DR.MILAD نوشته شده:جناب مارشال1987؛ در مورد قولهایی که داده میشود و انجام نمیشود حق با شماست! بهتره که دلایل گفته بشه و روشن سازی صورت بگیره ولی همه دلایل را نمیتوان گفت! منظور من از پست قبلی این بود که همانطور که شما با ربط دادن همه چیز به آرکیو مخالف هستید من هم با ربط دادن همه چیز به مواردی که بدقولی و تاخیر در آنها صورت گرفته مخالفم و با نسبت دادن تهمت دروغگویی به مسئولین دفاعی کشور مخالم؛ خدایی ناکرده قصد جسارت و توهین به شما را نداشتم.
جناب DR.MILAD
بنده استنباطم از پست شما توهین به خودم نبود و جوابم هم کاملاً روشن بود.
بدقولی اسمش روشه!! دیگه تهمت بدقولی یعنی چی؟!
وعده ای که میدی اگه عملی نکردی دلیلشم هم نمیتونی بگی حداقل عذرخواهی میتونی بکنی نه با پررویی تمام افکار عمومی رو نادیده بگیری و بی محل کنی (خطاب به دولت)
اقایون خودشون زمینه رو برای مورد تمسخر شدن فراهم کردن ... بدقولی یه طرف قضیست ... وقتی ماکت میاره و اونجوری نمایش راه میندازه باید انتظار کاهش اعتماد عمومی رو هم داشته باشه
یا با کوچکترین اپگریدی یک رونمایی جدید با اسم جدید انجام میده و به طور واضح سیاست مردم فریبی رو در پیش میگیره (کارشناس نظامی که گول این بازیا رو نمیخوره ؛مردم هدف این نمایشها هستند)
اینها رو قبلاً هم گفتم ... اینا مواردیه که خود اقاین باعثش هستند نه اینکه کاربرای این فروم بخوان پافشاری کنن رو این قضایا ... خود این دولتی ها هستند که پیوسته دارن این روند رو طی میکنند و کسی قصد نداره همش یاداوری کنه بلکه اونا خودشون به مردم گافهاشون رو یاداوری میکنند
برای اینکه تاپیک بیشتر منحرف نشه اگه در مورد عنوان تاپیک هم بحث بفرمایید ممنون میشم