محقق اعتياد ، معتاد شد !!!
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
محقق اعتياد ، معتاد شد !!!
جم آنلاين: زني در دادگاه خانواده گفت: شوهرم در زمينه افزايش اعتياد در جامعه ، تحقيقاتي انجام ميداد اما بعد از 3 ماه خود نيز معتاد شد و به همين دليل خواهان جدايي از او هستم.به گزارش فارس ، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي نجفي رئيس شعبه 234 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.اين زن در حضور قاضي اين پرونده با بيان اينكه از اين وضع خسته شدهام چرا كه ديگر تحمل اعتياد شوهرم را ندارم، گفت: ميخواهم با جدايي به اين زندگي نكبتبار پايان داده و شوهرم را به حال خود رها كنم.وي با اشاره به اينكه يك فرزند 5 ساله دارم كه حضانت او را نيز خود بر عهده ميگيرم، ادامه داد: شوهرم قدر زندگي سالم خود را ندانست و به دليل اينكه بسيار مرفه بود و در زندگياش مشكلي نداشت، براي خود، مشكل تراشيد.زن بار ديگر در مقابل قاضي اين شعبه لب به سخن گشود و گفت: شوهرم بايد از اين پس، تنها زندگي كند و همه از جمله من، از او فاصله بگيريم چرا كه او با آگاهي معتاد شده و سزايش همين است.وي با اشاره به اينكه شوهرم تحصيلكرده است، افزود: او به شدت از موضوع اعتياد متنفر بود و طي تحقيقاتي كه در اين زمينه داشت، خود به دام آن افتاد؛ ما در زندگي مشتركمان هيچگونه مشكلي نداشتيم به طوري كه همه در اين خصوص متعجب بودند ولي بعد از تحقيقات شوهرم در خصوص اعتياد، او خود معتاد شد و من بعد از 3 ماه تحمل اين موضوع ميخواهم از او جدا شده و تنهايش بگذارم.قاضي اين شعبه بعد از شنيدن اظهارات زن، حكمي مبني بر طلاق صادر نكرد و حضور مرد را براي جلسه آينده خواهان شد.
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال

- محل اقامت: خانه
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 98 بار
Re: محقق اعتياد ، معتاد شد !!!
پس خیاط افتاد تو کوزه
تو حرفت را بزن …چکار داري که باران نمي بارد
اينجا سالهاست که ديگر به قصه هاي هم گوش نمي دهند
دست خودشان نيست
به شرط چاقو به دنيا آمده اند
و تا پيراهنت را سياه نبينند…
باور نمي کنند چيزي از دست داده باشي
اينجا سالهاست که ديگر به قصه هاي هم گوش نمي دهند
دست خودشان نيست
به شرط چاقو به دنيا آمده اند
و تا پيراهنت را سياه نبينند…
باور نمي کنند چيزي از دست داده باشي

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: محقق اعتياد ، معتاد شد !!!
متاسفانه زنش به جای اینکه کمکش کنه تا ترک کنه ...
البته معتاد تا زمانی که خودش اعتیاد خودش رو قبول نداشته باشه و از اعتیادش لذت ببره و و معتاد بودنش رو انکار بکنه و به عجز نرسیده باشه می توان گفت ترکش غیر ممکنه
متاسفانه تو مملکت ما همه به چشم خلافکار به یک معتاد نگاه می کنند در حالی که یک معتاد یک فرد مریض می باشد که 80 در صد و یا شاید بیشتر بیماریش بیماری روحی روانی هست نه جسمی چون در مدت کوتاهی میتونه حالت بهبود رو پیدا کنه ( جسمی ) ولی روحی بسیار زمان بر هست و مشکل ترک بر می گرده به عوارض روحی و روانی بعد ترک نه جسمی .
من اگر جای قاضی باشم این خانم رو راهنمایی می کنم به این که چند بار در جلسات باز گروه معتادان گمنام شرکت کنه چون تنها کسانی که میتونند به معتاد هنگام ترک کمک کننند اطرافیان و خانواده درجه 1 هستند که در این جلسات و جلسات خانوادگی روش برخورد با معتاد رو یاد می گیرند که چگونه باید باهاش رفتار کنند .
این خانم فکر میکنه که شوهرش هیچ مشکلی نداشته و الکی رفته معتاد شده در حالی که در پشت این فاجعه، ریشه های فراوانی خوابیده است .
البته معتاد تا زمانی که خودش اعتیاد خودش رو قبول نداشته باشه و از اعتیادش لذت ببره و و معتاد بودنش رو انکار بکنه و به عجز نرسیده باشه می توان گفت ترکش غیر ممکنه
متاسفانه تو مملکت ما همه به چشم خلافکار به یک معتاد نگاه می کنند در حالی که یک معتاد یک فرد مریض می باشد که 80 در صد و یا شاید بیشتر بیماریش بیماری روحی روانی هست نه جسمی چون در مدت کوتاهی میتونه حالت بهبود رو پیدا کنه ( جسمی ) ولی روحی بسیار زمان بر هست و مشکل ترک بر می گرده به عوارض روحی و روانی بعد ترک نه جسمی .
من اگر جای قاضی باشم این خانم رو راهنمایی می کنم به این که چند بار در جلسات باز گروه معتادان گمنام شرکت کنه چون تنها کسانی که میتونند به معتاد هنگام ترک کمک کننند اطرافیان و خانواده درجه 1 هستند که در این جلسات و جلسات خانوادگی روش برخورد با معتاد رو یاد می گیرند که چگونه باید باهاش رفتار کنند .
این خانم فکر میکنه که شوهرش هیچ مشکلی نداشته و الکی رفته معتاد شده در حالی که در پشت این فاجعه، ریشه های فراوانی خوابیده است .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم