كره شمالی دوربردترین موشك خود را آزمایش می كند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 875
تاریخ عضویت: جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۷:۳۶ ب.ظ
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

كره شمالی دوربردترین موشك خود را آزمایش می كند

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

یك روزنامه كره جنوبی ، از اقدام احتمالی كره شمالی در سوار كردن قطعات دوربردترین موشك خود خبر داد و نوشت: این موشك تا پایان این ماه ، آماده پرتاب می شود .

به گزارش شبكه خبر به نقل از فرانس پرس از سئول ، روزنامه چوسون ایلبو ، به نقل از یك مقام دولتی كره جنوبی نوشت: نخستین و دومین قسمت از موشك تایه پودونگ - 2 ، ظاهرا با قطار به محل پرتاب در بندر موسودان - ری ، در ساحل شمال شرقی كره شمالی حمل شده اند.

این مقام افزود : ظاهرا راكت های نخستین و دومین مرحله از پرتاب ، اكنون درحال سوار شدن هستند ؛ انتظار می رود این موشك بعدا به سكوی پرتاب انتقال یابد و در حالت ایستاده به سمت بالا قرار گیرد و برای پرتاب آزمایشی كه زودترین تاریخ انجام آن 25 فوریه خواهد بود ، سوخت گیری شود .

این تاریخ مصادف است با نخستین سالگرد زمامداری لی میونگ -باك ، رئیس جمهوری كره جنوبی كه پیونگ یانگ ، وی را یكی از دشمنان سرسخت خود می داند ، چرا كه موضع محكم تری در قبال روابط مرزی دو كره در مقایسه با سلف هایش اتخاذ كرده است.

هنوز امكان تایید این گزارش وجود ندارد.
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”