چگونگیUPLOADکردن عکس روی مطلب captain pilot

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

چگونگیUPLOADکردن عکس روی مطلب captain pilot

پست توسط GHAZALAK88 »

با سلام خدمت دوستان من یه مشکل حاد دارم هر کی میتونه منو کامل واگه شد بصورت تصویری راهنمایی کنه چطور عکس بزارم رو مطلب البته گذاشتن عکس بصورت لینک رو بلدم ولی عکسو نمیدونم چطوری بزارم
از اون گذینه پایین add image toهم استفاده کردم ولی نشد اگه میشه از طریق سایت irupload منو راهنمایی کنید تصویر
hاگه کاپیتان کمی از وقتشو در اختیار این سوال من قرار بده ممنون میشمتصویر
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34091 بار
تماس:

Re: چگونگیUPLOADکردن عکس روی مطلب captain pilot

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070c0]GHAZALAK88   تصویر
درود بر شما تصویر

برای این منظور ابتدا به آدرس اینترنتی [External Link Removed for Guests] مراجعه نمائید. در صفحه نخست 5 درگاه ورودی و انتخاب عکس با عنوان Browse را مشاهده مینمائید. با کلیک بر روی گزینه Browse پنجره ای تحت عنوان File Upload با قابلیت تعیین مسیر و انتخاب عکس از روی کامپیوتر شما نمایان میگردد و کافیست تصویر مورد نظر خود را بیابید و سپس آن را وارد نمائید. چنانچه قصد دارید چندین تصویر را بطور هم زمان بارگذاری نمائید میتوانید از Browse های دیگر نیز بهره ببرید. در پایان میتوانید نوع آپلود را بر روی حالت خصوصی تنظیم نموده و بر روی دکمه (شروع آپلود) کلیک نمائید. با توجه به سرعت اینترنت شما, پس از چند ثانیه صفحه جدید شامل 6 لینک با نام های مختلف به همراه تصویر کوچک ظاهر میگردد. در این لحظه کافیست محتوی داخل کادر (لینک مستقیم برای انجمن ها) را بطور کامل Copy نموده و در صفحه نگارش انجمن و در مکان دلخواه خود Paste نمائید. پس از ارسال مطلب, لینک مذکور به تصویر با ابعاد اصلی در مطلب شما تبدیل میگردد.

چنانچه قصد داشتید تصویر با ابعاد کوچک تر نمایش داده شود, میتوانید محتوی کادر (پیش نمایش برای انجمن ها) را Copy و Paste نمائید. چنانچه مشکلی وجود داشت میتوانید آن را مطرح نمائید.

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”