و اکنون ! عرب ها تحلیل می کنند ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

Re: و اکنون ! عرب ها تحلیل می کنند ؟

پست توسط pedmehr »

HOGUO نوشته شده:
pedmehr نوشته شده:در اینکه اعراب در حق ایرانیان همیشه ظلم کردند که هیچ شکی نیست ... ولی هیچوقتم نباید حکومت هارو با همه ی مردم جمع ببندیم قبول کنید که ما ایرانی ها تنفری بعضا نا بجا در بعضی از موارد نسبت به یک قوم بیش از سیصد میلیونی داریم! بحث من سر اینه که چی شد که ملت مسلمان به اینجا رسیدن که بخوان کشورهای همدیگر رو فتح کنن به جای اینکه به فکر وحدت باشن. حرفی که خود امام هم خیلی روش تاکید داشت . من فقط از دید ایران نگاه نمیکنم . عربهایی که تا خر خره تجهیزات نظامی از آمریکا گرفتن که هدفی جز تهدید کشور ما هم نداره همینن! شیعه و سنی های پاکستان و افغانستان هم که دیگه جای خود دارن !

به نام خدا
با سلام
pedmehr عزیز بنده هم از همه اونها تنفر نداشتم و ندارم ولی اگه شما یه سر به این کشور های حاشیه زده باشی می بینی که رفتار مردمشون با ما تفاوت زیادی با حکومتشون نداره و من این موضوع که حکومت به طور مطلق از مردم جداست رو قبول ندارم . مامورین فرودگاه ، ادارات ، پلیس ، وحتی اونهایی که موقع زیارت به شما میرسن چیزی جدا از مردم اون ملت نیستند و برای بوجود اومدن تنفر در دل انسانها حتما لازم نیست که همه یک ملت سیصد میلیونی رفتار تنفر انگیز داشته باشن ازهمین ملت سیصد میلیونی حد اقل ده میلیون نفرشون آماده اند تا وقتی که شما برای یه لحظه سرتو برگردونی خرخرتو بجون چنانکه جویدن و دیدید در حالی که نه تنها به اونها بدی نکردیم که شایسته این باشه بلکه هروقت به کمک نیاز داشتن ما زود تر از خودشون برای کمک رسیدیم و چیزی که شما به عنوان حس انتقام جویی میبینی حاصل یک عمر رنجیه که به ما تحمیل کردن و میکنن در حالی که ما همیشه از اونها به عنوان دوست و برادر نام بردیم و در رسانه های رسمی نه تنها به اونها توهین نمی کنیم بلکه به اونها احترام هم میزاریم و حتی در همین سنترال کلابز هم و قتی که یکی از دوستان احساساتی میشه سریع بهش اخطار میدن اما یه سری به سایت های اونا بزنید ببینید چه خبره بعد بگید مردمشون از حکومتشون جداست . شاید بعضی از دوستان رعایت ادب و احترام را با سکوت در مقابل این همه ظلم اشتباه بگیرن اینکه از فتح اون کشورها برای پایان دادن به ظلمی که در حق ما و دیگران میکنن صحبتی به عمل بیاد که توهین نیست کسی نگفته باید همشونو بکشیم همین که به ظلمی که در حق ما و دیگران میکنن پایان بدیم و ظالمان رو مجازات کنیم کافیه کسی حرف از توهین به همه یا کشتن همه نزده . مثل زمانی که آقا رسول الله مکه رو فتح کرد و به اون درد چندین ساله پایان داد .

درود بر شما

بنده خودم دو سال در سوریه و الان سه سال هست که در امارات بسر میبرم ... تمام این حرفهاتون رو قبول دارم مخصوصا در مورد اعراب

خلیج ولی بحث اینجوری ها هم که فکر میکنید نیست که خیلی از اعراب میخوان خر خره ی مارو بجون ! ما مثکه رفته تو خونمون که واسه

خودمون زود جبهه و دشمن فرضی بسازیم! والا اینطور که شما میگی نیست دوست عزیز. قوم عرب هم هر چی باشه قوم

پیامبر و هم کیش ما هست و توجه داشته باشید دارید با چه ملت بزرگی اینجوری توهین میکنیم و با کینه و غرض اونارو وحشی و

سوسمار خور تلقی کنیم ! توجه داشته باشیم حس ناسیونالیستی یه چیزه و نژاد پرستی چیزه دیگری .... که به وضوح میشه اون رو

در حرف برخی از دوستان دید !
در روح و جان من میمانی ای وطن
New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

پست توسط kala »

بیخودی نیست مسلمون ها اینه وضعشون ! مثکه همه به خون هم تشنه ن ![/quote]

ما مسلمونها ... اینجوری بهتره ! ولی دوستان واقعا چرا باید اینجوریباشهکه حتی خود ما مسلمونها هم با خودمون مشکل داشته باشیم چه برسه باآمریکاو اسرائیل و غرب ... مهم ترین کاری که انگلیس تونسته تو این چند صدسالبکنه همین اختلاف و تفرقه ای هست که بین دول اسلامی انداخته !که واقعاهمباید بهشون آفرین گفت تو این زمینه ... سنگ تموم گذاشتن![/quote]

یک نکته اونم اینه که آیا واقعا اونها مسلمان هستند یا...؟
New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

پست توسط kala »

به نظر من که بهتر بجای اینکه به حکومت های بی اختیاری مثل بعضی از کشور های خلیج فارس بپردازیم بهتره راجع به مشکلات و ظلمهای تکان دهنده و سیاست های کثیف آمریکا و از اون مهمتر اسرائیل صحبت کنیم.
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: خرم آباد
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط sea man »

دوستان گلم درود
نخست اينكه " خليج فارس "، نه خليج!!!( pedmehr)
يه چيز هم يادمون نره ، وقتي عربهاي كرانه ژاييني خليج فارس و ساير دوستاشون مارو مسلمون هم نميدونن چرا اينهمه سنگشونو به سينه ميزنيم،اونا مارو آتش پرست!!!مجوس!!!رافضي و مرتد ميدونن
باور كنين در دسته بنديهاي اونا جايگاه ما پس از بودايي ها ،هندوها و بت پرستها و لاييكهاست ميگين نه برين از وهابيهاي عربستان بپرسين كه دستور ويراني بارگاه اماما رو ميدن
در باره دشمنيتشون با ما هم اينو بدونين كه اونا زندگي و همسايگي با مار رو به ما ترجيح ميدن، و يه چيز گريه آور:
همين عرب زبانان خودمون كه شاهد تجاوز ايران به ناموسمون(هم ما و هم بيشتر هم زبونهاي خودشون ) بودن پس از باخت تيم ملي ايران به عربستان چنان هلهله اي براه انداختند كه نگو ونپرس
به گلوي بريده امام حسين ، به جگر پاره امام حسن، به پهلوي شكيته فاطمه زهرا و به فرق شكافته مولايم علي دروغ نميگم
چنان خوشحالي ميكردن كه انگار ......
و من هيچ چاره اي نداشتم جز آنكه در گوشه اي غم پست فطرتي خايينين وطن فروشو در بغضم فرو بخورم و آرزوي روزي رو بكنم كه يكبار ديگه اونا حماقت كنن و به ايران حمله كنن تا اينبار نشونشون بديم يه من ماست چند من كره داره
اونايي كه اسراييل در چند جنگ چند روزه به فلان چيز خوري انداختشون ، بايد نيش دندان اين شير آسيا رو احساس كنند
دوستان،ايستادگي حزب الله رو با اعراب يكي ندونيين چون اونه استعراب شدن و عرب نژادي نيستن!
من چشم به راه روزيم كه وهابيون سوراخ موش هم گيرشون نياد
  باد ایران و  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”