دولت مصر برادر سخنگوي حماس را بازداشت كرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 266
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۹:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: shiraz
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 436 بار
تماس:

دولت مصر برادر سخنگوي حماس را بازداشت كرد

پست توسط هوایی »

  گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، يك منبع امنيتي مصر امروز گفت: پليس مصر برادر "سامي ابوزهري " سخنگوي حماس را به خاطر مظنون بودن به ورود غيرقانوني وي به خاك مصر بازداشت كرد.
اين منبع افزود: پليس "يوسف ابوزهري " را در يك آپارتمان در شهر رفح مصر در مرز با نوار غزه بازداشت و از دوشنبه شب در شمال شبه جزيره سينا در بازداشت دارد.
به گفته اين منبع، پليس مصر مظنون به ورود يوسف ابوزهري از طريق يكي از تونل‌هاي ارتباطي ميان نوار غزه و خاك مصر است.
رژيم صهيونيستي از ماه ژوئن سال 2007 ميلادي نوار غزه را به محاصره شديد خود در آورده است و دولت مصر نيز به نوبه خود گذرگاه رفح در مرز خود با نوار غزه را به عنوان تنها گذرگاه ارتباطي فلسطينيان اين منطقه با جهان خارج بسته است و از ورود كالا و نيازهاي مردم نوار غزه و خروج زخمي‌ها و بيماران فلسطيني از نوار غزه به خارج براي درمان و تردد شهروندان فلسطيني از طريق گذرگاه رفح جلوگيري مي‌كند.
تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”