سوء استفاده رامسفلد از احساسات مذهبی بوش

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1297
تاریخ عضویت: شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

سوء استفاده رامسفلد از احساسات مذهبی بوش

پست توسط sand_fighter »

سرویس بین الملل تابناک - مجله آمريكايي جی کیو در آخرين شماره خود از يادداشت هاي دونالد رامسفلد وزير دفاع آمريكا از كتاب مقدس پرده برداشت .

جی کیو نوشت : رامسفلد با شناختي كه از بوش پسر داشت مي دانست كه بايد احساسات مذهبي رئيس جمهور را تحريك كند لذا در حاشيه گزارش هاي محرمانه كه براي رئيس جمهور ارسال مي شد جملاتي از " كتاب مقدس " را مي نوشت و اينگونه وانمود مي كرد كه وزارت دفاع آمريكا بر اساس تعاليم انجيل دست به لشكركشي به جهان زده است.

این مجله آمریکایی نوشت که :به نظر می رسد جرج بوش با استفاده از اين تعاليم وزير دفاع بود كه تروريسم را با " جنگ صليبي " اشتباه گرفته بود و دوبار از اين واژه در سخنراني هايش استفاده كرد.

رامسفلد در حاشيه تصويري از صدام كه براي بوش فرستاد ، اينگونه نوشت : "و خدا خواست كه نيكان روزگار ، سركشان را به خاك ذلت بنشاند." این جمله که بر گرفته از انجیل است فرضیه موجود را تقویت می کند.

او همچنین در حاشيه تصاويري از سربازان آمريكايي در عراق نوشت : "سربازان خدا سياه چهره هايي هستند كه نور ايمان از جبين آنها ساطع است و مركب هايشان به دوردست ها نگريسته و منادي آزادي و ازادگي هستند."
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 81
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶, ۸:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 731 بار
سپاس‌های دریافتی: 145 بار

Re: سوء استفاده رامسفلد از احساسات مذهبی بوش

پست توسط HOGUO »

به نام خدا
با سلام
دوستان مگه بوش احساسات مذهبی هم داشته
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”