کشته شدن 24 نظامی ترک در جنوب شرقی ترکیه در پی حمله به پ ک ک

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

کشته شدن 24 نظامی ترک در جنوب شرقی ترکیه در پی حمله به پ ک ک

پست توسط رضا کلاه سبز »

رسانه ها از کشته شدن 24 سرباز ترکیه در درگیری با اعضای حزب کارگران کردستان این کشور موسوم به پ.ک.ک خبر دادند.

به گزارش مهر، شبکه تلویزیونی ان تی وی در خبری اعلام کرد که 24 نظامی ترکیه در حملات شورشیان کُرد کشته شدند.

نیروهایحزب غیر قانونی و منحله کارگران کردستان ترکیه که از آنها به عنوان پ. ک.کنام برده می شود طی حملات خود 24 سرباز ارتش ترکیه را کشتند.

اینحملات در حالی است که اخیراً مقامهای ترکیه از جمله رجب طیب اردوغان نخستوزیر و احمد داود اوغلو وزیر خارجه این کشور درباره ادامه حملات آنها ازخاک عراق به نظامیان این کشور هشدار داده بودند.

ترکیه از گذشته باگروههای کرد ساکن در کوههای قندیل در شمال عراق درگیر بوده و حضور اینگروه در شمال عراق تنشهایی را بین دو کشور در پی داشته است.تصویر
تصویر
Novice Poster
Novice Poster

Re: کشته شدن 24 نظامی ترک در جنوب شرقی ترکیه در پی حمله به پ

پست توسط رضا کلاه سبز »

عزیزان حدود 18 زخمی هم دادن اون جور که من خبر ها رو دنبال کردم اوضاع بسیار بحرانی است
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

در پی درگیری‌هایی که از شب گذشته در بخش «چوکارچا» منطقه «حکاری» میان نیروهای نظامی ترکیه و گروه «پ.ک.ک»، آغاز شد تا ظهر امروز، 26 تن ازنیروهای ترکیه کشته و 22 نفر هم مجروح شدند.

تصویر 
به گزارش «تابناک»، به دنبال این حملات، سربازان ارتش ترکیه، صبح چهارشنبه درتعقیب اعضای «پ.ک.ک» وارد خاک عراق شدند. آن‌ گونه که خبرگزاری کردزبان«فرات‌نیوز»، گزارش داده، «یک گردان» از کماندوهای ترکیه از مرز گذشته و وارد خاک عراق شده‌اند. همچنین نزدیک هجده نفر از اعضای «پ.ک.ک» و شمار بسیاری از غیر نظامیان هم در حملات ارتش ترکیه کشته شده‌اند.

تصویر  پیش از این اقدام، اعضای حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) به یک مرکز نظامی ترکیه در جنوب شرقی این کشور در نواحی مرزی عراق حمله کرده و به گزارش منابع امنیتی ترکیه، دست‌کم ۲۴ پلیس و سرباز این کشور را کشته بودند.

این حمله‌ها هم زمان با سلاح‌های سنگین و از جانب هشت گروه از ساعت یک نیمه شبآغاز شد و تا ظهر امروز ادامه داشت. نیروهای ترکیه نیز در مقابل، دامنه حملات خود را از مرزهای ترکیه فراتر برده و به درون کردستان عراق واردشدند.

بنا بر این گزارش، شدت این حملات به اندازه‌ای بود که فضای رسانه ای ترکیه را تحت‌الشعاع خود قرار داد. بیشتر سیاستمداران نسبت به این مسأله واکنش نشان دادند. احزاب گوناگون با تشکیل نشست‌های فوق‌العاده به بررسی ابعاد این موضوع پرداخت و درباره آن موضع‌گیری کردند. همچنین«نجدت اوزل»، رئیس نیروهای مسلح این کشور برای بررسی و کنترل عملیات شخصا در محل حاضر شد.

تصویر  از این رخدادها، ورود و خروج به شهر چاکاریا از طرف مسئولان تحت کنترل قرار گرفته و نیروهای نظامی ترکیه با عملیات زمینی و هوایی به تعقیب ودرگیری با «پ.ک.ک» پرداختند. از مهمترین بخش‌هایی که درگیری در آن بیشتر به چشم می‌خورد، دهکده «کازان» و منطقه «صابیر» و کوه‌های پیرامون است.

تصویر 
درهمین باره، اردوغان موضعگیری کرد و گفت: «برای کشته شدگان طلب رحمت می‌کنم و امیدوارم مجروحان حادثه هر چه زودتر شفا یابند. به خاطر این رخداد،مجبور شدم تا سفر رسمی خودم را به قزاقستان لغو کنم.
 تصویر 
اوادامه داد: «دوستان و دشمنان باید به خوبی بدانند که ما چنین حملاتی راهرگز تحمل نخواهیم کرد، بلکه ما تا آخرین نفس در برابر این حملات ایستادگی می‌کنیم».

تصویر 
آخرین گزارش‌ها حکایت از این دارد که پیشروی نظامیان ترک در خاک عراق، همچنان ادامه دارد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 126 بار

پست توسط astara »

26كشته و22زخمي در يك روز از دومين ارتش ناتو .قابل توجه منتقدين عمليات سپاه در شمال غرب كشور
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط mobile_nazari »

ما هم خیلی شهید دادیم . چرا نسل این شورشیها رو قطع نمیکنن . از کجا تقویت میشن اینها ؟
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط رضا کلاه سبز »

سپاه و ارتش ترکیه باید هم کاری بسیار شدیدی با هم داشته باشن من یه کلیپ دیدم شورشی ها کمین کرده بودن واسه سرباز های ترکی بیچاره سرباز ها فقط می خوردن
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6735 بار
سپاس‌های دریافتی: 12115 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

:shock: :shock: سپاه ؟ و ارتش ترکیه ؟! مگه ترکیه هم سپاه داره ؟!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2089 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

Mohammad 1985 نوشته شده::shock: :shock: سپاه ؟ و ارتش ترکیه ؟! مگه ترکیه هم سپاه داره ؟!

منظورش سپاه ایرانهتصویر
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”