کره شمالی موشک بالستیک خود را به کمک متخصصین ایرانی پرتاب می کند. این مطلب را روزنامه بریتانیایی The Times به نقل از رسانه های ژاپنی می نویسد.
به نوشته این روزنامه، اوایل ماه مارس هیئتی از تهران بمنظور ارائه کمک به متخصصین کره شمالی در پرتاب موشکی که احتمالاً از نوع "تپودونگ-2" می باشد، وارد کره شمالی شد. طبق اطلاعات رسانه های ژاپنی، در ترکیب هیئت ایران کارمندان بلندپایه موسسه تولیدکننده موشک و ماهواره های فضایی ایرانی حضور دارند.
به نوشته The Times، ایرانیان نامه "محمود احمدی نژاد" رئیس جمهور ایران را نیز تقدیم "کیم چن ایر" رهبر کره شمالی نمودند که در آن رئیس جمهور ایران بر ضرورت ادامه دادن به همکاری با کره شمالی در زمینه فناوری های فضایی تاکید کرده است.
---------------------------------------
زنده باد ایران و زنده باد ارتش ایران
کره شمالی موشک خود را به کمک ایرانیان پرتاب می کند
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
Re: کره شمالی موشک خود را به کمک ایرانیان پرتاب می کند
با درود
يك زماني ما ايرانيان به كمك كره ايها موشك پرتاب مي كرديم اما حالا اونا به كمك ما اين كارو ميكنن
جاي بسيار سپاس دارد
درود بر پارس
يك زماني ما ايرانيان به كمك كره ايها موشك پرتاب مي كرديم اما حالا اونا به كمك ما اين كارو ميكنن
جاي بسيار سپاس دارد
درود بر پارس
است كه ايران ويران

- سپاسهای ارسالی: 72688 بار
- سپاسهای دریافتی: 31682 بار
- تماس:
,
لطفالينک منبع رو ارسال کنيد، در غير اينصورت تاپيک حذف خواهد شد
لطفالينک منبع رو ارسال کنيد، در غير اينصورت تاپيک حذف خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: shiraz
- سپاسهای ارسالی: 67 بار
- سپاسهای دریافتی: 436 بار
- تماس:
اینهم لینک منبع من هیچ وقت اطلاعات نادرست در سایت قرار نمیدم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12309 بار
این ها همش جنگ روانی هست واقعا اینها ما رو بی شعور فرض کردن کره شمالی اگه کمکی هم بگیره از همسایه های نزدیک خودش مثل چین کمک میگیره نه ایران هر چند که ما میتونیم کمکشون کنیم ولی به دلایل سیاسی ازاین کار امتناع کنیم هرچند اگر هم بخواهیم کمک کنیم این قدر تابلو و اون هم با نامه و گل و شیرینی این کارو نمی کنیم
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
سلام دوستان من به که حقیقت داره با نداره کاری ندارم
من فقط از این لذت میبرم که دوست چینی که دارم با تعجب امروز به من گفت که این موضوع رو تو روزنامه های ژاپنی و چینی خونده
و خیلی براش جالب بود من خیلی احساس غرور کردم و بش گفتم ایرانی ها اینقدر با هوش هستند که اینکار رو بتونن بکنن
من فقط از این لذت میبرم که دوست چینی که دارم با تعجب امروز به من گفت که این موضوع رو تو روزنامه های ژاپنی و چینی خونده
و خیلی براش جالب بود من خیلی احساس غرور کردم و بش گفتم ایرانی ها اینقدر با هوش هستند که اینکار رو بتونن بکنن

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
خدمت دوستانی که خیلی احساس غرور میکنن:
این هم از اون دست شانتاژهایی است که گاهی برای خام کردن ما راه میندازن. مثل اون خبر "نفوذ به سیستم کنترل هلیکوپتر رئیس جمهور آمریکا" و غیره.
با این کار، از قبل ما را در لیست متهمان حوادث بعدی قرار میدن.
البته من قصد ناراحت کردن این دوستان رو نداشتم

این هم از اون دست شانتاژهایی است که گاهی برای خام کردن ما راه میندازن. مثل اون خبر "نفوذ به سیستم کنترل هلیکوپتر رئیس جمهور آمریکا" و غیره.
با این کار، از قبل ما را در لیست متهمان حوادث بعدی قرار میدن.
البته من قصد ناراحت کردن این دوستان رو نداشتم