زندگی اندوه بار نیلوفر 22 ساله افغانی مقیم ایران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

Re: زندگی اندوه بار نیلوفر 22 ساله افغانی مقیم ایران

پست توسط iran12345 »

نسيم فكرت از تجربه حضور خود در ايران مي گويد
در سال ۲۰۰۵ من ايران رفته بودم. نزديك مشهد، پليس راهِ است كه مسافرين را خصوصا افغانها را بسيار سخت تلاشى (بازرسى) ميكند. من خواب رفته بودم و يك دفعه موجه شدم كه پليس با لگد مى‌زند و صدايم مى‌كند: افغان، چقدر ترياك با خودت آوردى؟ بيا بينم چه دارى، پاشو، هرچه دارى با خودت بگير و بيا.
برخورد پليس آنقدر اهانت‌آميز بود كه من يك لحظه احساس كردم در سرزمينى هستم كه يا در آن انسان است انسانيت نيست و يا انسان است اما از انسانيت خبرى نيست. من را به غرفه‌اى انتقال داد و در آنجا تمام جانم را پاليدند. در غرفه دو نفر بودند يك مرد و يك زن. من يك دوربين عكاسى كوچك و لب‌تاپ و چند تا كتاب با خودم داشتم كه در راه مى‌خواندم. يك دفعه متوجه شدم كه دوربينم نيست. همان لحظه چيزى نگفتم، صبر كردم كه انجامش چه خواهد بود.
افسر پليس با خشونت گفت: هرچه دارى بيرون بريز. من دانه دانه وسايلم را بيرون مى‌كردم. وقتى چشمش به لب تاپم خورد گفت اين چيه؟ آها، كامپيوتر هم بلدى ها؟ كجا ياد گرفته، تو افغانستان كه چيزى نيست. حتما از جايى كش رفتى، ها؟
ادامه داد: ميدانى حمل كردن لب تاب بدون جواز ممنوع است. من اين را نگه ميدارم تا از يك مرجع قانونى براى حمل لب تاپت جواز بيارى.
ديدم هيچ چاره‌اى ندارد، مجبور شدم با جسارت با افسر برخورد كنم. من پاسپورتم را از جيبم درآوردم و ويزا را نشانش دادم، گفتم همه اين چيزهاى را كه من با خودم دارم مال شما من همين لحظه از همينجا برمى‌گردم و در كابل آن كسى كه در سفارت ايران به من ويزا صادر كرده از يخنش گرفته به مطبوعات مى‌كشم. نميدانم دو سه تا گپ قلمبه سلمبه ديگر هم برش گفتم و يك دفعه آن زن كه ظاهر او هم افسر پليس بود دخالت كرده گفت: آغا فكر ميكنم بار اول شماس كه ايران اومدين، اين همكار ما هميشه اينطورى با افغانها شوخى ميكنه، جدى نگير، بگير جمع كن برو به سفرت.
تا آن زمان از كمره‌ام خبرى نبود. وقتى گفتم دوربينم نيست، افسر پليس حرفی نزد. به من گفت برو بيرون نگاه كن شايد جلو اين غرفه از دستت افتاده. مرا خنده گرفت و فهميدم كه منظورش چيست. من رفتم بيرون غرفه و دوباره آمدم داخل. ديدم دوربينم را در گوشه چوكى گذاشته و به من ميگه، آغا مواظبت باش، دوربين به اين بزرگى را نمى‌بينى، ميترسم تو تهران زير ماشين نشوى.
من پاكستان زياد رفتم اما تحقير و اهانتى كه در ايران شدم در پاكستان نشدم. البته در ايران هم آدم‌هاى خوب و بد دارد. آدم‌هاى خوب شان حرف نمى‌زنند، خاموشند، آدم‌هاى بد شان وقتى حرف مى‌زنند، حرف شان دشنامند. مردم پاكستان به افغانها هرگز نمى‌گويند افغان يا افغانى، مى‌گويند كابلى. اما در ايران به افغانها، افغان هم صدا نمى‌كنند، پسوندى هم به آن اضافه مى‌كنند: پدر سوخته افغان. اين پدر سوخته افغان، كلمه بسيار ساده و روانى است كه بر سر زبان شان است.
دليلش هم واضح است. خون پاك ايرانى در رگ‌هاى اين مردم نرفته. در ايران وقتى يك بيمارى شيوع پيدا مى‌كند، مى‌گويند اين اپيدمى را افغانها از كشور شان آوردند. نميدانم تا چه حد حقيقت دارد ولى جنبه تبليغى و بار منفى اين قضيه بى‌حد زياد است.
در ايران سريال تلویزیونی مى‌سازند، نام بازيگرهاى شان را از مسخره‌گى مى‌گذارند: جمعه، دوشنبه، چهار شنبه. شايد فيلم "چهار خونه" در ایران، بیشترین بیننده را به طرف خود کشانیده باشد. اما اين براى كسانى كه آن فيلم را در ايران ساخته‌اند و از تلويزيون‌هاى شان مى‌بينند محسوس نيست كه اين فيلم چقدر باعث ايجاد نفرت و بدبينى در افغانستان نسبت به مردم و فرهنگ ايران خواهد شد. متاسفانه به جايى اينكه آنها بكوشند از اين طريق، همدلى و همسويى ايجاد كند باعث ايجاد نفرت و تفرقه ميان مردمان دو كشور مىشوند. آنها فكر نمىكنند كه روزى خود شان يا يكى از نزديكان شان به افغانستان سفر مىكنند و انتظار دارند افغانها ازش استقبال و برخورد خوب كنند.

منبع: افغان میتینگ

من هم به عنوان یک ایرانی برخوردهای اهانت آمیز رو با برادران افغانمیون محکوم میکنم اما گویی اینها فقط در ایران علیه افغانها انجام میشه و در هیچ گوشه ای از این کره خاکی چنین برخوردهایی با اونها نشده و مسخره کردن و رفتارهای اهانت آمیز تنها و تنها مخصوص ایران و مردم ایران هست باز هم میگم رفتارهای اهانت آمیز رو به شدت محکوم میکنم و اگه بی احترامی هایی هم شده من از طرف خودم و همه ایرانی ها معذرت میخوام و طلب بخشش دارم اما با ایرانی ها هم در کشورهای غربی چنین رفتارهایی میشه آیا باید ما هم ماتم بگیریم که چرا با ما اینطور برخورد میکنند؟

به امید رفع سوء تفاهم های به وجود آمده بین افغانها و ایرانی هاتصویرتصویرتصویر
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 276 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط night triper »

متن فوق روایتی است از شرح حال نویسنده توانای افغان

سرمقاله با زبانی تلخ تلاش میكند تا تضاد های فرهنگی و پس زمینه تاریك و تلخ ایرانیها را نسبت به عزیزان افغان نشان دهد گویا نویسنده از جنایات همین افغانها یا به قول نویسنده كابلیها در خراسان شرقی یا در همین پایتخت وشهرهای دیگر ایران خبر ندارد به هر روی گویا اجانبی قصد از هم گسیختگی و بر هم زدن روابط بین این دو كشور هم زبان را دارند
تصویر
[FONT=Times New Roman]منتظران مهدی بدانند حسین را منتظرانش کشتند!! 
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

وقتی نامی از یک «افغانی» برده می شود اولین تصویری که در ذهن يك ايراني ایجادمي شود چيست ؟

نمي دانم چرا بايد هر وقت طرح و برنامه ای کاربردی برای اشتغال نداشته باشند و چشمانشان به دیوار کوتاه
ما بيفتد و بیکاری جوانانشان را به گردن ما بیاندازند غافل از آنکه ما سخت ترین کارها را انجام می دهیم که هیچ کارگر ایرانی حاضر به انجام آن نیست. و حتی بی خبر از آنکه جمعیت مهاجر دومیلیونی، همچون هر جامعه ی دیگری به جرائم اجتماعی دست می زند و همین جرائم ما باعث شود پرونده های سنگین و متعدد دادگستری خود را در پشت جرائم ما مخفی کنند
آنچه امروز بر مهاجران افغانی در سرزمین ایران روا می شود، تاریخ مختومی است که از یک سو روایتگر ستم¬هایی است که بر افغان ها وارد شده و آنان را از سرزمین هایشان رانده و آواره ی مللی نموده که همچون برده از آنها کار می کشند و آنگاه وجودشان را مضر می دانند .................................................... و با آنکه بر ثروت های عظیم خدادادی نشسته اند، اما نه توان ..................................دارند و نه قادرند پناهگاه و مأمنی برای آوارگان هم کیش و هم-آیین و همسایه و هم¬تاریخ خود باشند

آيا ايرانيها که منادی دفاع از حقوق مظلومان(حقوق بشر) عالم هستند بایستی این آوارگان را که از جنگ و بی خانمانی گریزان شده¬اند، اینگونه به کار کشیده و آنگاه با بدترین وضع ممکن به مملکتشان باز گردانند. شايد در تفكر ايراني ما افغانيها اصلا بشر به حساب نميآييم كه حقوقي داشته باشيم

ـ دیروز (اسلام مرز ندارد) درب ورود مرزها را بر روی افغان ها باز کردند چون به نیروی کار آنها (به خصوص ناگزیر بودنشان در انجام کارهای سنگین با دستمزد اندک) نیاز داشتند.

..........................................................................

-در آينده نزديك(اسلام پيشرفت كرده سيم خاردار دارد )درب ورودي كاملا بسته و دربهاي خروجي كاملا باز مي شود.
در قانون مدنی ايران هست که هرگاه کسی در ایران متولد شود و 18 سال زندگی کند تابعیت ایرانی به او اعطا می گردد مگر این که خود بخواهد به تابعیت پدرش برگردد. در مورد افغان ها به این قانون خود هم پشت پامي زنند. خوب این قانون را با قوانین کشورهای غربی که بین 3 تا 7 سال است مقایسه کنید که کار به دادگاه می کشد و آخر ... اما در ایران قاضی هم ناسیونالیست است

ناسیونالیسم یا بهتر بگویم راسیسم نهفته در جان و فکر ایرانی ها که گمان می كنند یک ملت برتر هستند چنان که هيتلر هم ملت آلمان را برتر می دانست ................................................. ناسیونالیسم ایرانی یک بدل ناقص از نوع آلمانی آن است که متاسفانه حتی در افغانستان هم کسانی سخت به آن پای بند اند

منبع: افغان میتینگ

[COLOR=#000000]من هم با افکار نژاد پرستانه مخالفم اما بیشتر جملات بالایی احساسی و غیر منطقی هست و خواسته هایی دور از منطق رو در بر میگیره اما درباره نژاد پرست بودن بعضی از ما ایرانی ها بی ربط هم نگفته باید خودمون رو اصلاح کنیم و گرنه هیچ وقت به رشد معنوی و مدنی نمیرسیم.... 
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

ما هم با حضورشون ت ایران مخالف نیستسم ولی با حضور بدون ویزا و پاسپورت و انجام انواع جنایتها مخالفیم
در ضمن همچنین هم که ایشون تو مقالاتشون نوشته مفید نیستند ممکنه که در بعضی جاها مفید باشند و ضررهاشون به مملکت بیشتر از سودشونه
چه طور وقتی که می خواستند از ایران جدا بشند هم کیش و ائین نبودن
کلا من این جور حرفها تو کتم نمیره
یا باید قانونی وارد کشور بشند و اینقدر جرم نکنند و یا برای همیشه از کشور بیرونشون کنند اگر موضوع حمایته که سیاستهای ایران شبانه روز داره از ملت افغانستان عراق و فلسطین ولبنان حمایت میکنه!!
از نظر من این مطالب مظلوم نمایی بیش نیست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

وقتی دوباره اون کلیپ توذهنم میاد میخوام هر چی از دهنم درمیاد اینجا بار این افغانی ها کنم.نویسنده محترم نمیدونن که سالانه چند هزار تن موادمخدر رو همین برادرای افغان وارد کشور میکنن.اگه وضعیت بر عکس بود وما به جای اینها بودیم رفتارشون بدتر از این هم بود چه انتظاری از ما دارن.اینا اگه شرف داشتن نمیذاشتن امریکایی ها تو خاکشون رژه برن . :eek:
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain
Captain

پست توسط Present »

لاقل اگر یک جو غیرت داشتند و این همه که به زن و بچه هاشون تعارض میشه و بعد بمب بارونشون می کنند برای از بین بردن اطلاعات و افتضاحشون پیش خودشون می گفتند دشمن دشمن من دوست من است و حداقل با طالبانی ها می پیوستند هر چند که گرگ برادر شغاله

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

morteza_1234m نوشته شده:لاقل اگر یک جو غیرت داشتند و این همه که به زن و بچه هاشون تعارض میشه و بعد بمب بارونشون می کنند برای از بین بردن اطلاعات و افتضاحشون پیش خودشون می گفتند دشمن دشمن من دوست من است و حداقل با طالبانی ها می پیوستند هر چند که گرگ برادر شغاله

مگر طالبان فقط دشمن آمریکاست ؟
طالبان دشمن انسانیته دوست عزیز
قبل از اینکه استراتژی نظامی بدید کمی تامل هم کنید جای دوری نمیره .
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain
Captain

پست توسط Present »

, منظور این نبود که طالبان خوبه یا بده ولی چیزی که هست اینه که از زیر بار ذلت رفتن آمریکا بهتره چون لاقلش اینه که هموطن هاشون هستند
از همه دشمنهای بشریت بیشتر هم اسرائیل و امریکا هستند

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 940 بار

پست توسط vahid_kh »

متاسفانه مردم افغانستان به زير دست ماندن عادت كردهاند.!
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

پیشنهاد فرمانده پلیس ایران برای حضور قانونی افغان ها در ایران

سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی ایران( پلیس) پیشنهاد کرده که حضور افغان ها در ایران قانونی شود و آنها نیز تحت پوشش خدمات بیمه ای و مالی و سیاسی قرار بگیرند.

این اولین باری است که یک مقام ارشد ایران چنین پیشنهادی را مطرح کرده است. پیش از این دولت ایران تمام توان خود را بر اخراج مهاجران افغان متمرکز کرده بود ولی این برنامه ها موفقیت آمیز نبود.

آقای احمدی مقدم در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران با اشاره به طرح خروج افغان ها در دو سال پیش گفت :"نتیجه این طرح را دیدیم، مرغداری ها و گاوداری ها خوابید و زباله های شهرداری در خیابانها ماند."

دولت ایران در طول سالهای اخیر محدودیت هایی را بر اقامت و کار مهاجران افغان وضع کرده تا در چارچوب آنچه طرح بازگشت "داوطلبانه" خوانده شده، آنها را مجبور به بازگشت به کشورشان کند.

اما گزارش ها نشان می دهد که این برنامه ها موفقیت آمیز نبوده است و تعداد زیادی از کسانی که طبق برنامه دولت ایران به افغانستان فرستاده شده بودند، دوباره بازگشته اند.

پلیس ایران به عنوان بازوی اصلی انتظامی مسئولیت دشواری در این سالها داشته و همواره یک سر ماجرای اخراج افغان های مهاجر بوده اما اکنون فرمانده این نیرو می گوید: "اگر همه جانبه فکر نکنیم و صرفا بخواهیم پلیس را وارد میدان کنیم که با این موضوع برخورد شود، نتیجه مطلوبی به دست نخواهد آمد و زیر فشار بخش اقتصادی، مجبور می شویم که این افراد را بازگردانیم."

آقای احمدی مقدم تاکید کرده که "باید شاکر باشیم که افغانی ها در ایران نیروهای کاری هستند و سرشان به کار گرم است."

محدودیت های تحصیلی

سالهای اخیر محدودیت هایی در باره تحصیل اتباع خارجی و فرزندان آنها در مدارس وضع شده است و اتباع خارجی از جمله افغان ها و عراقی ها نمی توانند در مدارس تحصیل کنند.

البته دولت ایران در مواردی نیز شرایطی را برای ادامه تحصیل فرزندان اتباع افغانی در نظر گرفته بود که بر اساس آن خانواده های افغان با پرداخت مبالغی مجاز به استفاده امکانات مدارس ایران بودند.

گزارش ها نشان می دهد که این محدودیت مشکلاتی را برای خانواده های مهاجران افغان فراهم کرده است و اغلب افغان های مقیم ایران قادر به تامین مبالغ تعیین شده نیستند.

اخیرا نیز طرح تازه ای از سوی ایران مطرح شده است که بر اساس آن وزارت آموزش و پروش ایران با دولت افغانستان برای "تاسیس مدارس ایرانی- افغان در داخل افغانستان" مشارکت خواهد کرد. وزارتخانه های علوم و بهداشت نیز موظف شده اند زمینه حضور اتباع افغان و عراقی دارای اقامت مجاز در دانشگاهها را فراهم کنند.

در سالهای اخیر به این تصور دامن زده شده بود که در میان افغان های مقیم ایران جرم زیاد است ولی آقای احمدی مقدم این طرز تفکر را رد می کند و می گوید:"بین نرخ جرم در افغانها با متوسط جرم در بین اتباع ایرانی تفاوتی وجود ندارد و بالاتر نیست."

فرمانده نیروی انتظامی ایران تاکید می کند:" حتی اگر در آینده شرایط کشور افغانستان مطلوب شود، بخشی از افغان ها در ایران باقی خواهند ماند."

با این استدلال آقای احمدی مقدم نتیجه می گیرد که "تنها راه حل این مشکل حضور قانونی این افراد در ایران است."

فرمانده نیروی انتظامی می گوید که حضور افغان ها باید قانونی باشد و تحت پوشش وزارت کار و امور اجتماعی و همچنین پوشش امنیتی، سیاسی و مالی کشور قرار بگیرند.

bbc

Captain
Captain

پست توسط Present »

شما هم همین جوری می بینید؟
حسن2568
دو بار از پست بالا تشکر کرده
چطور تونستی عزیز

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

, من به نوسانات چند وقت اخير عادت كردم .تشكر ميكنم بعضي وقتها دوبار ثبت ميشه .وقتهائي هم شده كه ثبت نشده .در يك ساعت حضور درسنترال هم دست كم 10 تا 12 بار با اين جمله كه متاسفيم از اينكه انجمن موقتا غير فعال است مواجه ميشم بعضي وقتها هم از سايت اخراج ميشم و بايد دوباره رمز و آي دي وارد كنم .گاهي هم سايت غير فعال ميشه .برخي از اين مشكلات را در چند سايت ديگه هم شاهد بودم. به هر حال اميدوارم سرور جديد سايت بتونه اين مشكلات رو برطرف كنه
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”