اعراب عاشق زندگی در تهران-مشهد و قم هستند!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

اعراب عاشق زندگی در تهران-مشهد و قم هستند!

پست توسط Mil@d »

به همان اندازه که برخي هموطنان ايراني شوق مسافرت به کشورهاي عرب همسايه را دارند، مردم اين کشورها نيز به برخي شهرهاي ايران به عنوان نقطه ايده‌آل خود مي‌نگرند.
به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناک»، در همين زمينه و در پي اعلام دولت امارات متحده عربي مبني بر اختصاص بودجه براي بالا بردن سطح رفاه در امارات، يک روزنامه چاپ عربستان با همکاري خبرنگاران عرب، نظر شهروندان سه کشور عربستان سعودي، امارات متحده عربي و عراق را در مورد نقطه ايده‌آل زندگي جويا شده است.

در اين نظرخواهي، شهروندان عربستان که بيشتر اهل استان‌هاي شيعه‌نشين القطيف، الاحساء و الدمام هستند، شهر مشهد را به علت آرامش و مناسب بودن هزينه زندگي شهر ايده‌آل معرفي کرده و اظهار داشته‌اند اگر بنا باشد به کشور ديگري مهاجرت کنند، به ايران خواهند آمد و ساکن مشهد خواهند شد.

اين گزارش مي‌افزايد: عراقي‌ها مشهد و قم را بهترين شهرها براي سکونت مي‌دانند، اما اماراتي‌ها از تهران به عنوان شهر ايده‌آل زندگي ياد کرده‌اند و از اينکه اتباع کشورهاي غربي را در آن نمي‌بينند، بسيار راضي و خشنود هستند.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

من که اصلآ دوست ندارم در جوار اعراب زندگی کنم...
دوست دارم همه جا هموطن ایرانی خودم رو با چشمای مهربونش ببینم...
:razz: :razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

راست مي گه من بچه ي قمم ، هرچي عرب و افغانه تو قمه... :lol: :lol: :lol: انصافا از 10 تا همسايه هاي ما 4 تاشون عربن :x :x
 [External Link Removed for Guests] 
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار

پست توسط armin7 »

ARABA ASHEGHE IRAN BASHAN!!!! FEKER NAKONAM,INA CHESHMASHON DONBALE DOKHTARAI IRANE,
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

جالبه مي گيم از اعراب بدمون مي ياد ولي رفتن به دوبي شده يه سنت واسمون !

بحث تركيه هم جدا !
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

من هم ساکن قم هستم ،ما توي قم که هر سه سانت به نيم سانت يه عرب و افغاني و س ي اه پوست مي بينيم حتي فکر کنم بيشتر از ما فارس زبونها هستند
لطفا به اينها بگيد خبري تو قم نيست و اصلا هم جاي خوبي براي زندگي نيست(بي خيال ما بشيد)
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط ali galdari »

خاك بر سر عربي كه عشق ايران رو داره. اين همه جا ...كشور قطعي كه نشده مثل ما ايرانيا نيستند كه نه پول داريم نه هيچ كشوري حتي سنگاپور شايد هم ساحل عاج رامون نمي دند
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

خاك بر سر عربي كه عشق ايران رو داره. اين همه جا ...كشور قطعي كه نشده مثل ما ايرانيا نيستند كه نه پول داريم نه هيچ كشوري حتي سنگاپور شايد هم ساحل عاج رامون نمي دند

کاربر گرامي ايران انقدرها هم بد نيست براي نمونه اب و هواي ايران و مردمان ايران و اثار باستاني ايران و حتي
غذاو فرهنگ اصيل ايراني براي اعراب بسيار قابل توجه است :-o
من خودم سال پيش با يک خانواده عرب اشنا شدم که باورتون نميشه عاشق طبيعت ايران و به خصوص برف بازي
بودند و اخرش هم رفتند پيست اسکي ديزين :)
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”