پيغام خطاي OUT OF FREQUENCY

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72688 بار
سپاس‌های دریافتی: 31682 بار
تماس:

Re: پيغام خطاي OUT OF FREQUENCY

پست توسط Mahdi1944 »

,
البته در مورد كيبورد كه كيف‌هاي كيبورد دار وجود داره كه به راحتي تبلت رو محافظت و در صورت نياز تبديل به لپتاپ ميكنند و قيمت پاييني هم دارند، روي اون هم ميتونيد شبيه ساز اندرويد نصب كنيد تا بازي‌هاي اندرويد رو هم بتونه اجرا كنه. هر چند اگر هذف شما بازي و فعاليت‌هايي مثل گوشي‌هاي هوشمند هست، شايد تبلت‌هاي اندرويدي مناسب‌تر باشه، اما به شحصه هرگز كاربردي براي تبلت اندرويدي پيدا نميكنم و خريد يك گوشي 5 يا 5.5 اينج رو بسيار بهتر از خريد تبلت ميدونم، اما تبلت‌هاي ويندوزي واقعا بحثشون فرق ميكنه و ارزش خريد دارند :D

اما به هر حال اگر با در نظر گرفتن همه‌ي موارد به اين نتيجه رسيديد كه تبلت اندرويدي نياز داريد، لطفا سايز مد نظر، ميزان بودجه و ديگر نيازهايي كه از يك تبلت داريد رو بفرماييد تا بشه پيشنهادهايي مطابق نياز شما داد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
محل اقامت: فلاح
سپاس‌های ارسالی: 299 بار
سپاس‌های دریافتی: 261 بار

پست توسط امیر عیوضی »

شما اگر صفحات و پست هاي قبلي من را با اقاسينا خونده باشيد، تا حدودي متوجه ميشيد كه براي چي تبلت ميخوام، نظر خودم هم اول خريد گوشي بود اما من بيشتر چون بازي ميكنم و تبلت ها مناسب تر اند، چون من يك داداش ٨ساله دارم، خيلي خرابكاره و تا حالا تبلت قبليمو كه هنوز دارم و يك مشكلا تي هم داشت. و بابتش تايپيك باز كرد بودم، يادتون امد؟نزديك ٥٠تومن بابت قسمت شارژش فقط
حالا بايد فلش هم كنم، اينقدر باهاش ور رفته كه كلا مشكل برنامه اي پيدا كرده و ...
من بيشتر گوشي يا تبلت روبراي برنامه و بازي و اينترنت و... اينو بگم اين تبلتم وين تاچ هست، همين خراب...
بعدشم من خودمو بكشم ٤٠٠نهايتش ،بيشتر نمي تونم
با اين حساب نميشه يك تبلت ويندوزي قوي خريد،اما يكسري مزيت هايي هم داره نسبت به تبلت اندرويدي
مثلا من مجموعه افيس به خصوص ورد و پاورپوينت،براي درسام،خيلي استفاده مي كنم كه از طريق كامپيوتر انجامش ميدم ،ايا برنامه افيس براي اندرويد هست؟دقيقا همه امكانات افيس،كامپيوتر داشته باشه؟
حالا شما با اين حساب بگيد من چي بخرم؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر اقای عیوضی . شبتون بخیر. :razz:
--
البته تبلت های ویندوزی برای یک سری افراد خوب هستن و نمی شه گفت برای همه خوب هستن .
---
اگر میشه این رو مشخص کنید که اخرش بطور قطع میخواد تبلت بگیرید یا گوشی ؟
قیمت تبلت های سونی بالا هستن .. دنبال تبلت سونی ارزون قیمت نباشید (تا با حال نبوده مگر اینکه امسال برنامه بخصوصی داشته باشه ...)
در گروه تبلت (با توجه که میخواید حدود 400 تومان هزینه کنید)ابتدا روی مارک ایسوس و بعد لنوو و بعد پرستیژیو متمرکز باشید (اما تا میشه بیشتر روی مارک ایسوس متمرکز باشید )
و فعلا هم عجله نکنید،تا چند وقت دیگه سال 2015 هستش(فکر میکنم دی ماه ) و احتمالا سری جدید از گوشی و تبلت ها رونمایی بشند .. و شما هم که میخواد بعد از عید خریداری کنید،پس صبر کنید تا اون موقعه حتما مدل های بهتر و قدرتمندتری وارد بازارش میشن (انشالله که ارزون قیمت هم باشند. :D )
:razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II

پست توسط امیر عیوضی »

اقاسينا فرقي نداره ، هركدوم برا من يك مزيتي و عيبي داره
اما يك نوكيا ٠٠١١جواب تماس هاي منو ميده و اگر بدزدنش، چيز گروني رو ندز ديدن ولي اگر گوشي ...
تبلت رو من با خودم حمل نمي كنم
پس احتمال دزديده شدن نداره و همين طور مناسب تر است نسبت به گوشي براي ريختن برنامه...
اگر سيم كارت داشته باشه كه بهتره و همين طور قدرت زياد cpu و رام ٢يا ١.٥ويا حداقل ١
باطري قوي ، و... اون مدل ايسوس كه معرفي كرديد خوب بود ولي اگر سيم كارت هم مي خورد بهتر ميشد،مثلا در همونحد يا اگرشد قوي تر
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72688 بار
سپاس‌های دریافتی: 31682 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين تبلت رو ببيننيد:
[External Link Removed for Guests]تبلت-cube-iwork7-1gb-16gb-7-inch-1280x800-quad-core-windows-8
قيمت اون زير 400 هزار تومان هست، اما بسيار كامل و قدرتمند هست، كيف كيبورد دار هم براي اون وجود داره و سخت افزار فوق العاده‌اي در اين رنج داره، همينطور صفحه‌ي خوبي هم داره. ويندوز كامل روي اون نصب ميشه و با شبيه ساز آندرويد برنامه‌هاي اندرويد رو هم ميتونيد اجرا كنيد.
متاسفانه برنامه‌هاي بسياري براي خواندن فايلهاي افيس و بقيه برنامه‌ها براي اندرويد ارائه شده، اما هرگز هيچ يك كامل نيستند و كارائي نسخه‌ي ويندوز رو ندارند. البته اين مدل فاقد سيمكارت هست و اگر بخواهيد سيمكارت هم بخوره اين مدل رو باقيمت 580 هزار تومن ميتونيد تهيه كنيد كه بسبار كامل هست (و نسبت به قيمتش بي نظير در حال حاضر)
[External Link Removed for Guests]

البته در كل من هم پيشنهاد ميكنم منتظر بمونيد اندرويد 5 در دستگاههاي low end هم بياد و همينطور پردازنده‌هاي 14 و 10 نانومتري ارائه بشه و ويندوز 10 هم نسخه‌ي نهايي اون منتشر بشه و شاهد تبلت‌هايي با اينها باشيم. در اين صورت احتمالا با مشخصات بسيار بهتري ميتونيد اون رو تهيه كنيد.

اما اگر عجله داريد، با توجه به توضيحات شما، اگر به مكالمه با تبلت نيازي نداريد، من اين دو مدل رو پيشنهاد ميكنم (مدل دوم سيمكارت ميخوره، اما امكان مكالمه حداقل به صورت پيشفرض نداره، شايد بشه برنامه‌اي تحت ويندوز پيدا كرد كه اين كار رو انجام بده البته كه تست نكردم و اطلاعي ندارم) من تبلت ويندوزي و يك كيف كيبورد دار رو بسيار انتخاب بهتري حتي براي بازي ميدونم، هر چند تاكيد ميكنم قطعا اگر هدف بازي‌ كردن باشه و اين موضوع اهميت بالايي داشته باشه، اندرويد انتخاب بهتري براي بازي هست. اما براي بقيه كارها تبلت‌هاي ويندوزي بهترين اتتخاب هستند :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II

پست توسط امیر عیوضی »

سلام و ظهر بخير
جريان تبلت باشه حالا يك بحث كلي تو تابستان مي كنيم
اين جوري فكرم هم مشغول نيست
____
عموي من پل 4s داره ،براي اپل آپديت سيستم عامل امده،مي خواستم بدونم اگر بزنه اپديت كنه ، برنامه هاش و فايل هاش ميپره؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام بر اقای عیوضی .عصرتون بخیر.
--
انشالله
--
در اندروید وقتی اپدیت روی گوشی میاید،اپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاید.احتمالا برای IOS هم همینجوری باشه ..
:razz:
Captain II
Captain II

پست توسط امیر عیوضی »

اقاسینا دادم فلش کردن , درست نشد,اصلاربطی هم به اون.برنامه ای که دانلود.کردیم.نداشت
چونه زدم با مادرم,10تومن.گرفت ,معلوم.شد اشکال.سخت افزاری داره
گفت 60تومن میشه...
الان عزا گرفتم 60تومن از کجا بیارم
تازه ایا درست بشه یانه
با این حساب 300تومن هم بتونم جور کنم خودش کلی
نظرشما.چیه?
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

شبتون بخیر...
خدا نکنه ادم روزگارش به تعمیرکار و اینجور جاها باز بشه ..!(مخصوصا در رابطه با موبایل)
--
قبل از هر چیز نگران نباشید و کمی ارم باشید تصویر
بنظر من با توجه به اینکه تبلت شما چینی است،و احتمال این هم هست که قطعاتی که روی دستگاهتون میزارن نوع ضعیف باشه ...
بنظرم از خیرش بگذرید بهتره ... حالا دوربین ،و سنسو چرخش یجوری هستن که میشه باهش کنار اومد
پس 60 تومان رو هزینه نکنید و دست نگه دارید و پدر و مادرتون و خودتون رو بیش از این تحت فشار نزارید.تصویر
نگران فروشش هم نباشید،و اصلا تویه فروشش عجله نکنید.(مطمعا هستن کسانی که با همین هم راضی هستن ..)
------
الان مشکل انتی دهی برطرف شد؟
بعد از اپدیت چه تغییرات اتفاق افتاد؟
زبان تبلت کجایه؟
باتشکر. :razz:
Captain II
Captain II

پست توسط امیر عیوضی »

تبلت رو مادرم.گفت نگاه کن و درست کن بعدشم رام نصب نکرده که آپدیت بشه و ظاهرا فلش با رام فرق میکنه,فلش دستگاه می خواد
Captain II
Captain II

پست توسط امیر عیوضی »

این تعمیر کارها از آدم دولا دولا میگیرن
اگر درست شد چند می خرن?
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

---
درست متوجه نشدم،چی گفتن ..
ولی احتمالا همون دیفالت خود کارخانه رو نصب کردن .. نه فایل فلش ارتقاء یافتی که بهتون دادم .
--
منظورتون اینکه اگر سنسور جهت و دوربین رو تعویض کنید؟!احتمالا باید بین 150 تا 200 خوردهی .. (البته بخاطره ندارم گفته باشید چند خریدید)
---
اصلا به حرفی که در پست قبلی زدم توجه کردید؟؟
تعمیرش نکنید..
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”