به گزارش شبکه ایران به نقل از روزنامه دیلیمیل، انتشار تصاویر جدیدی از بدرفتاری پلیس انگلیس با یک زن 59 ساله انگلیسی جنجال زیادی به پا کرده است.
بنا بر این گزارش، تصاویر جدیدی که توسط دوربین مدار بسته یک ایستگاه پلیس در سال 2008 گرفته شده و به خاطر سانسور رسانههای انگلیسی به تازگی بعد از 2 سال در اینترنت منتشر شده است، افسر پلیس این ایستگاه را نشان میدهد که یک زن 57 ساله انگلیسی را پس از ضرب و شتم شدید، همچون یک عروسک پارچهای کشانکشان به داخل سلول بازداشت کشانده و به داخل آن پرتاب میکند.
دیلی میل افزود: بنا بر آنچه که در تصاویر ویدیوئی مشخص است، زن مضروب از شدت برخورد بیهوش شده و از چشم چپ وی، خون بر روی زمین پاشیده میشود.
پس از لحظاتی از این موضوع، این زن که آشفته و بیرمق به نظر میرسد تنها میتواند خود را به دیوار سلول خود برساند و به آن تکیه بزند و با فشار دادن دکمه تماس فریاد بزند: "من زخمی شدهام، لطفاً..لطفاً کمک کنید..!"
"پاملا سامرویل" که اکنون 59 سال دارد یک پژوهشگر بازار است و اکنون بر اثر این برخورد خشن و صدمهای که به او وارد شده، به جراحی آب مروارید چشم نیاز پیدا کرده است.
دیلیمیل در ادامه آورده: پلیس به خاطر خوابیدن این زن در اتومبیلش، این زن را که از ارائه تست الکل امتناع کرده، بازداشت نموده و این چنین با وی برخورد کرده است.
براساس این گزارش، انتشار این تصاویر، تردیدها در خصوص علت مرگ روزنامه فروشی که سال گذشته و در جریان اعتراضات به اجلاس گروه 20 از سوی پلیس به زمین پرتاب شد و درگذشت را افزایش میدهد.
این روزنامه افزود: سامرویل اعلام کرده که برای اولین باری بوده که به یک ایستگاه پلیس پا گذاشته و شاید پیش از آن تنها به خاطر نداشتن قبض پارکینگ، با پلیس سرو کار داشته است.
وی تصریح کرده است: من تنها یک زن عادی، میانسال و کاملاً آرام از طبقه پایین هستم که مطلقاً کار اشتباهی انجام نداده بودم اما برخوردی که با من شد واقعاً شگفتآور بود. این برخورد تنها در یک کشور مبتنی بر دیکتاتوری رخ میدهد.
تصاویر کامل این برخورد وحشیانه در [External Link Removed for Guests] منتشر شده است.

[FONT=Arial,sans-serif][COLOR=#NaNNaNNaN]

بيتربيتا...

بيتربيتا...