,
اين تبلت رو ببيننيد:
[External Link Removed for Guests]تبلت-cube-iwork7-1gb-16gb-7-inch-1280x800-quad-core-windows-8
قيمت اون زير 400 هزار تومان هست، اما بسيار كامل و قدرتمند هست، كيف كيبورد دار هم براي اون وجود داره و سخت افزار فوق العادهاي در اين رنج داره، همينطور صفحهي خوبي هم داره. ويندوز كامل روي اون نصب ميشه و با شبيه ساز آندرويد برنامههاي اندرويد رو هم ميتونيد اجرا كنيد.
متاسفانه برنامههاي بسياري براي خواندن فايلهاي افيس و بقيه برنامهها براي اندرويد ارائه شده، اما هرگز هيچ يك كامل نيستند و كارائي نسخهي ويندوز رو ندارند. البته اين مدل فاقد سيمكارت هست و اگر بخواهيد سيمكارت هم بخوره اين مدل رو باقيمت 580 هزار تومن ميتونيد تهيه كنيد كه بسبار كامل هست (و نسبت به قيمتش بي نظير در حال حاضر)
[External Link Removed for Guests]البته در كل من هم پيشنهاد ميكنم منتظر بمونيد اندرويد 5 در دستگاههاي low end هم بياد و همينطور پردازندههاي 14 و 10 نانومتري ارائه بشه و ويندوز 10 هم نسخهي نهايي اون منتشر بشه و شاهد تبلتهايي با اينها باشيم. در اين صورت احتمالا با مشخصات بسيار بهتري ميتونيد اون رو تهيه كنيد.
اما اگر عجله داريد، با توجه به توضيحات شما، اگر به مكالمه با تبلت نيازي نداريد، من اين دو مدل رو پيشنهاد ميكنم (مدل دوم سيمكارت ميخوره، اما امكان مكالمه حداقل به صورت پيشفرض نداره، شايد بشه برنامهاي تحت ويندوز پيدا كرد كه اين كار رو انجام بده البته كه تست نكردم و اطلاعي ندارم) من تبلت ويندوزي و يك كيف كيبورد دار رو بسيار انتخاب بهتري حتي براي بازي ميدونم، هر چند تاكيد ميكنم قطعا اگر هدف بازي كردن باشه و اين موضوع اهميت بالايي داشته باشه، اندرويد انتخاب بهتري براي بازي هست. اما براي بقيه كارها تبلتهاي ويندوزي بهترين اتتخاب هستند