
در پی اعزام دو رزمناو ایرانی به دریای مدیترانه و در نزدیکی اسراییل ، لیبرمن وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی این اقدام را تحریک آمیز دانست .
به گزارش ریانوستی ، لیبرمن در این سخنرانی گفت دو رزمناو ایرانی بزودی از کانال سوئز عبور کرده و به بنادر سوریه میروند . وی در ادامه این اقدام نیروهای مسلح ایران را تحریک آمیز دانست و گفت ، این اقدام نشان میدهد اعصاب و اعتماد به نفس ایران روز به روز در حال تقویت شدن است .
به گزارش خبرگزاری ملی اسراییل چندی پیش ایران اعلام کرده بود رزمناوهای خود را به نزدیکی اسراییل و در بنادر سوریه مستقر خواهد کرد .
ماه گذشته نیز خبرگزاری های ایران خبر داده اند ایران در قالب یک مانور یک ساله قصد استقرار ناوهای خود از دریای سرخ تا دریای مدیترانه را دارد .
این اقدامات در حالی اتفاق میافتد که حزب الله لبنان نیز نسبت به وقوع جنگ در منطقه هشدار داده و تمامی نیروهایش را به حال آماده باش در آورده است .
ریانوستی









