استقبال ایران از روابط دوستانه با كشورها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

استقبال ایران از روابط دوستانه با كشورها

پست توسط hani1459 »

رئیس جمهوری اسلامی ایران به شبكه اِ بی سی امریكا گفت: هر كجا كه یك روابط خصمانه به دوستی تبدیل می شود موجب خوشحالی ما خواهد شد.

به گزارش واحد مركزی خبر، احمدی نژاد در گفتگو با شبكه تلویزیونی ای بی سی امریكا گفت: در 29 سال گذشته دولت های مختلف امریكا با مردم ایران مخالفت كردند، اكنون آنها می گویند كه ما این دشمنی را كنار گذاشتیم، این مساله خوب است و ما از چنین اظهاراتی استقبال می كنیم، دولتی كه تا همین دیروز می گفت كه من می خواهم تو را بكشم امروز می گوید كه نمی خواهم تو را بكشم.

رئیس جمهوری اسلامی ایران درباره هولوكاست نیز گفت: اگر واقعا رویدادی تاریخی است چرا می خواهند آن را تبدیل به مساله ای مقدس كنند كه هیچ كس درباره آن سئوال نكند و هیچ كس هم درباره آن تحقیق و مطالعه نكند.

وی ادامه داد اگرهولوكاست رویدادی تاریخی و مستند است پس چرا كشورهای غربی این قدر نسبت به رویداد تاریخی حساسیت نشان می دهند؟ آنها نمی خواهند كه درپوش برداشته شود اما من از آنها می خواهم كه اجازه تحقیق و مطالعه درباره (هولوكاست) را بدهند.

احمدی نژاد گفت: من كاملاً از آقای اوباما انتظار داشتم در كنفرانس ژنو شركت كند چه مساله ای مهمتر از تبعیض نژادی است.

رئیس جمهوری اسلامی ایران ادامه داد من فكر نمی كنم یا معتقد نیستم كه آقای اوباما از نژاد پرستی حمایت كند، با این وجود آقای اوبا باید در كنفرانس ژنو حضور می داشت و نژاد پرستی را به صراحت محكوم می كرد، همه ما باید همكاری كنیم تا به محو شدن نژاد پرستی كمك كنیم.

در ادامه مصاحبه اِی بی سی كه شبكه " اِی پی تی ان " آن را پخش كرد، بخش كوتاهی از مصاحبه بیستم مارس شبكه ای بی سی با باراك اوباما با موضوع فائق شدن بر اختلافات دیرینه پخش شد.

سپس ادامه سخنان رئیس جمهوری اسلامی ایران به این مضمون پخش شد كه ما خواهان صلح و امنیت همه هستیم و دوست داریم كه روابط بین الملل مبتنی بر عدالت و دوستی باشد، هر كجا كه یك روابط خصمانه به دوستی تبدیل می شود موجب خوشحالی ما خواهد شد.
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”