نمایش جالب شبکه bbc:

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

Re: نمایش جالب شبکه bbc:

پست توسط ebrahim13552000 »

HZH نوشته شده:ebrahim13552000جان

بي انصافي نكن مثل اينكه دريا سالار برنامه ي ديشب رو ديده درباره غزه بود توي مصاحبه با اون ملعون اسرائيلي تا اون ملعون خواست پاي ايران رو بكش وسط مجري بهش اجازه نداد بر عكس صداي آمريكا كه يه عده احمق دور هم جمع مي شن درباره ايران چرت و پرت مي گن گفتگو بايد اين طور باشه يه موافق يه مخالف ولي دم اون ايراني گرم اون صهيونيست نيست و نابود كردتصویر

Darya salar MILADعزيز

بعضي از اونا دماغ نبود دسته بيل بود حق داشتن عمل كننتصویر

سلام
1)اين اول كاره .. شب درازه
2)ما بايد از اتفاقات 100 سال اخير كه خيلياش زير سر همين انگليسياست درس بگيريم.
3)در مورد داستان موش و گربه يه بار ديگه فكر كنيد ...ضرر نميكنيد.
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط HZH »

ebrahim13552000 نوشته شده:
HZH نوشته شده:ebrahim13552000جان

بي انصافي نكن مثل اينكه دريا سالار برنامه ي ديشب رو ديده درباره غزه بود توي مصاحبه با اون ملعون اسرائيلي تا اون ملعون خواست پاي ايران رو بكش وسط مجري بهش اجازه نداد بر عكس صداي آمريكا كه يه عده احمق دور هم جمع مي شن درباره ايران چرت و پرت مي گن گفتگو بايد اين طور باشه يه موافق يه مخالف ولي دم اون ايراني گرم اون صهيونيست نيست و نابود كردتصویر

Darya salar MILADعزيز

بعضي از اونا دماغ نبود دسته بيل بود حق داشتن عمل كننتصویر

سلام
1)اين اول كاره .. شب درازه
2)ما بايد از اتفاقات 100 سال اخير كه خيلياش زير سر همين انگليسياست درس بگيريم.
3)در مورد داستان موش و گربه يه بار ديگه فكر كنيد ...ضرر نميكنيد.

اتفاقا بي بي سي داره برنامه اي به اسم كاركار انگليس هاست پخش مي كنه فكر كنم امشب پخش مي كنه دوست دارم بدونم كه بعد از اون برنامه بازم فكر مي كني كاركار انگليس هاست
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

من از عده محدودی ازکاربران که شبکه هایی مانند
voa ,BBSPERSIAN را زیرسوال می برندوازانها
انتقادمی کنندیه سوال دارم:ایا شبکه ای یاسایتی
یا گروهی و حکومتی وانسانی وجود دارد که بدون
عیب ونقص باشد ؟ جواب %100 خیر،تنها خداوند
متعال است که به او کمال مطلق می گویند که دارای
هیچ عیب و نقص وایرادی نیست پس لطفا دنبال
بهانه های عجیب و غریب نگردید :x
وبا کمال احترام خدمت ان دسته از افرادی که از این
گونه برنامه ها وشبکه ها انتقاد می کنند عرض کنم
کمپانی BBC یا VOAبرای شما دعوت نامه نفرستاده
اگردوست ندارید نگاه نکنید :-P یه شبکه دیگه نگاه کنید ::ss
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام
:razz:
البته در بي عيب بودن خدا هيچ شكي نيست.ولي اصلا موضوع بحث عيب و نقص كار اين شبكه ها نيست بلكه دلايل ايجاد انها و اهداف پيدا و پنهان اين شبكه ها است.چطور ميشه باور كرد كه اونا براي ما دايه مهربونتر از مادر شدن و به فكر رشد وتعالي ما افتادن .يه داستان واقعي ميگم شايد روشن شديد:در سالهايي كه انگليس هند رو مستعمره كرده بود به يكي از افسران ارشدش در هند پيشنهاد عجيبي ميكنه كه اقا ما يكي از پاهاتو به قيمت راحتي در تمام طول باقيمانده عمرت ازت ميخريم به شرطي كه هر وقت خواستيم اونو به ما بدي.بعد از چند سال دولت اعلام ميكنه كه حالا وقت اداي معامله است .نقشه اي ميريزن و به اين افسر ميگن چون گاو در بين هندوها مقدس يه روز جلوي انظار يه گاو رو با لگد از خيابون دور كن و............................ .شورشي در شهر پديد مياد اينجاست كه اونا با دورويي ميگن كه اين كار از نظر ما محكومه واز اين حرفا و براي جبران اين كار و تسكين دل هندوها پاي اين افسر رو ظاهرا به اين جرم قطع ميكنن.
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

من از عده محدودی ازکاربران که شبکه هایی مانند
voa ,BBSPERSIAN را زیرسوال می برندوازانها
انتقادمی کنن

, عزیز

خودتو کنترل کن :eek: ..به اعصابت مسلسل باش ^:)^ والا عرض به حضورت انورت که بحث اینکه کدوم خوبه یا کوم بده نبود...ولی انصاف هم چیز خوبیه...اصلا تکنیک برنامه سازی و خبررسانی bbc نسبت به voa مثل تویوتا لکسوس به موتور سه چرخه های مخصوص حمل پیاز و سیب زمینی است.

VOA تنها برنامه جذاب و دیدنیش که من هیچوقت از دست نمیدم تفسر خبر جمشید چالنگی با نوری زاده و سازگارا در چهارشنبه شب هاست.بقیه اش مبارک صاحابش.

ولی BBs تو این 2 روز خدایی منفجر کرده ...تنوع و زیبایی شدید..من امیدوارم با ظهور BBC لایه ها و سانسور ها و تابوهای جامعه ما بشکند و اطلاع رسانی شکل واقعی خود را بگیرد.
چون من هر بار اخبار صدا و سیما را نگاه میکنم مجبورم با الجزیره و سایتهای معتبر خبری چک کنم ببینم راسته یا نه!
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط p920 »

تحركات مشكوك شبكه BBC فارسي
خبرگزاري فارس: معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع‌رساني در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: برابر گزارش‌هاي موثق واصله، متأسفانه شبكه فارسي زبان BBC انگلستان با هدف تهيه مقدمات فعاليت خود، اقدام به برقراري ارتباطات مشكوك و غيرموجه كرده و با ناديده گرفتن قوانين مربوطه، سعي در جذب برخي افراد معلوم الحال و برنامه‌سازي درباره موضوعات مشكوك دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، انجام فعاليت‌هاي غيرقانوني و ايجاد ارتباط با برخي افراد داراي سابقه فعاليت ضدامنيتي، مصداق بارز اقدام عليه منافع ملي يك كشور بوده و ادامه اين رويه، بيانگر انگيزه‌هاي سوء طراحان شبكه مذكور است.
در اين اطلاعيه آمده است: با توجه به تأمين مالي سازمان راديو و تلويزيون BBC توسط دولت انگلستان و سابقه منفي دولت آن كشور در نقض حاكميت دولت‌هاي مستقل و مداخلات استعماري آن، اين نگراني نزد افكار عمومي قوت گرفته است كه تأسيس شبكه تلويزيوني فارسي زبان BBC‌، در ادامه حركت مداخله‌جويانه و فرصت‌طلبانه دولت انگليس در امور داخلي و حاكميتي جمهوري اسلامي ايران و ايجاد نفاق و تشتت قومي و مذهبي ميان اقشار مختلف مردم شريف ايران و درتعارض با منافع ملي صورت گرفته است.
اين اطلاعيه‌ مي‌افزايد: در اين چارچوب ضمن درخواست هوشياري مردم عزيز ايران، از همه خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي تقاضا دارد نسبت به تحركات مشكوك و غيرقانوني شبكه تلويزيوني فوق و يا ساير شبكه‌هاي غيرمجاز، مراقبت‌هاي كافي را اعمال كرده و از اقدامات غيرمتعارف و خلاف رويه قانوني اجتناب ورزند.
انتهاي پيام/

چند تا عكس هم از اين شبكه برا ماهايي كه نمي خوايم ماهواره داشته باشيم هم بزاريد ! ببينيم چطوري باكلاسه؟
فقط تعداد thanks ها رو داشته باش!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

چند تا عكس هم از اين شبكه برا ماهايي كه نمي خوايم ماهواره داشته باشيم هم بزاريد ! ببينيم چطوري باكلاسه؟

به سایت [External Link Removed for Guests] مراجعه کنید می توانید پخش زنده برنامه را ببینید.البته نیاز به ف*ی*ل*ت*ر شکن دارید.
روی [External Link Removed for Guests] هم سرچ کنید برنامه مورد نظر موجود است.

یا علی.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

نکته ای که درباره BBC به ذهنم میرسد توهم توطئه و بدبینی بعضی از دوستان است.من تو این دو روزی که گذشته است حتی یک برنامه ضد نظام و امنیت ملی ندیده ام.دوستان دقیقا به چه برنامه ای معترضند که من ندیده ام؟ :?

ما ایرانی ها یک خاصیت داریم و آن هم ایراد گرفتن از هر چیزی است.

والا لاقل دو تا برنامه متنوع داره میذاره از دست این برنامه های کسل کننده نجاتمون داده است.
امیدوارم افت نکنه که با توجه به بودجه ای که پشت آن است بعید می دانم.
صدا و سیما اگر برنامه جذابی می گذاشت مردم جذب ماهواره نمی شدند.
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

يك سئوال تو برنامه كار انگليسي هاست عضي موارد عمدا حذف كردن مثلا ماجراي اقاي لاريجاني و نيك براون چرا؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

اینقدر از این حرفها بزنید تا باز هم CC فیلتر بشه! با این تفاوت که برادران چینی دیگه حال نمیدن!!
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

New Member

پست توسط alireza1984 »

هیچچیتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on alireza1984, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

با سپاس از همگی دوستان ولی یکم تاپیک داره خطری میشه...

تجربه تلخ ف*ی*ل*ت*ر جلوی چشم ماست...اگر میخواهید درباره بی بی سی بحث کنیم فقط به برنامه های پخش شده بپردازید...ولی وارد مناطق ممنوعه نشویم.

به عنوان کسی که این سایت را دوست دارم از همگی میخواهم جانب احتیاط را رعایت کنیم. :-o

چون تعصب در نظرات دوستان موج میزند و حاضر نیستیم حتی 1 سانتی متر از مواضع خود کوتاه بیاییم...به هر حال اشکال همگی ما ایرانیها در همین یک کلمه خلاصه می شود..تعصب

به نظرم ادامه این تاپیک به مصلحت سایت نیست :x
  بی  
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”