که باعث میشه تو یه سرباز روحیه جنگی بوجود بیاد ...سربازي هزارو يک فايده داره ومهمترين فايدش اينکه قدر پدر ومادرتو ميدوني..................................
هدف اصلی سربازی چیه؟ اینه که هر سال کلی جونو بیارن از خانوادهاشون دور کنن که بهشون بگن قدر پدرو مادروتونو بدونید ؟؟
من نمیخوام بگم حرفه شما اشتباهه و خودم 100% با شما موافقم دوری از خانواده واقعا سخته یکی از نعمت های سربازی هم موضوعییه که شما بهش اشاره کردین ولی بالاخره یه جوون اوونم تو کشور ما که احتمال جنگ توش زیاده نباید بتونه تو مواقع اضطراری از پدر و مادر خودش محافظت کنه ؟ حالا اصلا بگیم قرار نیست جنگ شه یا اگرم بشه خود کشور به حد کافی قدرت و نیرو و .... داره. ما تا کی قراری با پدر مادرمون زندگی کنیم ؟؟؟ تا کی قراره دستمون تو جیبشون باشه ؟؟ 10 سال 20 سال بالاخره یه روزی میشه که اونا میرن !!!اینم یکی دیگه از نعمت های سربازیه که من میفهم قرار نیست تا اخر عمر مامانم با ناز و نوازش بیدارم کنه بگه پاشو پسرم صبحانه حاضره و.... یه روزی میشه که تو این اجتماع میمونم اگر نتونم رو پای خودم بایستم 1 هفته نشده نابود میشم البته من نمیگم هرکی سربازی نره زندگی براش خیلی سخته اصلا هم اینطور نیست ولی به عقیده من سربازی باعث میشه من و ادمایی که با من هم عقیده هستند به زندگی و به اینده واقع بینانه تر نگاه کنیم...

سربازي هزارو يک فايده داره ومهمترين فايدش اينکه قدر پدر ومادرتو ميدوني..................................