پوستر پير شدن احمدي نژاد طي سالهاي 84 تا 87

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پوستر پير شدن احمدي نژاد طي سالهاي 84 تا 87

پست توسط Mil@d »

در حاشیه دومین سفر استانی هیات دولت به استان مازندران، پوستری که در آن دو عکس از دکتر احمدی نژاد در سالهای 84 و 87 در کنار هم به چاپ رسیده بود در بین حضار پخش شد.
این پوستر نشان می دهد محاسن احمدی نژاد سفید و صورت او نیز شکسته تر از قبل شده است.
گفتنی است این پوستر عاطفی در تیراژ وسیع و توسط یک نهاد "غیرخصوصی" به چاپ رسیده بود.
این پوستر پیشتر هم در برخی محافل و سفرهای استانی توزیع شده بود.

[External Link Removed for Guests]

بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

آخي! طفلکي! :K:L
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

بنده خدا کمرش زیر مشکلات فلسطین خم شد ، خدا عجرش بده ....
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6844 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

انصاف هم چيزه خوبيه!
با اينكه انتقادات زيادي به كار دكتر وارده اما حتي زهرا اشراقي يكي از مخالفين سرسخت دكتر ايشون رو مردي بزرگ خطاب ميكنند.
ايشون در شهرستان ها خيلي عالي كار كرند اگر وضعيت ظاهري شهرها مد نظر شماست بايد بگم اون وظيفه ي شهرداري هاست در مورد وضعيت اقتصادي هم تحريم و فقط تحريم كمر اين مملكت رو شكست حالا برخي از سياست هاي احمقانه واقعا احمقانه رو فاكتور ميگيريم.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

کسي عکسي يا پوستري از پير شدن ملت در اين مدت 3 سال داره !!!!! :shock:
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

من مسائل سياسي و نظامي روز ايران و دنيا را به دقت دنبال ميکنم.

يک واقعيتي رو خارج از هرگونه تعصبي بايد بپذيريم.من احمدي نژاد رو يک بار خرداد 84 تو حسينيه ثارلله آبادان قبل از رييس جمهور شدنش ديدم.
جدا ميگم اصلا از غذاي سفره نخورد و با خودش غذا آورده بود.به شدت هم مذهبي بود و نماز طولاني داشت.
زيارت عاشورا و دعاي فرج و...که جاي خودش.بسيار هم خاکي بود.
براي من در آن زمان که نوجواني 18 ساله بودم جالب بود که اينچنين آدمي ميخواد رييس جمهور ايران بشه.

از منش خاصي که داشت خوشم اومد و بهش راي دادم.
الان هم اگر باهاش مخالفم فقط به دو دليله:

1.اقتصاد کشور را به يک عده اقتصاد دان با تجربه و خبره نمي سپارد تا فکري به حال اين تورم افسار گسيخته کنند.

2.سياست خارجي خوبي ندارد و تمام کشورهاي جهان را با برخي حرفهاي نسنجيده اش مثل محو اسرائيل از روي کره زمين و ...عليه ايران متحد کرده است.

وگرنه به همگي دوستان تضمين مي دهم اگر اين دو اشکال بسيار بزرگ را نداشت باور کنيد در تاريخ ايران تنها رييس جمهوري است که ريالي توي جيبش نمي رود.
حاضر به گرفتن حقوق رياست جمهوري نيست.
فقط و فقط به خاطر اصرار بيش از حد سپاه حفاظت انصارالمهدي که حفظت از جان رييس جمهور را بر عهده دارد از نارمک به خيابان پاستور موقتا تا پايان رياست جمهوري نقل مکان کرد.

کلا از نظر مالي کسي نمي تواند وي را به ذره اي سواستفاده از موقعيت اش متهم کند و تا الان هم کسي نتوانسته.

غذاي رياست جمهوري را نمي خورد و از منزل غذا مي آورد.

به شدت يه مهدويت معتقد است و در آغاز هر سخنش دعاي امام زمان را مي خواند حتي در سازمان ملل.

ولي اگر اشکالاتش را رفع نکند بعيد مي دانم مردم در خرداد ماه آينده به او راي دهند.

قليباف و خاتمي در کمينند.
  بی  
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

من هم خصوصيات آقاي احمدي‌نژاد رو كه darya.salar.milad, عزيز گفت تاييد مي‌كنم ، يادمه قبل از انتخابات ، براي سفري كه به عنوان شهردار تهران توسط شهرداري بجنورد ازش دعوت شده بود اونو آدمي خاكي و به زبان آميانه‌تر آدم باحالي ديدم ، بنده خدا صبح كه رسيده بود فقط نمازش رو خونده بود و بدون خوردن صبحانه توي جلساتي كه باشهرداري داشت شركت كرد ، به خاطر اينكه جلسه طول كشيد نهار رو هم نتونست بخوره و بين ساعات 4 تا 6 بود كه بايد مي‌رفت گرگان اگه درست يادم باشه ، نه صبحانه خورده بود ، نه نهار تازه يه چيز جالب‌تر اينكه بنده خدا ماشين هم نداشت كه بره ، فكر كنم روز پنجشنبه يا جمعه بود كه داشتيم واسه عصرانه مي‌رفتيم بيرون كه موبايل دائيم زنگ خورد ، شهردار بجنورد بود كه مي‌گفت بيا آقاي احمدي نژاد رو تا گرگان برسون ، اونجوري كه دائيم مي‌گفت توي راه بنده خدا داشته از گرسنگي ضعف مي‌كرده كه دائيم اون عصرانه‌اي رو كه قرار بوده ما بخوريم مي‌ده به ايشون .

جدا از مسائل مختلف به نظر من آقاي احمدي‌نژاد يكي از معدود كسائيه كه واقعا مي‌خواد به مردم خدمت كنه ، ، در مورد حرفي كه جناب darya.salar.milad, زدن در مورد اينكه اقتصاد رو به شخص خبره‌اي نميده بايد بگم وزير اقتصاد فعلي يكي فرد باسواد و به زبان ساده‌تر كاربلديه ، به نحوي كه تقريبا تمام اقتصاددانان ايراني چه منتقد و چه طرفدار دولت از انتخاب ايشون ابراز خوشحالي كردن ، در مورد سياست خارجي هم شايد تا حدودي حق با شما باشه اما نبايد نكات مثبت رو از نظر دور داشت ، منم تا حدودي با شما موافقم كه گفتن علني و صريح جمله‌ي محو اسرائيل از جهان كار اشتباهي بود اما اين فكر فكر اشتباهي نيست و يك روزي بايد اتفاق بيفته كه اميدوارم چندان دور نباشه

يا علي
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط PASARGAD »

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...

Darya salar MILAD, عزیز

معلوم میشه یا از دنیا بی خبری یا برای شما 300 میلیارد تومان { این پول از بوجه ی شهرداری صرف انتخابات مردمی آقای احمدی نژاد شد} پولی نیست.

:shock:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

PASARGAD,

من منش کلي احمدي نژاد را گفتم.چيزي را که با چشم ديدم.الحمدالله قوه تشخيص بدي هم ندارم.

تشخيص ريا از واقعيت چندان هم سخت نيست.

هرچند که اگر به خوبي توجه کنيد به اشکالات نيز اشاره کردم.

آن قضيه 300 ميليارد تومان هم اگر واقعيت داشت چرا ديگر به ان پرداخته نشد و به سرعت فراموش شد.

اگر اينطوره اصلا من هم دو هزار ميليارد تومان از بيت المال غارت کردم.!!!!!!!!!

زبون که استخوان نداره هر چقدر دوست داريم مي تونيم بگيم.

يادم رفت بگم 1999 ميليارد تومان غارت کردم.1 ميليارد هم گذاشتم تو خزانه تا خالي نمونه!!!!!!!!
  بی  
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

درورد بر torabi89... واقعا بايد حرفت را با طلا بنويسيم...

غذاي رياست جمهوري را نمي خورد و از منزل غذا مي آورد.

جالبه ، وقتي که قرمه سبزي مي خوره توي تلويزيون و همه جا جار مي زنند که رييس جمهور ايران قرمه سبزي خورد ، ولي وقتي سفره هاي رنگيني که پهن مي شه و پخش نمي شه را نمي بيني مي گي به به چه رئيس جمهوري داره ايران...

به شدت يه مهدويت معتقد است و در آغاز هر سخنش دعاي امام زمان را مي خواند حتي در سازمان ملل.

شمر و عمر هم نماز مي خوندند اما ...

کلا از نظر مالي کسي نمي تواند وي را به ذره اي سواستفاده از موقعيت اش متهم کند و تا الان هم کسي نتوانسته.

خرج هاي ميليون توماني (چه بسا ميليارد توماني) سفرهاي استاني و عکس هاي پوسترهاي اين مرد ( که موقع انتخابات تمام سياه و سفيد بود ولي دقيقا روز بعد از انتخابات رنگش کردند ) را حساب کنيد.

ولي اگر اشکالاتش را رفع نکند بعيد مي دانم مردم در خرداد ماه آينده به او راي دهند.

مطمئن باشيد حتما بهش راي مي دهند چون مردم ما هنوز کر و کور و لالند...

قليباف و خاتمي در کمينند.

من طرفدار شديد خاتمي ام.
من از خدا مي خوام که خاتمي هنوز روي حرفش باشه و توي انتخابات شرکت نکنه( چون در صورتي که شرکت کنه مطمئنا راي مي آره چون با افتضاحي که احمدي نژاد در مورد پوشش و حجاب جوان ها به بار آورد مطمئن باشيد اکثر جوان ها بهش راي مي دهند ، همين الان کلي از دانشجو ها و نهادها حمايت خودشون را اعلام کردند )

حالا چرا خاتمي نبايد شرکت کنه؟
چون با اوضاعي که احمدي نژاد براي کشور پيش آورده مطمئنا با آمدن خاتمي تمام مشکلات را روي سر دولت خاتمي خراب مي کنند پس نبايد خاتمي شرکت کنه....

مي تونم به جرات بگم 90 درصد طرح هاي بزرگ که داره الان افتتاح مي شه و به اسم دولت نهم و افتخاري ديگر از دولت خدمت گذار تمام مي شه در دولت خاتمي کليد خورده مثل پل روگذر درياچه ي اروميه ، آبرساني از سرشاخه هاي دز به قم و... ولي موقعي که احمدي نژاد اومد چون طرح ها ناقص بود و بعد از 4 سال احمدي نژاد کاملش کرد به اسم دولت خدمتگزار تمام شد

ولي تمام طرح هايي که احمدي نژاد تصويب مي کنه يک سري طرح هاي مزخرف مثل ساخت يک ورزشگاه که يک سوله است :???:

quote]
زبون که استخوان نداره هر چقدر دوست داريم مي تونيم بگيم.
[/quote]
تو را به خدا چشم هاتون را باز کنيد - چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد -

خدا به اين مملکت رحم کنه...[ :lol:
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”