روز پایان جهان از دید واعظ آمریکایی ! (+عکس)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

روز پایان جهان از دید واعظ آمریکایی ! (+عکس)

پست توسط airplane »

یک واعظ مسیحی آمریکایی در اظهاراتی عجیب و جنجالی پیش بینی کرد که جهان در کمتر از یک ماه دیگر به پایان می رسد.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه ایندیپندنت، "هارولد کمپینگ" در اظهارات عجیب خود گفت : تاریخ 21 می ( 31 اردیبهشت ) ساعت 6 عصر زمانی است که جهان به پایان می رسد .

مسیحیان معتقدند که در زمان پایان جهان حضرت عیسی مجددا ظهور می کند و کمپینگ در اظهارات خود می گوید که در تاریخ ذکر شده پیامبر مسیحیان مجددا ظهور خواهد کرد.

به گفته این واعظ آمریکایی در آن تاریخ دو درصد از مردم جهان به بهشت می روند و مابقی ساکنان زمین نیز به مکان دیگری منتقل می شوند.

به نوشته ایندیپندنت، هر چند در گذشته نیز مبلغان زیادی از نزدیک بودن پایان جهان سخن گفته اند که اصلی ترین مورد آن آغاز سال 2000 میلادی و 2012 است اما گویا مردم آمریکا این پیام کمپینگ را جدی گرفته و در بزرگراه های برخی از ایالات های آمریکا بیلبوردها و نوشته هایی از سخنان او به چشم می خورد.

[External Link Removed for Guests] 

که هم اکنون 81 سال دارد و در سنین جوانی نیز به کار فنی اشتغال داشته از طریق یک شبکه رادیویی محلی پیام خود را مخابره کرده است.

این شبکه رادیویی که بیشتر تولیدات آن برنامه های مذهبی است به 48 زبان دنیا برنامه پخش می کند. همین امر موجب شده تا کمپینگ بتواند هواداران زیادی را در سراسر جهان برای خود دست و پا کند.

بیشترین هوادارن کمپینگ در کشورهای روسیه، افریقای جنوبی و ترکیه زندگی می کنند. این واعظ آمریکایی می گوید: بعد از 70 سال مطالعه انجیل روشی ابداع کرده ام که با استفاده از ریاضیات اتفاقات آینده را پیش بینی کنم.

بر همین اساس کمپینگ می گوید : تاریخ 21 ماه می را از آن رو پایان تاریخ اعلام کرده ام چون این روز 722 هزار و پانصدمین روز پس از تاریخ اول آوریل 33 سال پس از میلاد حضرت مسیح است. این تاریخ روزی است که حضرت مسیح را به صلیب کشیده اند. و عدد 722 هزار و 500 از ضرب سه عدد مقدس پنج، 10 و 17 به دست آمده است (البته این اعداد را باید دوبار در هم ضرب کنید). زمانی که من این عدد را بدست آوردم تصمیم گرفتم تا آن را به اطلاع مردم جهان برسانم.

آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

Re: روز پایان جهان از دید واعظ آمریکایی ! (+عکس)

پست توسط airplane »

البته دوستانی که در مورد فراماسونری تحقیقاتی دارند حتما از معنی این اعداد و اللخصوص عدد 33 چیزهایی می فهمند.

دوستان به تاپیک زیر حتما سری بزنن

تفسیر عددی قران کریم و احتمال سقوط اسراییل در سال 2022

2022-t64943.html

یا
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

والا اگه بجای 33 میگفتن 17 هم بازم میگفتین که 17 هم عدد مقدس ماسونر هاست!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط airplane »

دوست عزیز از شما دعوت میکنم که چند ساعت وقت برای مطالعه در مورد ماسونها انجام بدین مطمئنا نظر شما عوض می شه. :razz:

برای شروع این سایت خوبه

New Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پست توسط hawk »

اين انسانها هستند كه به يك عدد يا شئي يا هرچيز ديگه شخصيت ميدن ، به سايتي كه دوست عزيزمون دادن مراجعه كنيد ؛ پشيمون نميشيد من قبلا با اين سايت آشنا شده بودم و از مطالبش خيلي استفاده كردم خيلي كمكم كرد ....
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

حاجی ما که هنوز داماد نشدیم،پس زودتر دست بکار بشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط mobile_nazari »

:lol: بابا 31 اردیبهشت واممو میدن. تو وقت گیر آوردی تو 365 روز سال :lol:
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
دلیل: ویرایش شد ....
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”